Ja ako stignem da obavim osnovno ciscenje i kuvanje tokom dana, meni super. Ovo ostalo kada stignem stignem. Ispocetka me je jako nerviralo sto nikako ne mogu da stignem na sve strane, ali sada sam se vec navikla. Vikendom kada je mm tu, zao mi da provodim vrijeme u ciscenju jer smo jedino tada na okupu, tako da uglavnom lovim vrijeme kada sam sama sa bebom. I ja razmisljam o kupovini robot usisivaca, koliko citam ovdje bas su dobra iskustva.
Super da ste ponovile lekciju o uvodjenju jaja, bas planiram ovih dana da uvedem. U poslednje vrijeme malo ubrzano uvodim namirnice jer kao sto sam pisala on je tek skoro poceo da prihvata kasice, a strah me najvise zbog zeljeza, jer kako sam citala da im se zalihe prazne do 6. mjeseca. Kad sam vec kod toga, nama pedijatar jos nikad nije vadio krv. Da li su vama to sami radili ili ste trazile? Ne znam da li da trazim analizu krvi ili ce to on procijeniti da li treba?
Red fox sto tocno ima po licu? Pitam jer meni M kako je zahladilo tqko je na obrazu dobila kao nagrispanu kozu jedan krug. Osjeti se pod prstima i bas si razmišljam da zovem pedi a glupo mi ici kod nje a neznam kako bi objsnila joj.
MaiM mojoj su krv vadi u aklopu pretraga za bubrege kad je imala 4 mj i onda nas pedi nije slala sa 6.mj vaditi krv. A koliko sam skuzila svi pedijatri imaju tu praksu ili barem vecina.
Maim nas su poslali vaditi krv dva puta kad je bila bolesna da iz nalaza krvi utvrde što joj je ali prije i poslije toga ništa 🤷
[/url
Grizli bas kak si opisala, ima krug di mu je koza hrapava i nekad je jako crveno, nekad manje
I za te pretrage svaki pedijatar izgleda po svom, kao i za sve drugo. Imamo redovnu kontrolu u decembru, pa cu bas pitati. Nama su vadili krv samo poslije rodjenja jer smo bili nekoliko dana na neonatologiji, poslije toga nista. Hvala na odgovorima🙂
Ni mi nismo nikad vadili krv. A bas se isto pitam dal da zatrazim. Zeljezo smo vadili sa 6 mj i opet sa 9, al taj drugi put na moj zahtjev.
Grizli, gledala sam prekjucer. Ima taj cd player + didakticke kocke fp + neka zvecka sve skupa 100kn. Ja sam samo cd player kupila za 90, al tad nisam vidla ovaj super oglas.
Iiiiii, danas smo odvozili prvi put sami malo duzu rutu (ja i malac mislim). Mrgud, mislim da cu se iduci tjedan odvazit i do istoka:) Javit cu vam se na instacu krajem tjedna da se dog.
Ni nama večera nije fiksna, tj. ne jede ju svaki dan 🤷
Bas sad gledam u bilježnici kako je danas opet imala ful malo obroka, ona za doručak i ručak pojede količinski stvarno jako puno i onda su se bočice prorijedile i nekad popije manje, a taman za neko normalno vrijeme večere najčešće nismo doma ili jednostavno nije gladna pa joj samo pred spavanje dam bocu. Sad nisam sigurna da li da joj smanjim količinu krutog obroka ili je to ok 🤔 .uglavnom ja svaki dan procjenim za taj dan treba li joj večera ili ne🤷
I također joj još dajem pomiješano samo više ribu i meso u pravilu ne blendam nego na sitno narežem pa umiješam u ostatak
[/url
Red nema moj atopijski. Moj je izgleda alergican na proteine kravljeg mlijeka. Ko mali je imao neku malo suhu kozu po vratu al pedica je rekla da nije ad i nakon mazanja je proslo.
Meni se cini da po obrazima dobiju i od kombinacije sline i valjanja po podu 🙈
Mikio ja veceru nemam fiksnu. Nekad obrok u 5 dam cicu, pa onda oko 7 dam nekaj konkretnije (ad+zitarice, danas npr palentu i jabuku) pa jos prije spavanja cicu, nekad pojede malo, nekad jednu nekad obje. A nekad i u 5 dam nes konkretnije. Ovisi kak mi isladne dan. Cini mi se da je ipak od cice prije gladan, pogotovo ovo kak sad par dana na jednu nisam uopce dojila, mislim da mi se ful smanjilo mlijeko.. a ustvari mi se cini da on vise voli jest nego sto mu treba. Doslovno uziva u svakom zalogaju 🙈 stalno mu mislim smanjit porcije a onda mi zao 😂 ja recimo cijeli rucak narezem na sitno i dajem ono kaj zagrabim, nebitno kolko namirnica ima u zlici. Sve on fino zvace 😁 u zadnje vrijememe cak trazi zlicu pa mu nes stavim da sam stavlja u usta 🙈
Zarice bravo bravo 🥳🥳 cujemo se
Sortiraj odgovore
Najstariji