ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Studeni 2020. 09:28

Red Fox

I jucer sam malom pekla neka prefina peciva, muz i ja smo skoro sve pojeli 🤦🏼‍♀️ Hocete recept?

Daa posto i moj reagira na jaje q sve sta bi pekla ima jaja xD

Red Fox
    04. Studeni 2020. 09:37

Evo 😊
    1 salica jogurta
    1/3 salice maslinovog ulja
    Prasak za pecivo
    2 salice brasna (kombinacija po zelji, ja sam stavila samo glatko, moze i pirovo, kukuruzno)
    Moze i povrce po zelji (spinat, blitva)-ja nisam nis za prvi put
    Posebno pomjesati ulje i jogurt dok se ne sjedini i nakon toga umjesati u brasno+prasak za pecivo.
    Velicinu peciva raditi po zelji. Ja sam uzimala sa velikom zlicom (kao zlicnjake ili ustipke) i slagala na papir za pecenje. Pece se na 230 oko 12 minuta. Ispadne oko 10 peciva.

Macutica
    04. Studeni 2020. 09:48

Pozdrav cure,
    da li je koja od vas malo gledala inhalatore ili ima neki model za preporuciti? 

Valkris
    04. Studeni 2020. 09:59

Macutica

Pozdrav cure,
    da li je koja od vas malo gledala inhalatore ili ima neki model za preporuciti?

Mi imamo tuljan Sami od Philipsa i dobar nam je. 

Lavica27
    04. Studeni 2020. 10:01

Skrinsotala sam si Red😁tenks
    Maim joj da pa ti si u Becu. Sve je poludilo,vjerujem  da si u strahu! Čuvajte  se💕
    Macutica pa živa si😍 inhalator smo dobili u babinje  s prvom i jedan od najboljih poklona. Dobili smo Phillips Innospire Essence. Ima maskicu za odrasle i djecu iako dobro bi mi došlo da mogu dokupiti još jednu da stalno ne steriliziram kad ih oboje inhaliram u istom danu (obavezno budu smrkavi u tandemu) . Od mana-malo je bucan,ali kaže bratić koji nam je kupio da je on imao Omron za djecu i to 2 kom i oba su mu se pokvarila i kad ih je rastavio bio je razočaran sklopom (bavi se popravkom kampova inace) pa su mu taj preporučili koji je nama uzeo. Eto al većina ih ima Omron i zadovoljni su pa sad neznam sto da ti savjetujem. U svakom slučaju ako imaš City centar u blizini čekaj žutu srijedu,budu cesto na -30%.

Lorena94
    04. Studeni 2020. 10:02

Hej cure raspisale ste se! Meni osobno je forum spas, moje prijatečjice nemaju djecu, jedna ima 3 al s njom se ne vidim i ne čujem baš često. Jednostavno smo se raspršile svaka na svoju stranu. Ovdje se mogu pojadat i reći što mislim. Volim čuti mišljenja svih drugih. Annika moj se počne čupat za kosu kad mu se spava, evo već par dana to radi. Grizli i Losa,  ja sam svakako mislila tražiti posao, ovo što mi je sad uletilo je stvarno super, jer je rad na nekom projektu koliko sam skužila po priči, čak su mi rekli da i ako se ne snađemo kuda ćemo sa T da može biti sa mnom. Nije da moram ići raditi, ali nismo još kuću do kraja sredili, mm ima dosta veliki kredit, mogli bi živjeti s njegovom plaćom ali ne želim. Macutica  

ja imam ovaj Philipsov. Ima malu masku za djecu, za nas odrasle i onaj dio koji ide u usta kod astmatičara. Oko 400 kn sam ga platila i stvarno je spas. Ja ga preko noći inhaliram dok spava jer ne da staviti masku dok je budan. RedFox hvaala za recept! Damnarex kako je E? Petra si živa? MaRe i moj otvara ormarić za cipele i sve bi povadio i pobacao van 😵

Lorena94
    04. Studeni 2020. 10:06

Lavice joj ja sam bila naletila negdje da ima za kupiti maske za inhalator, ali ubij me ne mogu se sad sjetiti gdje..
    Maim kod vas je ludnica u Beču i strah i sve, pogotovo zaštiti bebu bi mi bilo prvo, nadam se da vi niste blizu centra. Ja sam tek sinoć kasbo vidjela na vijestima što se događa. 😔🥺 Ne znam kud je krenuo sav ovaj svijet... 
    Hani javi nam se! Mislim na tebe i bebicu svaki dan! Što god trebaš tu sam! 

Lavica27
    04. Studeni 2020. 10:09

Grizli moj je tolko smotan. Primi se predaleko pa proba dovuci noge pa ga zaljulja i obavezno zvekne s glavom jer mu je jednostavno velika glava🤣🤦‍♀️ Isto gore dole non stop ide. I umori se pa cendra umjesto da sjedne i odmori se. Možda ti M preskoci na sve 4 i krene hodati uz namjestaj. Il je treniraj uz robota😂
    Vidiš sad si me sjetila moje situacije i kako sam došla s jednom pelenom i bez maramica u bolnicu a on se naravno zasrao da se sve prelilo na bodi i pidjamu🤦‍♀️ Nisam bas za primjer al drago mi je da je netko naučio iz moje situacije.
    P.s. priključujem se timu "volim ići na posao". Mislim,tako mi je posloženo da mogu ići a i možda sam ja čudna al ja nisam uopće tugovala kad sam kcer ostavljala na privikavajnu. Prihvatila sam da je to njen razvojni put i to mi je bilo najnormalnije i veselila sam se kad sam se vratila na posao. 

Grizli
    04. Studeni 2020. 10:18

Lavice ma ide ona na sve 4 al recimo u jednom smjeru ide pa za natrag ide vojnicki. Zamjenske maskice imas u Medikor firmi. Ja kupila za djecu necaku mislim da je 55 kn. Samo neznam dal pase na tvoj.
    Pitanje za iskusnije mame... Foteljica ona za djecu jer to sluzi necemu ili ne? Vodim rasparvu s mm jer njegova pametna sestra je narucila fotelju joj ogromnih dimenzija (sira i duza je nego nase stolice i hranilica) koja je jos uzasno nacickana jer to kao full sluzi djeci a ja nemam pojma di cu ja to staviti. 

Macutica
    04. Studeni 2020. 10:25

Lavice ziva ziva, kampanjac, citam povremeno, a ne pisem ☺

Cure bas vam hvala na preporukama, vidim da je to must have kad imas malu djecu, a muz je sklon cestim upalama sinusa, pa bi bas uzela neki za male i velike i isto bi bilo super da ima masku viska za vise djece, jer budu boleani u tandemima, znam po muzevim klincima, sad jos da ih se troje izreda na inhalator, veselo sa dezinfekcijom..

Meni je ovaj forum bas zakon, vijesti mi preprica muz, ne zelim previse ni otvarati, sami crnjaci, radije citam o potrazi Zumica i tko je veci komad zida odgrizao, jer osjecam se malo tupavo za nesto vise i ostajem u tom modu dok ne pocnem raditi, brigemese.
    Otvorila sam sluzbene mailove nakon male pauze i jebate, trebat ce mi da se vratim u multitasking mode na poslu, za sada je mrvu drugaciji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.