ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    02. Studeni 2020. 13:11

Evo meeee DeeDee ❤️🤗😅
    Dobro ste pretpostavile da se zbog mm ne javljam al ne zbog onog na sta mislite...sram vas bilo 😅😛 Krenuli s radovima opet, jer gospon opet 23. odlazi pa pokusavamo sto vise toga rijesit do tada da do bozica budemo gotovi 🤞🏼
    Biki na rebru s klincima u cetvrtak... J uzv ok, cure super napreduju. Kaze dr da ne mije jamo formulu, uvedemo slobodno rucak i mozemo krenut s mesom. Sa 9 mozemo cesnjak. Slobodno ostavimo ovu instant navecer tak da budemo ziher da imaju tih 400-500 ml mlijecnog po danu. Vadili svi krv, to cekam danas popodne da ju zovem da vidim kakvi su nalazi. Cure ostaju na ursofalku jos. J trebao od danas u vrtic napokon al jucer dosao mail da njegova grupa mora u samoizolaciju do petka tak da ce tek sljedeci tjedan ponovno u vrtic. Megz slobodna danas i sutra tak da je veeeseeelooooo... Vikend bio isto buran, imali goste... Sve sam procitala sinoc al tipkam poslije komentare jer cure trenutno pred spavanje, rucak na stednjaku (krepala mi opet ploca za kuhanje pa sam kupila onaj obicni strujni prijenosni s dvije ploce 🤦🏼‍♀️) javim seee uglavnom... Puse svima 😘

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    02. Studeni 2020. 14:04

Opet ja i moja nemogućnost praćenja sto puta pretrese ih tema. 😅😅😅
    Kako ste prvi put dale jaje, tj. žumanjak? Mislila sam skuhat, odvojit koliko mislim i samo umiješat u povrće koje kuham

[/url

Grizli
    02. Studeni 2020. 14:11

Damnarexx 🤞brzo nam ozdravi E!
    DeeDee ja sma skuhala tvrdo jaje pa dala prvi put onako samo bez icega zumanjak 1/8 sta je stvarno malo. Za 2 dana sam isto tako 1/4. A onda sam 1/2 i cijeli dala sa povrćem pomjesano tvrdo skuhala prvo.
    Nama quinoa pops proslo super. Bas odlicna stvar za mjesat sa jogurtom ili vocnim pireom. 

Valkris
    02. Studeni 2020. 14:31

Ja sam dala 1/4 tvrdo kuhanog zumanjka u trecinu kasice i to je smazao s gustom, za 2 dana sam dala pola zumanjka isto u trecinu kasice. Nisam htjela dat samog, ja ga ne mogu samog 🙈
    Damnarexx 🤞 🤞 🤞 da se spusti temperatura
    Mi cemo ovih dana oslic i jogurt probati, jos mu nisam dala mliječno.. A nekako mi se cini da sve manje ADa pije.. Jel mu mogu prvo dat acidofil ili kora bit tvrdi jogurt? Ili se uvodi kravlji sir?

Valkris
    02. Studeni 2020. 14:33

Ja isto sude u perilicu pobacam, a roborock isto gledam sad akcije
    Zasto si ne olaksati gdje mozemo 😊😊

Grizli
    02. Studeni 2020. 15:30

PetraB 🤞 da su nalazi krvi dobri...
    Valkris koliko znam nema pravila sto ide prvo, drgo treće das kako mislis, bar nisam nasla nigdje da ima neki raspored. Ja sam prvo jogurt pa sir, acidofil nisam jer meni se on ne sviđa pa mi glupo nju forsirati.
    Umrla bi bez exsprea lonca, perilice suđa i robota usisavača... Trenutno svako jutro prebrisem sa viledom  onaj kao rovus mop od top shopa, a svaki 3 dan palim usisavac dok se setamo ga stavim ili odemo u trgovinu da na miru usisa jer inace ova moja ga lovi i gasi. 🙄 Prebrisat uspije jer dok se jedno susi ja nas zatvorim u drugu prostoriju ako je budna ili je doma. 
    Fisher price meni ima fantasticne igracke i bas mi je zao da puno toga vise se ne nalazi kod nas. Necak je imao neku loptu mekanu njihovu i to nigdje ne mogu nac, pa taj cd player... Ma svasta bas steta. Ili mozda ne gledam na prvim mjestima.

mrgud_zg
    02. Studeni 2020. 15:34

Deedee ako nemas alergija mozes dat svaki dan za redom, ja sam 1/4,pa pola pa cijeli. S tim da me bas zanimala reakcija na okus pa sam dala sam. Ja njemu sve dam da prob prvi put solo, da isproba neki novi okus. Ispada da se dijete davi u jajima a meni muka samo od mirisa dok ih kuham 🙈😂

DeeDee
    02. Studeni 2020. 15:40

Tnx cure, nemamo alergičara tako da sam joj dala 1/4 u kašici, a sutra planiram pola. Mrvicu sam joj dala čisto da proba al ono, ona ne reagira na ništa nekim izrazima lica, tj. na sve reagira otvaranjem usta i ljuti se ako nisam dovoljno brza, jedino je neki dan složila facu na mandarinu 😄 ali nije ju spriječilo da nastavi cuclati, a jučer ju je bez problema pojela u kombinaciji s bananom i kruškom, prase mamino

[/url

Red Fox
    02. Studeni 2020. 17:43

Moj mali je ovih dana u cudnom raspolozenju, samo bi se nosio, neke gluposti samo smislja, igracke ne dozivljava, i dalje nece jesti kasice i tak. Citam vas al ne znam kaj bi pisala. Bas sam nekak umorna i onda se sjetim Petre sa njih cetvero pa se malo trgnem.
    Damnarexx kak je E? Jesi uspjela dobiti pedijatricu?
    Kaj se tice kucanskih poslova, ja se stalno hvatam i dalje nemrem uskladiti sve. Jos pogotovo kad on ima takve dane da stalno cendra. 

Red Fox
    02. Studeni 2020. 17:45

Ja sam jaje dala prvo 1/8 i poflekavio je i nakon toga svaki put. Zadnji put sam mu dala u muffinu i ista prica.
    Cure ciji bebaci imaju atopijski, mislim su Mrgud i Losa u istim problemima ko i mi. Kak vam je sad situacija? Mom je sad opet krenulo po licu. Cini mi se da ce biti sve gore kak dolazi hladnije vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.