losa ma skuzila sam. malo se salim. samo sam htjela rec da dok nisam rodila nisam mogla ni zamislit ovu kolicinu brige/ljubavi/straha. mozda je mene malo to vise zasoralo, imam i frendice koje naravno vole svoju djecu ali im je sve "ma lako cemo stav". mene valjda ovo kaj smo tolko zatvoreni doma, najbolja frendica na drugom kraju svijeta, korona, nikad nisam bila tolko doma u zivotu plus tolko sad solo s njim, pa i ta njegova ovisnost o meni/pa i cici, pa me malo ekstremno opalilo
Beba, meni je tvoj post bas lijepo opisao i drugu stranu price. Inace sam takodjer stava da je cijepljenje potrebno, ali ne mogu se sloziti da farmaceutskoj industriji nije unosno. Trziste je jedno, nema tu kartela. Ako netko odluci ne proizvoditi cijepivo naci ce se neki drugi proizvodjac koji ce to iskoristit. Ekonomski jednostavno ne stoji argument.
.
Mi se bas puno secemo. Nemamo navlaku za kolica, ali koristim neke dekice, salove i tak. Ok je.
Cure jel i vama dalje opada kosa? Meni opada istim intenzitetom, ne kuzim kak tak dugo. Sad vec i na oko vidim kak se prorijedila. I bas me svrbi tjeme cesto. Nisam stitnjacu prekontrolirala pa je mozda i povezano, mada nikad prije nisam imala s njom problema, al stvarno mi je vec dosta toga
Meni je kosa do ljeta bila super i tad krenula uzasno opadat. Jaaako se prorijedila. Rep mi je u pola tanji nego prije 🙄. A i on me cupa uzasno. I stitnjaca i kks su mi u redu. 🤷♀️
Konacno sam rijesila zaostatke.
Hani neizmjerno mi je zao. Potpisujem ostale cure, ako ikako mogu pomoci.. jebemu, zivot fakat nije fer. Drz se. Saljem puse tebi i malom borcu.
Eh sad. Vjerojatno cu pisat sve nepovezano, kako mi nesto padne na pamet. Mi imamo istu chicco guralicu kao i mare prije dva dana je skuzio kako ubacivat lopticu. I kakom sam mu svaki put rekla bravo, sads kada ubaci, a ja ne kazem bravo, samo me pogleda. Nisam nesto previse zadovoljna funkcijom guralice jer proklizava pa ju moram drzat dok on "hoda".
Mrgud jesi probala homeopatske chamomille kuglice?
Mi nismo naslijedili nista od robice jer nemamo od koga. Neke igracke jesmo od moje frendice, njoj curka ima 4 godine. Imamo chicco didakticki stol i on ga obozava. Stoji uz njega i plese kad stisne muziku. Sintic smo dobili od fisher pricea i isto ga voli.
Pisali ste o onim knjizicama. Ja sam njemu uzela 2 od "nasa djeca" moje prve rijeci i moje zivotinje. Meni se svidjaju. A i njemu.
Kupili smo kisobran kolica koja su nam sada stalno u bunkeru. I bas sam zadovoljna. A bebetto sluze kada ne idemo autom nego direkt u setnju.
Imamo 4 zubica. Jedinice gore i dole.
Jucer sam ga vagala. Ima 1030 g i cini mi se bas dugacak. Prije 2 mj je bio 72.5 cm
Slazem se da su stvari za djecu stvarno skupe. Mi nekako vazemo prije nego nesto kupimo. Jedva ssmo se odlucili na kisobran kolica jer kolica vec imamo. Ali onda smo zakljucili da ce nam uvelike olaksati stvari i odlucili se na kupnju. Nismo pogrijesili. Zapravo, sta god da smo kupili mislim da se nije pokazalo kao fejl.
Ne znam jeste li pokusali ljuljati bebane. Nas uziva. Donijela sveki neku plasticnu ljuljacku koja se objesi. I najprije sam mislila sta ce to njemu, ali sam pogrijesila. Obozava ju
Lorena ja kad sam pocela radit, poslodavac mi je dao potvrdu da pocinjem radit i morala sam na mirovinsko to odnijet da prekinu rodiljni.
Imamo jednog zumica. Zalca genijalca jer nas on podsjeca na naseg malog genijalca jer ima takve suncane naocale. Pa kad je po ljeti plivao u moru stavili smo mu naocale jer se mrstio zbog sunca.
Temu korone i cjepiva cu preskocit u vidu rasprave. Samo cu reci da se uzasno bojim autizma (opcenito,nevezano uz cjepivo). Sveki ima koronu. Bez simptoma. Ne bi ni znala ali se zbog posla morala testirat. Mi srecom nismo bili u kontaktu 5-6 dana prije. Sto je zapravo cudo jer inace previse navraca haha
Annika grizli mikio svekrve su vam stvarno "premija" . Mene moja zivcira iz xy razloga iako u globalu kao osoba nije losa. Ali ovo vase je vanserijsko.
Annika nadam se da cete izbjeci operaciju.
Autosjedalicu smo uzeli 2way pearl jer imamo maxi cosi bazu. Mali se preporodio otkad je u njoj. Kao da je u fotelji. U jajetu je jadan bio sav stisnut.
Temperatura vode za ad (stara tema). Uvijek bi koristila mlaku vodu. Tek sam sa njegovih 3-4 mj skuzila sta pise na kutiji i umirala od brige jer sam kao krivo muckala.
Ostalo sam zaboravila
E da, mare super za kucu. Nadam se da je uskoro vasa. Nama je kredit odobren i sada cekamo da nam se jave iz apna. Iakp ne ocekujem jos mjesec dana jer smo uhvatili zadnji vlak
A kosa, imam jako puno kose i kovrcava je pa se toliko ne kuzi. Ali dosta pada. A sta ne padne samo mali pocupa
Robica. Mi isto imamp dosta iz nkd. Kao sto je losa rekla, robica je fakat super a kad je na snizenju bude ekstra povoljna. Mi najvise kupujemo pepco, lidl, kik, takko, nkd, c&a. Ima neke stvari iz mane ali su neki cudni modeli. Zapravo neke stvari su mu super a neke koma (to smo dobili). Spominjale ste beneton kao markirano. Samo cu reci da kad su snizenja, moze se naci stvari po smijesnim cijenama. Naravno brzo se probere. I necu sigurno nesto tamo kupiti jer je "markirano" nego jer mi odgovara izgledom i cijenom. Po punim cijenama tamo ne kupujem
Cure jel i vama dalje opada kosa? Meni opada istim intenzitetom, ne kuzim kak tak dugo. Sad vec i na oko vidim kak se prorijedila. I bas me svrbi tjeme cesto. Nisam stitnjacu prekontrolirala pa je mozda i povezano, mada nikad prije nisam imala s njom problema, al stvarno mi je vec dosta toga
Yap..istim intenzitetom i bez naznaka smirivanja situacije. Neki dan sam uzela škare i riješila sigurno 10cm dužine i sad je dosta bolje ali i dalje opada. Inače imam tanku kosu tako da na oko nije neka razlika, čak mi kosa izgleda zdravije i imam brdo mlade kose🤔 ali kad prođem rukom kroz kosu, uzas. Zapravo mi najjezivije izgleda jastuk ujutro, valjda kako se vrtim u snu, to budu baš klupka dlaka 🙄🙄
[/url
Nama opet losa noc 😫 jos mm bio na nekom rodendanu. Ubit cu ga ako je pokupio koronu. Sad jos spava ofkors. Anna koristimo chamomila kuglice zadnja 2 dana. Nisam primjetila da je bolje al realno zadnjih par dana je uzas pa cemo vidjet kasnije. Nastavit cu davat. Al jutros bar ovaj 2.zub izgleda ko da napokon onak mrvicu konkretnije vani 🤦♀️
Mi odkad smo se ujutro spustili u dnevni on zakacen za guralicu. Za sad mi se fkt cini ok. Malo mu poleti pa ju on uspori. Al mislim da se mogu one ko gumice stavit jos preko kotaca da uspori. Prosao je dnevni vec 20 puta. Fino on kad dode do kraja sebi to i okrene 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji