ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    03. Studeni 2020. 23:23

annika

A kad bih gledala kako ce moji postovi izgledati- nikad ne bih pisala. Beba Nemoj da ti to bude prepreka. Ja sam stvarno otupavila jako zadnjih par godina i uopce ne mogu normalno srociti post.
    Ali ti si stvarno tako malo pisala da ne vidim problem cak i da te netko prepozna- sve pozitivno i lijepo o svojoj obitelji uz neke teme o bebama i ništa drugo.

Ma, nije da je problem, kažem, ne sramim se ničega, nego, to su dvije žene koje ne volim niti slučajno sresti u gradu, a kamoli se ovdje dopisivati s njima. Znam da bi se javile da me skuze, ovdje ili još gore na mob. A, ja ih ne volim, pa zato😂
    Alla,, ja baš mislim da previše pišem, zato dosta puta krenem, pa ipak odustanem jer ne volim iskakati iz paštete🤭

Lavica27
    03. Studeni 2020. 23:23

Znas ono kad sam video s robotom stavila? E taj dan je (taj tren🤣) propuzao na sve 4. Sad uopce vise ne vojnicki i samo se penje uz namjestaj i cendra jer nesmije krš po stolu radit. Srećom jer sutra je kod fizijatra kontrola pa da mu se pohvalim🤣
    Annika tvoji postovi su meni hit🎉
    Beba al meni je to smiješno. Jedno je pohvaliti se a drugo svog uzdizati a tudje spustat.

mrgud_zg
    03. Studeni 2020. 23:27

Lavica je isto ovo srocila da sam se malo rasplakala. 
    Meni se u familiji jako puno toga ruznog desilo u ovih 30ak god, bas dosta tragedija, i to je zivot. Forum o bebama je PO MENI da se bodrimo, dijelimo iskustva i kukamo 😁 zato bravo Beba tvojoj hodalici 🥳🥳
    Nitko ne trazi da se trebamo sve druzit nit dijelit. Ja isto nisam rekla kak se mrgud zove, nekak mi je to uzasno intimno i samo moje, iako je to samo ime, a instagram sam dala. Nekom je nesto drugo. Fakat nitko nista nit trazi nit ocekuje nit se ima pravo ljutit. 
    Isto je netko reko da nikom nije bolje u zivotu jer je prohodao s 9 mj, isto ko sto nitko nije u skolu krenuo s pelenama il da ne zna jest. Al to je bas ko sto lavica kaze nasa svakodnevnica. Ako se necu veselit pojedenoj mandarini, mahanju il prospavanoj noci cemu cu se onda. Zivot se sadtoji od malih stvari i njih treba cijeniti i na njih obracat paznju 🥰❤️

annika
    03. Studeni 2020. 23:33

Joj ja moram ovdje napisati- u onim domacim kasicama zabiljezim recepte, stvarno bude nekih ideja kojih se ne bih sjetila ali sto mi idu na zivce sto su pocele u zadnje vrijeme pisati sve u bebino ime- ja sam tara i volim sve jesti. Danas sam jela mrkvu i blitvu i bilo mi je fino. Mama mu hako fino kuha..instant sraćku dobijem. Jos kad ubace kiku, beku, cickanje i ostale životinje dobijem mini moždani

[iimg]

annika
    03. Studeni 2020. 23:36

Slobodno hvalite djecu, ja bih rekla da je moj sinko ovdje najsporiji ali ne pada jabuka daleko od stabla, tj od tate. Nek je on meni zdrav  i nek pocne spavati a za hodanje i mahanje ima vremena😁

[iimg]

beba2025❤
    03. Studeni 2020. 23:46

annika

Joj ja moram ovdje napisati- u onim domacim kasicama zabiljezim recepte, stvarno bude nekih ideja kojih se ne bih sjetila ali sto mi idu na zivce sto su pocele u zadnje vrijeme pisati sve u bebino ime- ja sam tara i volim sve jesti. Danas sam jela mrkvu i blitvu i bilo mi je fino. Mama mu hako fino kuha..instant sraćku dobijem. Jos kad ubace kiku, beku, cickanje i ostale životinje dobijem mini moždani

Hahaaaa,, da.. Bože.. I to i starost bebi.. .pita me žena koliko je beba stara, ja kažem, uskoro će godinu dana, a tvoja?? Kaže ona 29mjeseci!! Oooo,, Bože 😂😂dok ja izračunam..... 

beba2025❤
    03. Studeni 2020. 23:48

mrgud_zg

Lavica je isto ovo srocila da sam se malo rasplakala.
    Meni se u familiji jako puno toga ruznog desilo u ovih 30ak god, bas dosta tragedija, i to je zivot. Forum o bebama je PO MENI da se bodrimo, dijelimo iskustva i kukamo 😁 zato bravo Beba tvojoj hodalici 🥳🥳
    Nitko ne trazi da se trebamo sve druzit nit dijelit. Ja isto nisam rekla kak se mrgud zove, nekak mi je to uzasno intimno i samo moje, iako je to samo ime, a instagram sam dala. Nekom je nesto drugo. Fakat nitko nista nit trazi nit ocekuje nit se ima pravo ljutit.
    Isto je netko reko da nikom nije bolje u zivotu jer je prohodao s 9 mj, isto ko sto nitko nije u skolu krenuo s pelenama il da ne zna jest. Al to je bas ko sto lavica kaze nasa svakodnevnica. Ako se necu veselit pojedenoj mandarini, mahanju il prospavanoj noci cemu cu se onda. Zivot se sadtoji od malih stvari i njih treba cijeniti i na njih obracat paznju 🥰❤️

Znam, veselim se svakoj sitnici svakim danom.. Tako izdržim.. Ali, eto.. Nekako sam sjebana ovih dana, tako bi DeeDee vjerojatno opisala moje stanje 🤭🤭

DeeDee
    03. Studeni 2020. 23:52

Annika 😂😂😂😂😂
    Ja obožavam tvoje opise😂😂😂
    Meni ste ti i Petra apsolutni hitovi foruma ❤️
    Beba pa bravo za hodačicu frajericu 💪💪💪
    Odoh spavat, mirna noć svima, ispucajte šta imate, ujutro otvaram novu temu ☑️🖤
    .
    Btw Lavice jako mi je žao 💔❤️❤️❤️

[/url

beba2025❤
    04. Studeni 2020. 00:18

DeeDee

Annika 😂😂😂😂😂
    Ja obožavam tvoje opise😂😂😂
    Meni ste ti i Petra apsolutni hitovi foruma ❤️
    Beba pa bravo za hodačicu frajericu 💪💪💪
    Odoh spavat, mirna noć svima, ispucajte šta imate, ujutro otvaram novu temu ☑️🖤
    .
    Btw Lavice jako mi je žao 💔❤️❤️❤️

Eto.. Očito sam jja fakat čudna. 
    Ja sam joj svašta htjela reći, ali ipak odustala. 
    Pretuzno, pa bolje da sutim. 

Damnarexx 🌺
    04. Studeni 2020. 01:12

Cim sad dosla i vidjela 4+ stranice, znala sam da je neka rasprava😂😂
    Sad mi je glupo ponavljat gore napisane vec rijeci, ali da, i meni dosta pomogao forum, pomaze mi, svaki savjet, rijec, dobrodosla je🙃
    Ono sto me ne zanima, preskocim.
    Lavice tnx na utjehi(ili utjesi?🤦) i ja se nadam da je to ta neka trodnevna jebemu misa. Sad opet kuri 39😐
    A na tvoj post mi se srce slomilo, cemu si svjedocila i sto si prezivjela💔 svaka ti cast. 
    Zarice svaka ti je na mjestu. Ti si bas nadarena za pisanje😁
    .
    I ja sam svakim danom zahvalna sto ju imam, pogotovo sad kad mi je bolesna jedva cekam da se vrati u zdravo stanje i da me zajebava🥰
    Bas su dragocjeni trenutci, toliko brzo vrijeme leti da je to neopisivo. Treba uzivati u njima, upijati ih u svakoj sekundi🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.