Anikka, moja čupa mene i čupala bi seke da joj ne pobjegnu, ali sebe ne više..
E zaboravila sam napisat,Annika moj stalno hvata uho zadnje vrijeme,uopće ne kužim šta mi zeli reci. Nije da mi se spava non stop,nije povezano s necim.
.
Ma da me krivo ne shvatite nisam ja svoje citabe pisala da bi me netko žalio (eto igrom slucaja ifkaminja je poznavala mog brata i pozna mene pa sama moze potvrdit da nisam taj tip) ili ovo prozivljeno iz bolnice,ja tu nisam nikakva zrtva,samo sam pisala iz perspektive da se netko prije,netko kasnije a netko srećom nikada ne sretne sa sranjima. S te pozicije kuzim sto je beba htjela reći i razumijem njen tok misli sada,ja sam ga već nekad prije imala.
..i nemoras se ispričati za zumice Boze dragi, samo sam izjednačili situaciju da skuzis da bi se trebalo pisat o svemu pa kog zanima čita kog ne preskoci taj dan. Realno nas 20 u pravom životu ne bi bas sve sa svima kliknule pa je pravo čudo da već preko godine dana ovdje opstajemo u konstruktivnom razgovoru.
.
I zarice 👌 za post. Mrgud,dee i valkris💕
E zaboravila sam napisat,Annika moj stalno hvata uho zadnje vrijeme,uopće ne kužim šta mi zeli reci. Nije da mi se spava non stop,nije povezano s necim.
.
Ma da me krivo ne shvatite nisam ja svoje citabe pisala da bi me netko žalio (eto igrom slucaja ifkaminja je poznavala mog brata i pozna mene pa sama moze potvrdit da nisam taj tip) ili ovo prozivljeno iz bolnice,ja tu nisam nikakva zrtva,samo sam pisala iz perspektive da se netko prije,netko kasnije a netko srećom nikada ne sretne sa sranjima. S te pozicije kuzim sto je beba htjela reći i razumijem njen tok misli sada,ja sam ga već nekad prije imala.
..i nemoras se ispričati za zumice Boze dragi, samo sam izjednačili situaciju da skuzis da bi se trebalo pisat o svemu pa kog zanima čita kog ne preskoci taj dan. Realno nas 20 u pravom životu ne bi bas sve sa svima kliknule pa je pravo čudo da već preko godine dana ovdje opstajemo u konstruktivnom razgovoru.
.
I zarice 👌 za post. Mrgud,dee i valkris💕
Ma znam.. Kažu da je svakom njegov problem najveći. I upravo to sam htjela reći. Mi o spavanju, jedenju,.. Ja o zubima i zumicima, a Hani se svijet ruši.
Nije mi žao što sam napisala. Samo sam nespretno se izrazila. Dobro bi mi došla Zarica 😊
Raspisale ste se, ja procitala sve, ali ne znam koliko mi je ostalo u glavi, jos sam u soku od svega sto se dogodilo ovdje u Becu, strasno... I taj strah i nagon da zastitis dijete od bilo kakve opasnosti je najjace osjecanje koje sam dozivjela. Majcinstvo stvarno promijeni zenu. Neko napisa za vrtic, i ja sam gledala vrtice prije nekoliko dana i kad pomislim da treba da ga ostavim, odmah suze na oci. Znam da ce mi to sve jednog dana biti normalno, ali valjda prvo dijete, pa sve sto je prvi put sa njim se intenzivno dozivi.
Sto se tice foruma, meni je bio spas iako nisam pisala. Sad kada sam majka shvatila sam koliko majke ne pricaju o teskoj strani majcinstva. Valjda ispada da si losa majka ako se slucajno pozalis da se lose osjecas. To sto smo umorne i iscpljene ne znaci da nam je nesto tesko za nasu djecu, nego znaci da smo i mi ziva bica. I kada bi se malo otvorenije pricalo o tome mislim da bi i nove mame to drugacije prihvatale i bar psihicki ne bi padale u depresiju. Sad kad pogledam unazad vidim koliko nisam imala pojma sta je zivot sa bebom. Da nije bilo ovog foruma gdje sam pronasla toliko slicnih situacija koje se i nama desavaju, mislim da bih skrenula od pomisli da sam ja najgora mama. I zato vam hvala svima od srca❤️
Vidim sto stranica znala sam da je nešto hahah
Annika moj se isto iza grebe i cupa...vec sam to htjela pitati al sam mislila da se cese jer mu prolazi rodin ugriz iako sam primjetila da to samo radi kad mu se spava i kad je ljut jer mu nešto nedam.
.
Za ovo drugo ste sve vec rekle...svaka situacija nas mijenja..gubitak voljenih,majcinstvo,sve..ali cak i kad stane zivot ide dalje samo vise nismo isti. Meni uopce nisu teme dosadne pa da ih i 555tisuca puta ponovimo jer da nemamo o cemu kukati ne bi imale sta ni pisati i tema bi nam se ugasila kao i sve sto se ugase poslije poroda. Kao sto MaiM kaze,citaju nas i neke sto se ne javljaju al eto znaju da su normalne i da se takve stvari dogadaju i drugima.
Pa da nema foruma ne bi mi Annika savjetovala more lubrikanta kad je bilo vrijeme 🤣🤣🤣🤣🤣 i vjerovatno bi mislila da nesto nije uredu sa mnom jer mi to nitko drugi ne bi rekao xD Mozda glupi primjer 🤣🤣al ima na stotine situacija gdje sam nasla savjet ovdje a ne u okolini
Zato sam ponavljate jer ponavljanje je majka mudrosti.
I da, neizmjerno sam zahvalna sto je on zdrava i vesela beba, ali slozila bih se sa Lavicom, zivot cine sve dobre i lose stvari. I ja sam prozivjela teskih stvari u zivotu, bili smo i na neonatologiji (srecom samo nekoliko dana) i svaki put sam sebi rekla da se nikad vise znog gluposti necu nervirati, ali poslije nekog vremena uvijek jesam. Takav je zivot...
Damnarexx kako ste dns?
I bravo Mrgud i Beba za korake...tu bi se i Mikio mogla uskoro pridruziti :))
Jos sam nesto htjela al zaboravih...moram ici zaustavit frajera da ne pobaca sve cipele iz ormarica 🤣🤣🙈🙈
Lavice ni sama neznam koliko puta sam si pomislila na tvoju situaciju na pocetku dok je maleni bio u bolnici kako si bila ili bar izgledala s ove strane skulirno i razumno. Meni kad god bi panicarila zadnjih 8 mj sam se samo tebe sjetila i te situacije da moram ostat pribrana za dobrobit djeteta i uz to uvijek imat spreman ruksak sa njenim stvarima i pelenama.
Znaci pici N na sve 4... A valjda i M bude shvatila da joj je to bolja perspektiva. Doduse na noge se dize vec neko vrijeme, sad vjezba spustanje cini mi se i ppkusava raditi korake iako za sad premjesti rukice na kaucu pa povuce noge pa se tako giba.
Beba ajde neka si nasla bubamaru i bravo za hodalicu ❤️. Super da si sretna doma i da uzivas s klincima. Ja sam kao Losa nije da moram raditi, al volim to sto radim. Mogla bi doslovno samo sjediti doma i primanja imati al mene ispunjava to vrijeme kad radim nesto drugo... M obozavam i neke ovdje i znaju koliko sam je cekala i sto sam sve prosla da bi do te male vrtirepke dosla, al opet dodje mi da vristim kad se zaredaju neprospavane noci i trebam mi da odem na sat dva negdje sama. Moja kuma ima troje, radi ne bas lagan posao i fax je zavrsila nedavno, i ja joj se full divim recimo jer mislim da u njenoj kozi ne bi imala za fax ni volje ni vremena.
MaiM joj pa ti si u Becu uf... Nadam se da ce se situacija smiriti...
Brzinski tipkam, ispricavam se na greskama unaprijed. Konacno sam isla vaditi krv za stitnjacu.
Uglavnom samo sam htjela reci da meni ovaj forum puno pomogne i nas mi bude nekak lakse. Jos mi je zanimljivo i cuti iskustva cura s vise djece. Ak me nekaj ne zanima ne komentiram. Nisam bas cesta jer ne volim biti na mobu bas previse dok sam s malim, a on tak malo spava da za to vrijeme ne stignem napikati. Nekak mi se cini da smo se sve tu super slozile, vi mozda znate neke stvair koje ne kazem nikome. Treba bit zahvalan na svakom danu s bebacima, prebrzo rastu.
U svakom slucaju, hvala svima na ovom forumu na savjetima, podrsci, istim brigama, raspravama...
I jucer sam malom pekla neka prefina peciva, muz i ja smo skoro sve pojeli 🤦🏼♀️ Hocete recept?
Sortiraj odgovore
Najstariji