Simona  
Red, meni nikad ne dosade recepti:) Inace, za rucak su danas izmedju ostalog prokulice Losos, mrkvica, prokulice, kus kus. Ikea rucak. Javit cu kak je proslo, ja i mm ih inace ne podnosimo
.
Ja imam normalno telku upaljenu u pozadini. Ak mali krene puno blejat stisam, onda ga vise ne zanima. Mobitele izbjegavam.
Bravo za male hodalice
DeeDeesretni s papa testom.
Valkrisbas mi je drago da ti ova trudnoca prolazi bez mucnina. Kad vidim ovu lenticu dolje najradije bi i ja opet 😂 kasica zvuci prefini, mozda probam ak moj bude opet htio jesti na zlicu.
MaiM ja ne palim tv jer gleda hipnotizirano u njega, mobitele isto izbjegavamo, jedino ak prica s bakom preko kamere. Budemo vidjeli do kad cemo tak. Mi isto nismo bas od gledanja tv-a tak da mi to zapravo i nije neka razlika ko kad nismo imali bebu.
Kad smk kod toga, na onoj radionicu za koju sam vam rekla su preporucili sa pogledamo film “a beautiful day in the neighborhood” pa eto ako imate vremena….sad sam skuzila kolko sam zakrzljala s engleskim dok sam pisala.kak bum ja na poslu radila 😳🤦🏼♀️🤭?
I moram s vama nesto podijeliti, Bebanadam se da se neces naljutiti😂 meni je par puta proslo glavom, kak neces nista reci o sebi, da si mozda Simona Gotovac 😂😂😂 ak jesi, sorry ak sam te otkrila 😂 jos kad si rekla za imena djece da su specificna, jos si mi vise sumnjiva 😂
Ahahaaaa😂😂😂😂😂
Prvo,, tnx za recept, predobro, ja stavila malo lanenih i gore sezam, prefino🥰
Nisam ta koza😂Bože oprosti 😂
Nisam ja nitko poznat🤭dijete sa sela😊
Ali, pisala sam ja puno o sebi tu.. Opisala sam svoj vanjski izgled, kkakp se oblacim,, rekla za tetovaže, di sam živjela, čak i kvart, kod koje smo pedice,, da smo odselili na selo, gradili kuću.. di mi suprug radi, koliko imamo djece, da su cure, o spontanima....i još svašta nešto.. Zapravo mi je zastrašujuće koliko toga sam privatnog napisala 🤪
Ja sam beba uvjerena da sam vidjela tvoj oglas u kojima tražiš zumiće na fejsu
[iimg]
I dalje ne čitam, samo da javim da sam vidjela sad u katalogu od Lidla drugi tjedan velik izbor didaktičkih drvenih igračaka
[/url
Ja sam beba uvjerena da sam vidjela tvoj oglas u kojima tražiš zumiće na fejsu
Hahaaa,, jel da?a, dosta ih traži, al možda i jesam ja😊😊samo u jednu grupu sam stavila, ona Beba i djeca tak nešto..
Eto...vidis,ne skrivam se🤭
To sam ušla na fejs specijalno u potrazi za igračkom😊😊
Čuvaj moju "anonimnost" 😂
Ja nemam na fejsu fotografije djece i baš ni tamo ne pišem o osobnim stvarima, tako da ni tamo se netko ne bi usrećio sa mnom😂😂
https://www.facebook.com/zdenka.rucniradovi
Naletjela sam na fb...zena radi ruksake i predobro mi izgledaju za klince :)
.
Maim kod nas je tv od 0-24 upaljen jer je meni to da nisam sama hahhha Ne mogu podnijeti da je ugasen ali mali ga uopce ni ne pogleda...valjda je i navikao da ovaj bruji cijelo vrijeme. Mobitel mu drzimo dok prica a babama al on to samo pozdravi kad cuje da zvoni i nastavi dalje svojim putem,ne zanima ga više sta pricaju 😏😆😆 Tu i tamo mu pred spavanje znam pustit pjesmicu dvije da mi duze izdrzi budan al to je neki max koliko mu drzi pozornost.
.
Red Simona 🤣🤣🤣 Recept je super...samo saljite to jednostavno i isprobano jer ovo sto pravim vec meni ide na usi a kamoli malom 🤣 Dns ima slatki kupus s zecetinom za rucak.
Red super recept bas cemo isporbati mozda vec danas... I samo lijepi dapace bar meni dođu ideje super...
Beba = Simona Gotovac 🤣🤣🤣🤣 o boze
Ma foteljica ima ogromne stranice a sredina jw full mekana, bas se propadne u nju nije ono kao te kockastr djecje fotelje sto po meni je za sjedenje njima super. Ovo kad sjedne djete upadne guza skroz. A dimenzije su 40x55... Meni je hrsnilica 45x50 dimenzije jer nemam mjesta u stanu. Plus sto M vec ima fotelju tj njihaljka nasa ide u fotelju kad se skine dio u kojoj ona bas voli sjediti i moze se ljuljat zazo mi još vise nije jasno szo ce nsm jos jedno i to tako veliko. Mogu se samo nadat da ce volit to. 🙄
MaiM nama cijeli dan svira radio na tv pa stoji samo logo od radio stanice, crtici su nam as u rukavu za rezat noktice (Mikio tnx), mob meni za slikanje sluzi nje, a mm za videopozive sa njegovima na sta ja sizim i dalje jer imam vec ozbiljne probavne smetnje lad im cujem glas svaki boziji dan, a svoju mamu vidim svakih 5-6 dana a ako je negdje ne cujemo s ei po 15 dana.
Anikka, žao mi je, nadam se da će biti sve ok, al sigurno će proći dobro. Glupo zvuči, ali, možda ipak bolje sad dok je mali nego kasnije kad se krene sramiti i to.. Ne znam.. 🤞❤️Da prodje najbolje moguće ❤️❤️
DeeDee, sretno s nalazom.
Jesam ja jedina koja još nije bila na pregledu?
Valkris 🥰🥰neka prodje divno trudnoća i porod, baš sam računala koliko će biti razlika☺️☺️divnnoo, rasti će skupa❤️🥰
Maim, tv radi kad cure pogledaju crtko, ja ga nikad ne gledam, beba obožava plesati na pjesmice RO RO rođendan 😂tad jedino gleda i to mi ne smeta.. Upalim na YouTube pjesme, ali ugašen je uvijek monitor, tako da ne može gledati.
Mobitel joj dala u ruke moja sestra i pukla sam, jer ja ne dam da se navikavaju na to.
Cijeli život će biti ovisni o ekranima, pa ne vidim razloga da joj već sad to dajem.
Zaboravila napisat DeeDee sretno sa papom da bude sve ok ovaj put.
Annika drzat cemo fige da sve dobro prođe. Nadam se da ce do onda proc ovo sranje od korone da mozes biti s njime.
Jesmo se mi ovdje neki dan cudile kad je neka napisala da je vidila mamu kako bebi daje u McDonald'su jogurt njihov... E pa danas me sokirala poznanica sa slikom iz McDonald'sa di maloj daje taj jogurt... Beba ima 10 mj. Jos napise obozava ga. Sto bi rekla Mom ja poznam bas neke grozne ljude.
Sortiraj odgovore
Najstariji