ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    19. Listopad 2020. 12:06

Hejhaj... Probdjela noc s Vesnom, u neko doba se i Karmen pridruzila tulumu. Zombi sam danas 😴 Nos, zubi, mjese, nepovolj a biometoroloska situacija... Koji god klinac bio, umorna sam. Nos joj curi, imala blagu temp jucer, jutros nista al mislim da je sad zakurila. No zaspala je pa ju ne diram trenutno.
    Hvala cure na cestitkama, Juraju je danas rockas i uvijek se trudim biti pozitivna, vesela, nasmijana no na trenutje pokleknem jer je ujedno i godisnjica smrti mami tak da cu kroz ovaj dan vjerojatno u nekom polubunilu proc... Naravno da se veselimo, smijemo i pjevamo cijelo jutro jer ne zelim da on to osjeti.
    Mikio da, da... Lentica krivo racuna, sutra su curke punih 8 mj 😎... Mozda ju je prijestupna godina zeznula 🤔
    Oooo... Za njihov prvi rockas sad imam sto ideja, hvaaalaaa. 
    DeeDee ja bi tebe za doma 😘... Ti si meni zakon, treba mi jedna takva osoba u mom zivotu 😊... Btw, Badel jucer bio u opticaju 😋
    Torta super ispala... Ja sam svoju kremu napravila... U stvari kad bolje razmislim... Nisam ni biskvit po receptu napravila 😅
    Kolaca naravno nema... Moram smisliti za danas nekaj, popodne dodju drugi frendovi na kavu... Na zalost od familije nitko 😒
    I da, sjela i zaba

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    19. Listopad 2020. 12:34

Mozak radi u fazama...
    Sjedenje u W nije dobro zbog kukova i koljena cak... Opterecenje u krivom polozaju na te zglobove... Tako nama objasnili na vjezbama, jer ja uvijek nesto i za ove starije imam za pitat pa se zenska i ja razvezemo o svemu. 😅... Isto kao sto je krivo i sjedenje prekrizenih nogu, damski jel... Tu zdjelica i kukovi stradavaju ak se dobro sjecam... Ili je cak i slabinski dio ledja, kaj god uglavnom, nije dobro 🤣... Tak da ja sad ispravljam s Megz sve ono kaj sam ju krivo ucila 🙈
    Prehrana... Uf, ja sam koma po tom pitanju a klincima tupim sve kontra. Cola mi je skoro svakodnevno na repertoaru (1 casa da se razumijemo al stvarno cesto), M ju nije do 4 godine probala, a sada joj ne dajem da pije, eventualno na rockasu ili slicno. No imamo ogranicenje u bilo kojoj situaciji a to je 1 casa soka, 2 case vode... Tak da u 99% slucajeva ako i popije sok, popije jednu casu jer joj se voda ne pije. J je 99% na vodi, ukrade sok jednom u par dana al njemu recimo razrijedim jos s vodom. Solit sam pocela ovako kao i Losa otprilike, negdje izmedju 10-11 mjeseci i polako ih ivodila u obiteljska jela koja smo mi onda jos neko vrijeme jeli manje zacinjena. I danas znam manje zaciniti zbog njih pa onda mi sebi jos dodamo jer jbg, volimo zacinjeno.
    Meni je nepojmljivo otvoriti cokoladu i ne pojest ju do kraja 🤣
    Cipsmi nekada zna biti i vecera... No to sve nastojim naravno da me klinci ne vide da radim. Jbg, kako sam ja uvijek imala problema sa manjkom kila i mogu pojesti sta god i kad god a da grama ne dobijem, nikada nisam pazila niti se ogranicavala. A kad sam bila klinka, moji su imali shemu 1 kockica cokolade poslije rucka pa sam zato od djeparca kupovala zalihu koju sam drzala u svojoj sobi 🤣🤣🤣🤣
    Ono sto sam naucila ja kroz zivot je da je stvar umjerenosti. Ne izbjegavati nista, jesti raznoliko i ne preskakati obroke... 

PetraB
    19. Listopad 2020. 12:37

LoSa

Jesu kod vasih razmaknuti gornji zubi? Izasla mu gornja dvojka isto na razmaku od jedinice… a i jedinice su razmaknute

Tek kad izadju svi zubici ces vidjeti jel ima razmaka, u onom klasicnom smislu. Ima jos dosta zubica koji moraju izaci tak da polako 😁😉 kako ce se popunjavati celjust, razmaci ce biti manji

• Zarica
    19. Listopad 2020. 12:39

Hola! Osjecam se malo glupo, ja nisam planirala ni balone ni nis Nisam znala ni da postoji sve ovo, i trebala bi izdvojiti par sati da sve prokuzim:) Mi obicno rodjendane u krugu obitelji slavimo. Ima nas hrpa odraslih i hrpa klinaca tako da vise od nas ni nebi stalo. Obicno je torta vrhunac dana, a ostalo vrijeme klinci jurisaju dok mi kartamo/pricamo sto vec. Jos cu razmisliti kakvu cu tortu, al sigurno nece bit blitva zganci ili ne znam sto ste pisale da postoji Ako se mali zaljubi u neki lik iz svojih knjigica ili nesto, onda cu to na tortu...

Za hranu smo mi odlucili da je prva godina bez soli, secera i vode iz pipe, a za kasnije cemo ga prilagodjavati na normalnu hranu. Jest ce i slatkise naravno, al kontrolirat cemo taj dio. Nama je recimo nezgodno jer jedemo samo posne sireve ili neke low fat sireve, mlijeko 0,5 masti, jogurte isto one s najmanje masti...a sad njemu sve kupujemo punomasno. Onda na kraju pojedemo i to njegovo da se ne baci pa opet nismo bas zadovoljni... Ja sam recimo kao mladja dosta nezdravije jela i uvijek sam mastala kakvu bi si ja hranu odabrala da se mene pita:D Sad sam laksa preko 10 kila nego sto sam bila na faksu/u skoli. 

Mikio, kao sto su pisale cure. Taj W nam je fizijatrica rekla da ne zbog kukova i jos neceg sto se ne sjecam. Poza Z (ako mislis ono kad je jedna noga sfrkana prema iza, a jedna naprijed) to nam je isto rekla da ispravljamo jer nije dobro, al nisam pitala zasto. Doduse, za tu pozu sam citala na netu da je zapravo ok, ali slusam fizijatricu pa ispravljam.

• Zarica
    19. Listopad 2020. 12:42

Mom malcu su bas razmaknuti gornji. Al bili su i donjibu pocetku pa su se na kraju skroz spojili. A cini mi se i da su ovi gornji prije biki jos dalje. 

MaRe
    19. Listopad 2020. 13:10

Kao što sam rekla il ne solim nikako ili samo malo da nije bljutavo a tipa prstohvat soli mislim da se zagubi u loncu 🙂 I to posolim ona jela koja bas ne mogu jesti neslana a npr jucer sam nam pravila ko bolonjez i uopce mi nije falilo sol da dodam nego mi uz ostale zacine ispalo bas fino.
    .
    Mikio e to je to...mozda su cijene vise nego na Wishu (nisam proučavala) al barem dođe za 2-3 dana...to je za nas sto sve u zadnji tren.

mrgud_zg
    19. Listopad 2020. 13:16

Haha moj i dalje ima samo pola donje jedinice 🙈
    Ubile ste me s ovim rodendanom. Cijelo jutro surfam i jadno dijete se mora samo igrat 🙈. Mislim da ce nasa tema bit bozicna pa sam ubila 2 muhe jednim udarcem, to je idealno za ove koje nisu nikad dekorirale 😂, a on ke fkt novogodisnje dijete pa nis ne muljam 🤪

mrgud_zg
    19. Listopad 2020. 13:22

Ps od danas je u lidlu vreca za spavanje za bebe

• Hani
    19. Listopad 2020. 13:37

Hvala na podršci od neki dan. Na promatranju je i pretragama, cekamo upute za zg. Izvana je on stvarno dobro s obzirom na stanje. 
    Ajme, uhvati me smijeh kad ga hranim i pišem svaki ml, a sjetim se Lose kako je izjavila neki dan da nece valjda brojit pojede li 100g više ili manje😂🤣.

• Hani
    19. Listopad 2020. 13:46

Ove upute o balonima i kvačicama citam samo letimično😁, isto i upute o nekim pozama, jer, kao, ne treba mi to trenutno pa cu se vratit na to naknadno. Ali, pamtim najbitnije😉
    E, da, meni je fizijatar rekao da se beba treba stavljati sa 6 mj da sjedi da vjezba obrane. Prednje treba usvojiti do 6, bocne sa 8, a straznje sa 10mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.