Mantram si da će proći, pijem kavu i jedem gluposti od nervoze, spremanje i kuhanje ono najnužnije. Najgore mi je kad klince razvozim po aktivnostima, uvijek me strah da cu se tako umorna zabiti negdje s autom
[iimg]
MaiM defitivno svaki dr svoja prica i pravila. Kao sto i velika vecina je imala sistematski sa 9 mj, nam rekli da dodjemo tek sa 1godinom.znaci ako je beba zdrava 6 mj necemo vidit pedi. Sta je meni malo tekso shvatiti al dobro obzirom na koronu bolje da ni ne idemo tamo.
Red fox sad skuzila kako mi mozak sporo radi... Znaci isti plik tako crveno sta svrbi imam na prstu od kad znam za sebe i pojavi se obavezno tokom zime kad je bura ako ne mazem sa kremom od la roche posay baume lipikarp ap+m. Jutros sam i njoj to namazala pise da moze bebama i stvarno je odmah bolje izgledalo. Boze kako sam pogubljena to je strasno.
Damnarexx a jadnica... Drzite se i brzo ozdravljenje nadam se da nećete morat na hitnu.
Vecera je nama fiksna u 18h, oko 19 u zadnje vrijeme kupanje i spremanje za spavanje pa cicanje. Najcesce zaspe ili odustane od cicanja nakon 7-8 min al dovoljno da ne trazi jesti do 1-2 kako koju noc.
Nama cak i ok noc danas iako je pko 23.30 se probudila a ja ju nisam cula jer sam ja pojacala babyphon a mm mislio da nisam i zabunom stišao na kraju ju nismo culi na prvu nego kad se vec rasplakala grozno. Onda nam je trebalo sat vremena da se opet uspava. Pa je spavala do 6,cicala i onda produzila do 8.30. Zadnjih noci kad mene vidi se dize i hoce spavat samo da ju ja drzim u narucju, a kad ide mm zaspe samo da ju malo mazi po glavi. Sta je najgore on ju je nanasao, a ja prije samo mazila i samo jedan dana promijenila prohtjeve iz ne utvrđenih razloga. Tako da mislim da ce sad par noci mm biti dezuran.
I ja se tjesim sve ce to jednom proci
Zelim nam svima da nam bebe sto bolje spavaju da mame imaju snage za njih 😊
Mi smo bolje danas😁
Po noci je super pala temp od cepica pa je dobro odspavala.. a danas nije imala preko 38.5.
Sad jedva cekam da malo vise krene jesti/piti...za sad jede pola od onog inace...ma ni toliko, zapravo.
A piti vodu/sok iz boce nema sanse🤦
Uopce ne znam kako funkcioniram😂
.
Ja sam odlucila ponuditi veceru sad sa 9mj. Cim ozdravi kako treba..
E cure.
Sad ću napisati nešto, iako ne ide nikom direktno, nego se tiče svih nas.. Vjerojatno ćete me popljuvati, al neka.
Nebitno.
Al, to pisanje naše.. Kako bebe ne jedu.. Ne spavaju.. Ne pužu.. Nemaju zuba.. Bla bla... Stalno ista priča.. a, meni baš postalo bezveze.
Možda sam ja tupava.. Ali,, dosadilo mi.
Umjesto da se svakodnevno zahvaljujemo što su nam bebe zdrave.. Mi kukamo što smo nenaspavane i sl. Stalno se vrtimo u krug s tim kukanjem..
Ajd,nekad pokrenemo fora temu pa dvije stranice nema kuknjave i onda opet.
Znam da nema smisla ni koristi napisati ovakvo nešto.. Jer će pojedine dići nos umjesto shvatiti poantu, ali bilo je jače od mene! Jbg. 😊😊
Letimično čitam...
Damnarexx drago mi je da je bolje,zvuci mi kao trodnevna viroza,bitno da ne upućuje ne neku upalu, bakteriju i visok crp. Ovako je dobra temperatura jer se organizam bori. Kroz dan dva bude kao nova. A znas da i mi manje jedemo i pijemo kad smo bolesni...ne brini,bit će sve dobro💕
Pinko nije za utjehu ali u 3.5godine sam sastavili 10 noci u komadu. Tako da🤣🤣
E cure.
Sad ću napisati nešto, iako ne ide nikom direktno, nego se tiče svih nas.. Vjerojatno ćete me popljuvati, al neka.
Nebitno.
Al, to pisanje naše.. Kako bebe ne jedu.. Ne spavaju.. Ne pužu.. Nemaju zuba.. Bla bla… Stalno ista priča.. a, meni baš postalo bezveze.
Možda sam ja tupava.. Ali,, dosadilo mi.
Umjesto da se svakodnevno zahvaljujemo što su nam bebe zdrave.. Mi kukamo što smo nenaspavane i sl. Stalno se vrtimo u krug s tim kukanjem..
Ajd,nekad pokrenemo fora temu pa dvije stranice nema kuknjave i onda opet.
Znam da nema smisla ni koristi napisati ovakvo nešto.. Jer će pojedine dići nos umjesto shvatiti poantu, ali bilo je jače od mene! Jbg. 😊😊
Meni je malac bio prošli tjedan buban i mislila sam sebi svaki dan kako sam zahvalna što je inače zdrava i sretna beba, a i inače si znam to pomisliti ali o tome ne pišem ovdje jer ne vidim poantu.... Također ja sam iznimno zahvalna što imam bebu dobrog spavača sa odličnim rasporedom a opet mi se dogode dani kad energije nemam stoga kapu skidam curama koje nisu te sreće i mislim da sve mi koje se pojadamo iz ovog ili onog razloga dođemo po malu dozu energije ovdje...da vidimo da nismo same i jedine u našim problemima, da nas ima još i dobijemo koju toplu riječ, dašak nade da sve to prođe (i dođe nešto novo jer inače nebi bilo zanimljivo). Nije život akcijski film da nam stalno bude nešto zanimljivo tako ni forum, forum je više tv program sa super zanimljivim filmovima, sapunicama, reklamama i pričama iz stvarnog života...jbga nije svakom sve napeto pa to ne gledaš/preskočiš.
Damnarexx ajde super da ide na bolje, nadam se d aje kako Lavica pise trodnevna i da ce proci sutra... 🤞🤞🤞 Da se vrtaite na svoje.
Annika ajde ako nije problem napises kako si pregledala usi, jel ppstoji neka caka kako mozemo znat da ih boli bez onog cuda kod dr? Mozda glupavo pitanje al bas me zanima da znam ako nam zatreba.
I ta trodnevna jel to nesto sto sve bebe prebole ili ne, jel ako jednom ju dobe mogu opet ili je to to onda stecen imunitet kao? Jel zarazna s drugih beba samo ili smo mi isto prenosnici? Ajme koliko pitanja medicinski al ako koja zna bas me zanima...
Beba2019 a nemoj ti mene krivo shvatiti, al da imam 3 ili + djece vjerojatno bi i meni bila tlaka citat tuđe trcarije o hranjenu, bolestima, nespavanjima, strahovima koji bi mi bili smijesni... Neke stvari su cure pisale 20 puta i hvala im na tome jer niti mogu sve popamtiti niti je to sveto pismo, to se mjenja iz dana u dan, a kao prvi put mama meni je to nepresusan izvor informacija. Tebi sto smeta/dosadno nemoj citat. Neznam o cemu bi trebale pisat... Mi smo za razliku od tebe, ne da te prozivam nemoj krivo shvatiti al samo primjecujem, u nekim raspravama koje ukljucuju i osobne informacije sudjelovale a ti nisi nista pisala dok smo mi razglabale o nasim izgledima, imenima djece, mjestima odakle smo, zanimanjima... Ja postujem sto ti ne zelis nista iznjeti od osobnih podataka, kao i jos neke cure ovdje i to mi je sasvim ok, al isto tako mi je sasvim ok ako dodjem na forum i svaki dan procitam da je neka neispavana iako bi mi bilo draze da sve pisu kako im klinci spavaju kao od Lose ili da ja napisen da sam lose. Meni je to utjeha kad znam da nisam jedina ili da mi neka da ideju kako da se bolje s time nosim ili mi moji problemi postanu laksi kad procitam tuđe. Al to sam ja i kad nemam vremena ili volje citat ili se ne odnosi na nas jednostavno ne citam kao npr dok su cure posale o AD, navlacenju kozice deckima isl. Al sigurna sam da nekoj uvijek dobro dođe bas ta info taj dan. Eto toliko od mene o tome. Ako zelis da se i o drugim stvarima pise sto ne pokrenes temu iako po meni smisao ove teme foruma je bas to sto tebi je dosadno postalo. 🤷♀️
.
E btw cure jel se i vama sporo otvara tema? Meni jako sporo... DeeDee jesi spremna za otvaranje vol. 2?
Beba, mislim da bi drugacije razmisljala da ti je prva beba. Mozda ti treba forum za obitelji 3+ djece.
Sortiraj odgovore
Najstariji