ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    01. Studeni 2020. 11:59

Mikio, Miam, Mrgud..vjerujem da uopce nije do vas. Sigurno ste toliko toga isprobali kao i sve druge mame koje imaju bebu nespavaca i nista ne pali.
    Nije utjesno, al vase su bebe vjerojatno takve od sebe i to je to. 
    Neki dan sam pricala sa par starijih zena koje su sad vec i bake...pa su neke bas pricale o svojoj djeci koja nisu do ne znam koje godine sastavila noc🤷‍♀️
    Onda dodje drugo ili trece dijete,sve isto radis, i spava cijelu noc.
    Dakle, najvise je do djeteta...
    Mislim da tu nema neke posebne pomoci.
    Opet kazem, nije neka utjeha, ali i vi cete jednom biti ove bake koje ce tako pricati. Kroz zivot ce doci jos gomila problema i to nespavanje ce se u 50im godinama ispostaviti kao neki mali, beznacajni problem.
    Ja sam prva koja ima dijete koje dobro spava i kad se nekad probudi u noci budem najzivcanija osoba na svijetu i zato se vama svima divim, lavice👏
    Losa, i mi smo sad uhvatili ritam kao i vi, nema vise budjenja u 5🤩

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    01. Studeni 2020. 12:21

Ej cure... Malo sam 😕 zadnjih dana... Ovi dani su mi bas malo teski pa sam malo vise odsutna i u svom nekom điru. Mene je bas pogodila situacija od Hani tako da vec nocima imam nocne more i ne mogu si pomoc. M bas i ne spava zadnjih noci dobro, imam dosta posla oko papira za firmu jer se prijavljujemo za poticaje iz fondova pa mi to uzima puno vremena uz rad koji pisem, pa imam pomalo osjecaj da se premalo posvecujem njoj. Dodatno jucer popodne se pustila dok je stajala na nogama i pala opalila glavom u stolic i toliko se osjecam krivo jer sam u tom trenu taman se digla da idem odgovoriti na neki mail zapravo nebitno nesto. Ima masnicu na celu i na kapku i nocas je grozno spavala, plakala uz kratke pauze 2h, neznam dal zbog toga, puno mjeseca, zubi, nestotreceneznamsta al ja oka nisam sklopila.
    Jos su i svi sveti pa mi sam odlazak na groblje hrpa emocija. 
    Guralica nasa pise 18+ al sam ju dala M pa se ona sad samo igra sa didaktickim drndama na njoj blokiram joj kotace da ne moze joj se maknut. 

• mom12
    01. Studeni 2020. 12:55

Mikio ne pocimaj s tim da si losa mama...jesi nekim negativnim budalama koje ti nemaju sta drugo za rec...svi ti se divimo kao i ostalim koji nisu prospavali noc od rodenja bebice...ti se jos i trudis i svi to vidimo iako te ne poznajemo...ali zato N sama stoji i prva se pocela dizat kao i mrgud mali😍😍😍....
    Tako da svako djete na svoj nacin je u nekoj prednosti nad drugim...a i citala sam da kad djeca nesto novo uce da i nemogu spavat....
    Grizli jos jednom cestitam na prvom mjestu...❤❤
    Dogodi se da padne dijete i meni je moja dva puta a bila sam kraj nje i eto dogodilo se....nemoj sebe krivit...
    A mozda ona osjeca tvoju energiju pa je nemirna...ako si ti nemirna tj po tvom opisu sam skuzila tako....
    Moja guralica je od 6.mj
    Neznam kako ytavit sliku al se moze nac na googlu fisher price zebra....

Lavica27
    01. Studeni 2020. 16:29

Grizli kaj brijes ti? Moj se opalio svom glavom kod seke u zid odnosno izgledalo je kao da ce uc u tapetu;zacurila mu krv iz nosa. Drugi dan,opet neki slobodan pad,opet histerija.Nemozes biti iznad njih 0/24. Niti se kriviti zbog toga. I ja sam zbog Hani rastresena i stalno razmisljam sto da smo mi imali takav ishod. Htjela bi joj pomoći kao da je moje vlastito. Da se bar javi da imaju rješenje...

Damnarexx 🌺
    01. Studeni 2020. 17:29

Istina, studeni je bas depra mjesec. Em je stalno kisa, magla... Brzo pada mrak. I ja sam danas sva neka znj, lose sam spavala, popodne  je E prvi put zakurila pa sam sva na iglama i radi toga... 38.7 u guzi..dobila je cepic pa je palo na 38.2 kasnije ju kupali i sad spava. 😐 Valjda ce brzo proc...
    Dobro smo i izdrzali skoro pa 9mj bez temp🙃
    Grizli ne brigaj, M ce biti dobro, nisi ti kriva🧡
    Mikio, Mrgud sta da vise kazem osim drzite se. Ne znam evo😢🤞
    .
    Sto se tice Hani, i meni je stalno u glavi...ocekujem post njen uvijek kad dodem. Nadam se da ce se javiti sa pozitivom vjescu🧡

mrgud_zg
    01. Studeni 2020. 18:25

Hej cure. Hvala svima na podrsci i kazem, fkt spavanje nije najgore. Danas popodne isprobali mm metodu, drzao ga na krevetu 5 min dok je mali plakao, ja bila na drugoj strani kuce jer to nisam mogla slusat, i za 5 min palim kameru da vidim odkud tisina, kad ono mali spava. Na kraju spavali svi skupa sat i pol 🙈 ocito je problem u meni jer ne mogu slusat kak mali place pa sa mnom manipulira 🤦‍♀️😁
    Damnarex drzim fige da cim prije prode temperatura. Jel probava sad ok? Kod nas 2 normano pokakane pelene al je guza jos crvena. 
    Grizli nemoj si nabijat griznju savjesti. Svi klinci padnu. Moj pao najgluplje na mekani kozni kauc i s tim prvim zubom za kojeg smo mjesecima navijali si razrezao usnicu da mu je isla krv. Htjela sam mu iscupat odma taj glupi zub 🙈
    Ja isto stalno iscekujem vijesti od hani. Stano mi je u mislima
    Ja inace jako volim 11 mj. Svi mi imaju rodendane, najbolja frendica, tata, svekar, mm, ja 😁 okruzena sam skorpijama cijeli zivot 😁 ja volim cijeli ovaj dio godine poslje ljeta do nove godine. Tamo iza nove mi bide depra jer osvijestim kolko jos ima do ljeta, neke psiholoske granice kao odmora 🤪
    Mom koja je to muzika za spavanje? 😁

Grizli
    01. Studeni 2020. 20:49

Cure ma znam ja da klinci padu i pala je vec 100 puta i plakala i na rub od vrtica isto bila zubima lupila i usnu si raskrvarila. Al ovo sam bas onako imala dojam da je ona meni htjela pokazat nesto novo, a ja sam se bavila nebitnim stvari, kao da je privuc moju paznju, i to je ono sto me zbediralo u svemu tome. Inace radim i obavljam stvari osobnih interesa i posao dok spava ili ako ide u setnju sa mm, a zadnjih dana to radim i kad je budna, ona se bas puno sama igrala i stvarno je super, skoro sve obroke osim cicanja joj je davao mm. Tako da malo me drmnulo to kad se lupila jer nisam bas bila njena kao uvijek. A valjda je to samo neka faza meni.
    Mikio ja ti se divim i divim i divim... M zadnjih 10 dana bas lose nocu spava, zadnjih 4 i dnevno je koma eventualno 30 min u 10 i oko 14. Onda kako se cesto budim jos da bar mogu poslije zaspat ne nego si vrtim kojekakve gluposti po glavi. I kad zaspem onda sanjam gluposti. 
    Ajme dobro da osu nije pojela, to je bas opasno. Mene je uvijek strah tih mrvica nepoznatog porijekla, zato ja ujutro prije nego ona dobi odpust iz vetica prebrisem komplet pod sa necim od vilede super mi je, da sam sigurna da nema nista tako da odmah reagiram ako vidim nesto jer znam da je to novo doslo na pod. 
    Lavice sad ces mi se smijat al prvo kad sam procitala tvoje pitanje kaj brijem? Pomislila sam si o kakvom ova pak brijanju pise, sta nju briga sta ja brijem. Mozak mi ne radi uopce na frekvencijama na kojima mi inace radi.
    Sad mi jos mm priopci da se on ne osjeca dobro i da njega sve boli. To be continue... 

MaRe
    01. Studeni 2020. 20:49

Napisem dns i stisne mi se glupi lilypie i sve ode u .....
    Grizli sta da ja kazem,meni je iz hranilice otresao...zilavi su oni i ne mozemo ih drzati u balonu..da ne znam kak pazimo kad tad ce se negdje udariti i slicno. Kad se sjetim dok mi je prvi put ono pao s kutne 🙈🙈
    Damnarexx  nadam se da cete imati mirnu noc bez temperature 🤞
    Mrgud vec sam pisala da ja A u zadnjih nekoliko dana tak uspavljujem,nunam ga a on me cupa,place i slicno i zacas se samo ugasi i zaspi...nekad moraju mal plakat jer se bore i s nama i sami sa sobom 😏 Da ga tak ne uspavam onda se samo muci,tetura,cvili i slicno...ovak ga natjeram na spavanje,odspava si u spreman je za daljne stvaranje nereda 🤭
    Mikio kad N bude tinejdžerica i krene izlaziti budi je svakih sat vremena da vidi kak je to 😄😄
    Isto mi je Hani malo malo u mislima i nadam se dobrim vijestima...citala sam da ona bebica,za koju su nedavno skupljali,valjda u petak ide na operaciju...nadam se da ce i maleni tako 💙🙏🙏🤞

• MaiM
    01. Studeni 2020. 21:29

Mala.le sigurno cemo se ovoga drugacije sjecati kad budemo bake😃 Sta sve zivot nosi, ne kazu uzalud mala djeca mala briga😃 Vazno je da su oni nama zivi i zdravi, a ovo ce sve proci. Iscrpljene smo i umorne sada i nema nista lose u tome da se to kaze. Ali ipak sve to je minorno u odnosu na ljubav i uzivanje koje dozivljavamo sa nasom djecom❤️
    Grizli i nas malac je padao, jednom smo cak od straha otisli na hitnu, ali sva sreca nije nista bilo. Ne fali njoj sigurno tvoje ljubavi i paznje, postoje jednostavno i neke druge stvari koje moras nekad da obavis, ali to ne umanjuje tvoju posvecenost. 
    Mislim da su mame globalno pod velikim pritiskom kako samopreispitivanja, tako i okolone u kojoj svako daje sebi za pravo da svasta komentarise. 
    Damnarexx nadam se da ce temperatura brzo proci, mozda je neka mala viroza
    Ja se nadam da ce Hani da se javi, ako ne prije, onda poslije kada sve dobro prodje, jer bice dobro, mora biti!

• Zarica
    02. Studeni 2020. 00:04

Mikio, fora mi je skroz igrackica:) Budem vidla hocu li to. Inace ona igracica za kojom sam tragala po svim ducanima - skuzila sam da je iz kolekcije sveznalica. Cd player za sveznalice. Nasla sam je na njuskalu na kraju, mislim da se vise ne proizvodi uopce na hrvatskom. Bas mi je fora. 

Jucer sam bila u NKDu. Bas super popusta ima. Dolcevita koju sam kupila je bila 11, a duga majca 22kn. A skroz su mi slatke.

Ja sam nekak, od kad je moj mali imao onu seriju pada na glavu, non stop nad njim. Cijelo vrijeme budem s njim po podu ili secemo, a kuham tih sat vremena sto spava oko 10, 11, 12 kako koji dan. Al realno nemam ni izbora vise jer kad i krenem radit bilo sto svoje pentra se po meni. Vise mi cak nije ni bed, na sve se covjek navikne Jedino me uzasno zivcira sto ovaj raspored ne ukljucuje spremanje tako da je vjeciti nered, ili nesto prljavo ceka da ocistim satima. Navecer kad legne jednostavno ne stignem sve, niti zelim tako provodit veceri u ribanju. Bas mi taj dio smeta.
    Cure, pozitiva, jos malo pa Bozic :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.