E da, zarice sretnih 10 😘
Annika 😘
I jos sam samo htjela rec kak je meni forum super jer bas to kak je annika rekla, dijelimo slicne probleme, i onda me netko utjesi, pita kak je. Ja sam imala zbilja dobar krug prijateljica, smatram da su mi i danas to dobre prijateljice i da mi nesto zbilja treba da bi bile tu, al nekoliko njih nema decke/djecu, uopce im to nije gjir, i bas smo se dosta udaljile.. njima se neda pitat dal mrgudu rastu zubi i kak spava 🙈, a ja vise nemam vremena za cuge iza 20h. Vjerujem da ce se to danas sutra opet promijenit, al onda mi zbilja bude drago kad se netko tu brine, il barem “brine”, kuzite me. I isto sam tu nasla par cura koje su mi bas dobre, recimo nisam s tim ciljem dosla na forum nit ocekivala da ce mi se to desit 🙈😂😂
Mrgud braaaavo za mrgudica 💪💪💪
I slažem se s dijelom o Hani.
Meni baš neki dan frendica pričala šta njena frendica prolazi i što je sve prošla i evo zalijepit ću šta sam joj nakon prvotnog šoka napisala, čisto jer se sad potegla ta tema.
Ali meni je npr. glupo to tu pisat "sama od sebe" jer mi zvuči kao provokacija ostalima koji nisu te sreće evo iskreno. 🤷
A i puno psujem kad sam opuštena 😛
[/url
Omg šta ja nekog ovdje ignoriram? Nekad se pitam kakav ja to dojam ostavljam🤯
I ja sam masu puta pomislila kako su to smijesni problemi al to je svakodnevica,a svakodnevica nas pokrece-to je život.
Nakon što mi je brat poginuo rekla sam pa nema te gluposti oko koje ću se zivcirati i uspijevala sam živjeti po toj mantri punih mjesec dana...al onda kreneš stres posao fax obitelj...gluposti. jer to je život.
Ja bih jako voljela da sam vesela, poletna, smirena, puna ljubavi i njezni cvijetak- ali to nisam ni inače 😁
a pogotovo ne kad sam umorna i neispavana kao sad.
Mrgud bravo za hodalicu♥️
M ima novu foru da se baca na guzu iz stojeceg polozaja, nd mogu jos skuziti jel mu to zanimljivo ili se ne zna spustiti
[iimg]
Kuzim Grizli.. Jbg. Ja se ne znam baš izraziti poput Zarice.. Uvijek se sjetim kako je ona lijepo docarala vježbe za bebe.. Zato ja npr. ne pišem na dosta toga komentar, jer me strah da ću nekom nešto krivo reci. Zato sam bila smiješna samoj sebi što sam napisala postčine o cipelicama.
Imena cura su toliko specifična da kad bih ih napisala bi bilo nekome očito tko sam. Ovo ne čitamo samo mi koje pišemo, znam njih koje čitaju, a ne pišu 😄
Nisam mislila razvlačiti bebu od Hani po forumu, također znam da je svima žao.
Možda je mene to potreslo više nego je trebalo, jer imam osjećaj kao da je to netko meni blizak.
Znam samo da sam koma. Moj suprug je inače zaposlen u Beču, pa mi se ono od sinoć složilo na priču od Hani i pukla sam. Eto.
Stvarno mi je glupo i što mi beba ne jede sve i što je zaspala tek sad. Sve mi je nekako maleno naspram ovih stvari.
Anikka, a to sam više onako napisala, nije baš ni da želim nekoga ljutiti, ali i nije da mi je bilo bitno da se itko složi.
Mada bih voljela da sam se spretnije izrazila.
Sad ja ko DeeDee na rate pisem...al LoSa će znati o cem pricam.hvala Bogu da su nam djeca danas zdrava,al Hanin događaj nije prvi slučaj koji me trgnuo,u ovom stanju uma kojem si ti sad sam ja bila pred 9 mjeseci. Dok sam ja sjedila i zurila u N satima čekajući i najmanji pomak na bolje,njegov "cimer" inkubator do je nakon 2mj otpušten. Bila sam sretna jer je najdulje tamo iako sam znala da ima popriličan set bolesti. Njegov cimer nije otišao doma, roditelji su ga dali u dom za bolesnu djecu jer se nisu mogli nositi s time. Iza paravana je koji dan iza umrla beba od 10ak dana. Par dana poslije sam bila prisutna dok su krstili novorođenče na umoru. Da nabrajam dalje? Ovo nase su pizdarije sve,nedvojbeno. Al zivot nije od pred neki dan okrutniji prema nekima naspram drugih. To je nešto što se svaki jeb.dan događa ali ne svjedočimo tome.
A kad bih gledala kako ce moji postovi izgledati- nikad ne bih pisala. Beba Nemoj da ti to bude prepreka. Ja sam stvarno otupavila jako zadnjih par godina i uopce ne mogu normalno srociti post.
Ali ti si stvarno tako malo pisala da ne vidim problem cak i da te netko prepozna- sve pozitivno i lijepo o svojoj obitelji uz neke teme o bebama i ništa drugo.
[iimg]
Lavice, ja se tebe i Lose otpocetka bojim😂😂
Mrgud_zg čestitam na hodalici maloj🌹❤️
Moja beba hoda. Ne dugo, jer se umori pa sjedne, ali hoda bez pomoći. Ja to nisam nekako mogla napisati, jer puno puta je bilo kao da nečije bebe ovdje kasne s nečim, pa mi je bilo glupo,, da neka ne bi brinula, jer znam da je mnogima prva beba.. a realno.. Mislim da je moja najstarija.. Izuzev malenog od Lose, ali on je ranije rođen.
Sve čekam da nečija prohoda 🥰🥰pa da pohvalim svoju mrvicu🥰🥰
Annika hvala na opisu za usi... 👍👍👍 Spremam!
Lavica tebi samo bič fali 😂
E da Lavice jel tvoj L na kraju puze na sve 4 ili ne negdje sam pogubila tu info? M danas pocela na sve 4 al i dalje ju ocito nervira sporost.
Mrgud bravooooo maleni na velikom koracima!
Beba 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji