Zarica, apsolutno imaju koristi od cjepiva.. Samo sitnicu sam upamtila, tu je netko napisao da je 1000kn platio dodatno cjepivo.. Ali, kažem, mi smo presitni da bi smo uopće znali ista.
Anna, super si ti i popamtila 🤭
Zarica, Mikio, meni ne opada, ali mi ona voli čupkat kosu.. Ne onako silovito, nego nadje jednu vlas i iščupa.. Tako 20x dnevno 😂al, dobro mi još izgleda kosa..
Mrgud_zg, bar mislim da si ti pisala.. za guralicu, moja ima onu na koju može sjesti, neku Minnie, ima svašta za vrtit, palit, svakakvih zvukova, svijetli.. Sjedne i lijepo se odguruje, prvo je znala samo u rikverc, sad već ide lijepo 🥰
Losa easygo minima. Rekli smo da idemo do 1500 kn. Ona su 1800 ali 30% na snizenju i izasla nas 1260. Za tu cijenu mislim da su super. I stvarno su minijaturna kad se sklope. Bez beda stanu iza sjedala vozaca
Meni je kosa nesto sitno otpadala poslije poroda. Sad je okej. Tanka kao po obicaju🤦
Ja mislim da cu uzeti BeSafe i-size modular AS. Skuplja je, cekam black f za popustic neki🥳
.
U setnje idemo, obozava biti vani i u kolicima. Bas dosta secemo. Zabundam ju i pici🤪
E sto se tice vrece... Ona meni sjedi u kolicima(ne zeli nis drugo) i ako ju stavim u vrecu necu ju noc zavezati🧐
Ovu guralicu smo dobili i moj malac full odusevljen. Ne proklizava na parketu i super je za sad zanimljiva
Mi smo rotu dobili besplatno…moja frendica ju je platila 400 kn tako da me ovih 1000 kn iznenaduje. Nije da branim farmaceute no radim u takvoj industriji da znam sto je unosno,ono sto je za nas besplatno a plati hrzz
Hm.. Možda sam ja krivo pročitala da je netko ovdje platio neko cijepivo 1000kn, ništa čudno od mene🤭a ne da mi se vraćati.. A,nije da je i bitno.. Hvala Bogu, svi mi još uvijek smijemo misliti i pričati što hoćemo 😊😊
Joj, guralica je precool. Imaš link ili proizvođača da skicnem?
Kosa je postojano "bujna" ko i uvijek mislim da ipak mi više A iščupa nego što opadne ali ja već godinu dvije perem s onim afroditinim od koprive, samo tu i tam ubacim koji drugi zbog promjene mirisa haha
Al kosa mi nikad zdravija nije bila...šišala sam se negdje krajem 11 početkom 12og mjeseca i evo do dns ni jedne ispucane vlasi nemam, baš sam neki dan proučavala...al hvala bogu sijede se samo pojavljuju xD
.
Loša guralica fora izgleda...moj ne gura nego puzi i gura točkiće xD
.
Anna super za APN...meni je krivo što se nismo mogli prijavit al kad ovi naši nemaju strpljenja čekati a ni mi hahaha
Jesi se navikla na posao? :)
.
Petri je muž stigao nema vremena sad :P haha
.
Ja malog još uvijek guram u suprotnom smjeru vožnje, ne buni se a meni lakše dok ga imam na oku :) Sad čekam moje pa idemo mal babi i dedi dosađivati
Kod nas Grad osigurava određenu količinu besplatnih cijepiva za rotu ali koliko čujem jako često ostanu bez. Mi nismo V cijepili, a nećakinja je dobila prvu dozu samo jer nije bilo cijepiva za drugu, mislim da im nisu ponudili ni iz plaćanje ali nisam 100% sigurna.
Mrgud sretnih 10 ❤️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji