Mrgud jeje, sad je okej. Pokakala je cepic🤦
.
Cure hvala na lijepim zeljama al trenutno ima oko 39 u guzi, dobila cepic pa cekam da lagano prodjeluje.. frka me ic spavat, mada se svakih 1h budim i provjeravam...
Najgore od svega sto nece papati😐 pa smo joj na spricu uspjeli koji mL, ne znam zasto al joj se dize zeludac...
Bas je uzasno kad je dijete bolesno😔
Jutro... Ne stignem vas popratit opet zadnjih par dana, i kad hoću nešto napisati T sr penje po meni ili namjerno nešto stvara. Damnarex možda ima upalu grla pa ne želi jesti, T kad je idto nakurio prije 2 tj, bili kod dr, izašla nam 2 zubića, ali je rekla da ne može bit tolika, temp. Pregkedala ga i upala grla. Dovio sirup nakon 2 dana počeo jest.
Damnarex kako je E jutros?
Ja usisam ujutro kad njega stavim u prijenosni kindac u dnevnom. On vristi od smijeha, prava mala rugalica dok usisavam i perem pod. Kuham ugl isto dok spava. Jucer sam recimo radila bolonjez i imam za 2 dana i jos 3 smrznuta rucka 😂 kad mu dorucak radim najcesce sjedi u hranilici jer mu najcesce tad krene prva zuta minuta 😁
Naš jutarnji ritual izgleda kao mini utrka 😄
Najčešće se probudi prije 7 i bude mirna tako da iskoristim da si namjestim usisavač u dnevni u stanje pripravnosti, pripremim kavu da je samo upalim kad dođe trenutak i obavim kupaonu. Onda je prebacim kod sebe, mazimo se do jedno 8, pa ide presvlačenje i akcija. Stavim je na casmatino i brzinski usisam sve oko njega i od tamo ide ostatak stana zato što ona lovi usisavač i ako se dugo zadržim na jednom mjestu penje na njega ali ajde, kažem, to nam je već ritual 🤭
U kuhinji upalim kavu i taman dok usisam ostatak stana kava bude kuhana ☕
Sad po novom sjedim na podu i pijem kavu jer se onda lijepo igra kraj mene, a ako sjedim na kauču se pokušava popest na mene 😁
Robu i brisanje prašine riješavam u hodu, suđe sam počela samo ubacivati u mašinu, kuham isto u nastavcima najčešće. Zapravo mi je jedino pranje poda problem jer to ne mogu dok je budna a po novom najčešće spava dva puta po pol sata, 45min.
Noćas se budila dosta, jedno presvlačenje i ne znam koliko dodavanja duda, pojma nemam što joj bi.
Petra znam da ti je muž doma ali brate sestro daj neki znak života, fališ mi 🖤
[/url
Damnarexx bit će E ok, bitno samo da hoće piti tekućinu bilo kakvu
Ja ne znam koji je kod nas problem, budi se sto puta noću već ne znam koju noć, bude budan po dva-tri sata, ne mogu ga ni sisanjem umiriti nego nosati.
[iimg]
Jutro🙃
Jos uvjek kuri 39.. po noci smo spustili pa je od 2.30 do 7 fino spavala s ponekim ruznim placem, kao da ju nesto boli a ne znamo sto😐
Sad pokusava zaspati, a popodne probat dobit pedijatricu, posto se te ne javljaju ni za vraga.
Samo neka prodje cim prije🤦 sreca, decko je taman 3 dana na go
A mi cemo si uzet taj robotski za Bozic jer ce nam stvarno to puno pomoc. Bar to sudje ne moramo prat. Uvijet kod rentanja nam je bio da stan ima perilicu jer smo oboje iskusili razliku izmedju toga kad je imas i nemas. A s bebom smo racunali da je to koma.
.
Damnarexx, nadam se da ide na bolje.
Inace, bila sam sad kod kiroprakticara zbog nekog bezazlenog problema, a on me cijelu ispipao, ispregledao i dao mi 2 dijagnoze koje tvrdi da me prate cijeli zivot pa da niti ne znam kolko je lagodnije bez njih, ali da cu ubrzo saznati Nisam nikad jos bila, al meni to kao neki vudu izgleda.
Sortiraj odgovore
Najstariji