Mi smo spontano izbacili jednu bocu a ubacili kruti iako ak bas ne stignem dobije bocu...sad ima 5 obroka, 2AD i 3 kruta plus uvijek negdje neki mini međuobrok ubaci. Sve mu samo mal izgnjecim vilicom i dam tak pomijesano,ne razdvajam osim ak je npr pire i jos nesto onda mu to posebno.
.
Atopijski nam se povukao...ima jos malo po nogama,gdje koju fleku. Buknuo je pocetkom 9og mjeseca pa se sad malo smirio. Kupam ga svaki 3 dan i to sam u cistoj vodi,svaki ne znam koji put ubacim ulja ili kupke da mal mirisi 🤭
.
Ne znam kako vi al mene ovo pomjeranje sata i rani mrak dotuklo...ne u smislu depre nego sam umorna...evo vec ne mogu gledati a dosad sam oko 11 isla svaki dan spavati xD
.
Zumanjak sam prvi put dala malo a drugi put cijeli (kuhani)...na bjelanjak imamo reakciju...nije jaka pa mu sad svaka dva tjedna dajem po mrvicu za test.
Hej curke,
Isli smo vaditi krv i skupljati urin, i iz nalaza se apsolutno nista ne vidi. Kaze da su joj gornje jedinice i dvojke naotecene, al to joj je vec neko vrijeme i vise nisam znala jel to normalno il oteklo😐
Ugl, doma kad sam joj mazala gel na te gornje desni nesto me 'ogrebalo' kad ono desna dvojka! Wtf🤦 kod nas sve raste bez pravila haha.
Ali cudi se pedijatrica, previsoka je temp za zubice. Nije joj jasno..i danas se vrtimo oko 39, slabo nam cepici/sirupi/kupanja skidaju. Rekla je ako nocas ne uspijemo skinuti, da idemo na hitnu i tjt.
Jadnica mi je bas...kad ima manju temp, smije se i igra a kad ima vecu onda je umornija naravno.
Jako me strah febrilne konvulzije, pa ju stalno provjeravam.
Zarice, Mikio bravo na voznji! Moram i ja krenuti😬
naša pedica provjeri željezo s 9 mjeseci i to je to, mislim da svi pedijatri tako rade- ili sa ili 9 ali Maim ti si vani, ako sam dobro pohvatala- tamo je sve drugačije kod nas i rekla bih opuštenije, sa manje kontrola i pretraga
mikiO zašto ne daš kasnije jednostavno večeru. oko 7. pripremiš sve ranije ili pripremiš nešto što je brzo pa dok dodjete kući brzo joj daš. ja sad nakon ovog tjedna s pregledima planiram uvesti i jedan međuoborok-znači 4 kruta+ dojenje na zahtjev. također ću krenuti lagano dinstati na masl ulju. M kašice kao kašice uglavnom neće, moraju biti komadi i da se sam hrani.
prenervozan je danima, danas je i malo češće kakao, od sirupa za bolove koji sam mu noćas dala nikakve koristi. psihički se pripremam na teror noćas
Damnarexx jesi upjela dobiti ped
[iimg]
Damnarexx a mišica mala 😏😏😏😏
Btw I V je prvi zub bio dvojka 😁
Annika očito ne šalju svi, Vitu je s 9 mjeseci samo izvagala/izmjerila 🤷
[/url
damnarex ajoj, nadam se da ce ipak past temp i bit sve ok da ne strahujes i da se E brzo oporavi. nadam se da je to sve od zuba
nas isto nije pedijatrica slala vadit krv s 9 mj.
annika jel mu rastu zubi? e a kolko ti je to dojenja na zahtjev?
ja kad usporedujem sebe koja dojim po 2-3 puta kroz noc, i 3 puta kroz dan plus 3-4 kruta obroka, mi se cini to preeeevise hrane naspram nekog ko je bio na ad 5 boca, pa samo boce zamijenio s krutom hranom. ponekad imam dojam da ga sopam, a ustvari on fkt trazi jest, nemam dojam nikad da mu guram kad nece..
Mikio, beba se negdje kroz 9ti mjesec priprema za 3 obroka, a kad napuni 10 mjeseci morala bi imati uvedena 3 obroka. Takve su preporuke, nez kolika su odstupanja ok, al N ce sad skoro 11 mj tak da mozda da ubacis tu veceru posto poto. Nezgodno je kad mafine ne mozes spremit kad ih nece - meni su oni najbolji za u letu... Mozda neki mafini polukremasti il tako nesto. Mi nekada kad smo vani navecer, smiksamo prije doma ad sa zitaricama koji i inace jede i nosimo gotovo sa sobom. Al znam da N ne voli ohladjeno pa vam u tom slucaju treba i onaj grijac u kojem stoji kasica
Ja odvajam razlicitu hranu na tanjuru kolko uspijem, cisto da i mali skuzi bolje razlicite okuse. Al mislim da je to svejedno. Meni je samo zanimljivo da mu dam malo jedno, pa malo drugo:) Eventualno kad je nesto suho, pomijesam to s mokrim sastojkom.
Damnarexx, ma to mora proc danas. Drzim fige!
A izlaze mu zubi, da. Pregledala i uši, jede normalno, piški normalno tako da je vjerovatno id zubi. Evo već treći put budan od 23 h, drzim ga na sebi da se uspava
Mrgud 4-5 puta po danu minimalno, i nocu 2-3 puta
[iimg]
Dobro jutro 😊😊
Nadam se da su sve bebice bolje i da ste imale mirnu noć
[/url
Dobro jutro
Mi cesto citam, al nismo bas puno pisali
Moja beba je 10 mj, trenutno su izbila 3 nova zubica i otad je kaos sa spavanjem
Budi se X puta po noci, vrti se, cak i flasicu opet pije
Zahtjeva biti samnom u krevetu, bude budan po sat vremena u noci i ustane ujutro oko 7....
Mi nismo imali jos niti jednu prespavanu noc otkad se rodio
Ja sam vec uzasno umorna, znam da nisam jedina, kako se vi mame nosite s umorom i svim obavezama?
Puno pozdrava
E pinko1, ispisale stranice i stranice nasih borba:) Ima tu jos beba nespavalica, a i hodajucih zombija kao ja danas:) Doduse, mali je bio super, al jedna neplanirana obaveza jucer i ja cu se oporavljat 2, 3 dana Drzi se 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji