I ja nekad tipkam ajme boze..jos ako radim 2 3 stvari uz tipkanje...🙈🙈🙈...a razmak mi na ovom mobu mali a blizu tockica i umjeto razmaka zna bit tocka..🤣🤣....
Lavice da napravimo rezime🙈🙈🙈...npr napusem 4 balona na njih lijepim obostrano ljepilo itd...priblizim uz zid i vjesam na te vjesalice tj ba balon zavezem spagice i spagice vjesam?
Lavice ooohhh wild onw temu sam imla vec sve naruceno pa me mm optuzio da sam hejter zenskih tema i onda otkazala sve osim platna pa nasla tu kombinaciju uz vinski crvene balone pa ajde moze rozo i zlatno za tatinu curicu. Naravno i te naljepnice za balone na plafonu sam uzela 😁… To ce visit rozi sa rozim trakicama, cak razmisljam da na neke na krajevima visi broj 1 al to moram vidit da ne bude bas nakinđureno. Tnx za vjesanje savjete…
Red fox samo kockica… Meni bi to bila kazna a ne da se zasladim. Ima finih torti i bez jaja. Mami mojoj pravimo takve i nista im ne fali.
A umjesto secera cesto koristimo agavin sirup jer sestra neamije secer tako da su to sve fine alternative.
Mrgud…to su te naljepnice i onda fino to izgleda na plafonu.
Uuuuu sad bi ja te viseće balone 😁😁😁😁
Može i ova boja sa slike 😂
[/url
Losa meni je piece of cake citat tvoje poruke jeeer moja sestra pise takve poruke pa sam vec odrvenila a i sama zbrljavim hrpu puta. Tako da ja te citam...
E da za dekoriranje htjela sam i ona plasticna slova sto svijete lampice al mi djete ima predugo ime pa je cifra 😳... Tako da to jos razmatram. I najveci problem gdje to poslije staviti toliko toga.
Kad smo vec kod organizacije festi, ja tek neki dan vidjela video snimak od proslave kad se M rodila. Znaci moja sestra je svu klopu slozila u obliku slova M i datuma 25.1., balona na helij bilo more jedno, a doma dosla 3 ili 4 samo, vatromet, 2 decka su svirala, bilo preko 70 ljudi... Ja pola toga nisam znala ni vidila nikad do te snimke. Znala sam da kao je bio neki vatromet, al ja mislila nesto ono tipa prskalice one sto kao vatromet budu, a mm pripremio pravi pravcati vatromet koji je poceo tocno u 23.27h, a to je vrijeme kad se M rodila. Naravno da sam se rasplakala. I trajao je 5 minuta jer je meni 5 sretan broj. I sad on meni kaze da nisam normalna jer vec naveliko planiram rođendan, a on za rođenje napravio vise nego neki za svadbu.
Jutro😊
Bože, kako ste vi organizirane😁. Pa to je skoro pa profesionalno isplanirano, do najsitnijeg detalja. Bravo😉 Ja sam više đir improviziraj u zadnji čas🙈
Super su vam ideje...vidjela sam na fb da ima neki Toby shop s repromaterijalom i ima svega za sve proslave pa si to mal proguglajte. :)
Nalijepit cu link ako opet naidem na oglas.
.
Grizli ovo za slonice je tak super...al jos sam prije cula tu pricu o slonovima i kao da ih trebas imati 6 ili 7 u kuci te svi trebaju gledati u istom smjeru s podignutim surlama. A ovo za festu za rodenje je 🔝
.
Za slatkise i sve ostalo se donekle slažem...necu mu nista braniti ali ce imati mjeru. I sad mu ponekad dam malo da poroba ak ja nesto jedem..al ono bas mrvicu ko mali nokat 🤣 al nema veze on je sretan sta je dobio sta i mama jede. Hranu za rucak sve češće dobiva sto i mi jedemo samo sam prestala soliti i stavljat vegetu ko prije..ili ak stavim soli stavim tek toliko da nije bljutavo..uz njega cemo i mi zdravije jesti 🤭
.
Losa super za trud za tortu...ja mislim da cu naruciti...muz mi za rođendan naručio od neke žene i prefine su bile torte tako da mislim da cu jednu od nje a jednu onak s fondanom..samo jos ne znam temu..al to cemo do prvog mj smisliti.
Mikio a steta ☹️... Ako nema tedi imaju narodne novine 😁
E da ako hocete ukrasavat sa onim organza materijalom moja preporuka je agril materijal koji sluzi za pokrit biljke da se ne smrznu, paucinasti je i jako jeftin 1-2 kune metar kvadratni, dok organza je skuplje 10 puta. Jedino sto postoji samo u bijeloj boji al se da farbat sa bojama za hranu ili odjecu. 😉...
Joj Grizli bas lijepo za feštu! Fešta za N je otkazana jer je trebala biti taj dan kad je u inkubatoru zavrsio 😔
Mom, ne🤣 Obostrano naljepnice su samo da vise baloni,jel.
A kad radiš luk od balona na onoj traci s rupicama gdje se kače baloni(kao selotejp izgleda,grizli je stavila) nakon sto popikas sve balone i želiš objesiti girlandu, na zid/strop zaljepis te kukice plasticne a na girlandu od balona (taj selotejp na kojem su baloni) zavežem spagicu i objesis na plasticne kukice i onda ne trebaš aranzersku žicu ili podlogu da glumi poluluk/luk i slično.
.
Moja kći se skriva i jede slatkiše samo kad je s tim necakom. Luda sam na to. Obično dodje i kaže mama dobila sam bombone jel smijem koji i dogovorimo se. A kad je s njim sjedne iza zavjese i deri. On je par godina stariji,ona vidi Boga u njemu i tako...🤦♀️
.
Hani,kako ste?
E i Mare, savjet, ako sam dobro shvatila,solis hranu (iako manje) kojj jede i mali. LoSa će bolje znati ali mislim da se ne smije do godine dana soliti babama jer njima ne rade bubrezi kao nama pa kad "vare"tu sol preoptereti im bubrege. Iznad godine dana ide soljenje,umjereno do treće. Ne kudim,pametujem,samo savjet ukoliko nisi znala.
Sortiraj odgovore
Najstariji