Evo nas na putu iz Zg-a. Radiolog inače radi u klaićevoj- nema desnog testisa nigdje. Kaze dr da je taj lijevi natprosječno velik i da smatra da desnog ni nema u trbušnoj šupljini. Da ne vjeruje da će ga htjeti operirati idućih pola godine, a možda i nikako. Pratiti, kontrolni uzv, možda i MR pa ćemo vidjeti dalje. U srijedu ujutro klaićeva
M se fino popiškio po meni dok mu je dr radio uzv🤭
Budan od pola 1 do 3 jutros, pa od 6-pola 8. Ne znam kako se zovem
[iimg]
Joj Annika sorry al sam se sad odvalila smijat kad sam si zamislila jednom kad M naraste pa ga cura uhvati za to jedno nadprosječno veliko jaje suprise
Al super da ne mora na operaciju zasad a možda ni nikad :)
pa meni muž cijelo vrijeme govori da je taj testis stvarno jako velik, nadoknadjuje što ovog nema
A s obzirom da će ga svakako morati dobro čuvati, kupili mu neki mali glasovir- nek se baca u glazbu a ne u sport kao brat
[iimg]
Joj Annika sorry al sam se sad odvalila smijat kad sam si zamislila jednom kad M naraste pa ga cura uhvati za to jedno nadprosječno veliko jajesuprise
Al super da ne mora na operaciju zasad a možda ni nikad :)
😂😂😂😂😂
[/url
Koja je ono Harry Potter fan? DeeDee?
https://bima-shop.hr/harry-potter-salica-koja-mijenja-boju-proizvod-41613/
Ja sam, ja sam 🤭
A nije mi ovo prenapeto ali hvala šta misliš 😄
[/url
Cure, dogovorite se za AS koju kupujemo da znam. Robot usisavač najavljen mužu za godišnjicu , a modu lavice još nije ali rodjendan će i nama ubrzo
[iimg]
MikiO znam da si spominjala za tog frenda. Daj ako ti nije bed pitaj ga jesu njega maltretirqli s kakvim operacijama, pretragama ili što dok je bio mali jer apsolutno nigdje ne mogu pronaći iskustva. Nemam ja ništa protov operacije ali zašto bi ako ne treba
[iimg]
LoSa zato sto uzv to ne toliko ipak precizno snimiti, neki kirurzi misle da je ipak negdje u abdomenu, laparoskopski bi fa prvo trazili a zatim llasičnom op spustili ili u najgorem slucaju vadili. Ako ga ima ( moze biti da je ostao gore i osušio se itd) moze uzrokovati probleme
[iimg]
uf preskocila temu cijepljenja slazem se ovaj put potpuno s losom, osim da mi je isti strah izac na cestu svaki dan
na cestu sam izdresirana oduvijek. ovaj strah za dijete je nesto novo i nevjerojatnih razmjera. zbilja ljudi koji me znaju nikad nebi rekli da sam neka plasljiva pi***** , ali razina empatije koju imam za ovo dijete granici sa zdravim razumom. cesto kazem da mozda uopce nisam rodena za bit mama jer je meni to sve preemotivno. ah luda kaj ces
annika apsolutno nemam iskustvo, ali drzim vam fige da vam onda operacija nece ni trebat. a ovaj nadprosjecan je skroz ok?
sad da vam ispricam svoje popodne. isli mm i ja pogledat neke stolice. i on mene nagovori da ih kupimo. (inace sam ja tip koji sve mora prespavat 10 puta, obic sve ducane i tak, vec smo imali jedne koje smo gledali..) i kao na halo, ne stane to nama u auto, zovi frenda s velkim bunkerom i spontano ja usla u interpar i kupila malom guralicu. nije pametna ali s obzirom da je do sad gurao nase stolice koje od sutra nema, kupila ja ovo sad na snizenju i gurao ju je cijelih sat vremean prije spavanja
najsretniji jer moze na nogama doc svugdje i to brzo.
i dok smo cekali frennda usla u bubamaru. kak smo pricali o zimskim vrecama nedavno. ugl vidla ovu https://www.bubamara.eu/djecja-kolica/dodaci-za-kolica/zimska-vreca-za-kolica-univerzalna-siva-37853 i fakat izgleda super. lijepa je i topla. i jos je na akciji do sutra. sutra jos idem u baby centar jer tam imaju original za moja kolica pa da usporedim pa cu onda odlucit
a mare za setnje, mi idemo skoro svaki dan. tj mali ide, cesto ga moja mama uzme popodne pa ode gjir, kao isla bi i inace za rekreaciju. nekad mm popodne, nekad skupa a nekad ja ujutro ako nam se tak posloze spavanja. prije sam uvijek isla ujutro s njim, al sad zbog korone ne idem nis obavljat s njim, a onda dok poslozim njegovo spavanje i kuhanje malo mi na knap. ja mu obucem jaknu i kapu i tenisice, a ak zaspe ima deku. vrecu jos nisam kupila al ne cini mi se jos tak hladno..
miki0 ja pretpostavljam da da, i sad ću u srijedu vidjeti u Klaićevu za magnet baš. ja bih trebala kao odgovoran roditelj prihvatiti mišljenje doktora u osijeku ii dati im dijete da ga uspavljuju, otvaraju i traže testis jer je eto, jako rijetko da zapravo ima samo jedan pa je sigurno negdje unutra
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji