ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    20. Listopad 2020. 09:45

Mare ja joj u zadnje vrijeme redovito u jogurt umiješam naš domaći pekmez od šljiva i jabuka, u jednom nema šećera uopće a u drugom nešto minimalno. Mislim da nije velika greška. 
    Lorena nadam se da će danas temperatura pasti 🤞

[/url

beba2025❤
    20. Listopad 2020. 10:05

Ja sam odrasla u martama i tenama, ali kad sam isla van ili na neko finije mjesto sam uvijek imala visoke štikle, super hodam u njima, kao da sam neki finjak inače 🤭.. Da, DeeDee, ljepše mi je vidjet djevojku u starkama na haljinu (naravno ne svaku) nego kad vidim te kopitekuše kako pokušavaju ne pasti😂nisam neka rugalica, al brate mili, bolje bit bos nego tako hodati. Strašno.
    E. Jel zna koja di mogu kupiti fitness loptu, ali onu sa bodljama?
    Kupila sam običnu i nije mi to to.. a, tu sa bodljama mi necakinja probušila😏😏

Lavica27
    20. Listopad 2020. 10:12

Beba,dechatlon ima sve kaj zamislis.
    Ajme deedee pa ja otkidam na tvoje opise🤣🤣🤣
    Sto se tiče stikli,zbog posla sam vise manje svaki dan u petama, hvala Bogu pa su sad u modi deblje pete i niže pa preživljavam,al ove visoke jako uske nosim tipa na svadbe i slično.
    Xmass Ugly sweater sam kupila mužu i sebi u primarku pred par godina,moj zvonca njegov svijetli🤣🤣 A klincima sad gledam na nextu pidjame matching. Kad smo kod nexta,jucer mi trebala stići narudžba,pogledam na trackingu i piše da je pošiljka u faking Angoli i da je krivo upućena pa je vraćaju na pravu adresu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Lorena jadnicak mali😔 Želim mu brz oporavak!

Grizli
    20. Listopad 2020. 10:22

DeeDee ahahhaha zdrijebe 🤣🤣🤣🤣... Opist apsolutno tocan! 
    Oooo pa ja onda prednjacim mislim u nacinu odjevanja... Znaci kod mene je od automehanicar stila do finjaka sa salonkama na petu debljine cackalice... I to sve za posao! Ovako za bezveze sam traperice, maja/pulover, od kad sam rodila kosulje zbog dojenja, al to su one ne finjak kosulje karirane isl. Da se volim srediti, to volim jako i nositi stikle, al mi ne dolaze u obzir jaaako visoke jer je mm svega 7cm visi od mene pa izgleda presmijesno ako ja stavim neke od 10+. Al recimo u trenerci necu nikad otic u trgovinu ili na kavu, to mi je za neku setnju u sumu, doma eventualno kod mame. Vidik se motom da odjelo ne cini covjeka, al cini priliku. Cesto vidim kolege na sajmovima recimo da dodju ko klosari, meni to nije nit profesionalno nit lijepo. 

Valkris
    20. Listopad 2020. 10:36

Ima u Pepcu bozicna kolekcija, bas sam kupila malcu neki dzemper 🙈 a i Kik je pun buzicnih ukrasa 😁
    Ja isto bozicni frik, i prošle godine kao slavit cemo Bozic kod svekrve i mi dosli nigdje kuglice jedne, lampice..nista.. Bor nema.. Kad su mene trudnicki hormoni oprali, ja plakala ko kisna godina.. Na kraju muz isao kod susjeda posjekli vrh nekog bora 😂😂 al nije mi srce bilo na mjestu svejedno..
    Pete isto ne nosim.. Cak i za svatove izbjegavam, a ako mislim da moram, isto imam neke od cca 7cm..cak i ok hodam u njima 🙈

Zatto ove godine planiram ja ukrasavati sve 🌲🌲

beba2025❤
    20. Listopad 2020. 10:41

Lavica27

Beba,dechatlon ima sve kaj zamislis.
    Ajme deedee pa ja otkidam na tvoje opise🤣🤣🤣
    Sto se tiče stikli,zbog posla sam vise manje svaki dan u petama, hvala Bogu pa su sad u modi deblje pete i niže pa preživljavam,al ove visoke jako uske nosim tipa na svadbe i slično.
    Xmass Ugly sweater sam kupila mužu i sebi u primarku pred par godina,moj zvonca njegov svijetli🤣🤣 A klincima sad gledam na nextu pidjame matching. Kad smo kod nexta,jucer mi trebala stići narudžba,pogledam na trackingu i piše da je pošiljka u faking Angoli i da je krivo upućena pa je vraćaju na pravu adresu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Lorena jadnicak mali😔 Želim mu brz oporavak!

Tnx.. Ali, tražila sam, nemaju ili ja ne znam naći! 

• mom12
    20. Listopad 2020. 10:43

Grizli status jucer istekao🤣🤣ja marte nisam nikad obukla...sjecam se jedne god da su me mama i tata pokusali nagovorit da ih kupim kao da one nece propustit vodu kad je kisa ili snijeg a ja plakala😂😂😂😂oni vidili u moje rodice..
    Starke sam nosila negdi u srednjoj god dvi dana i vise nisam...meni tako dobro obuc haljinu i patike i to na lito....
    Prije sam puno vise nosila stikle al u trudnoci nisam i sad otlad sam rodila cca 2 3 puta...
    Niti se vidim u njima iduci bar 5 godina...ko bi isao sa djetetom i trca u stiklama za njim...🙈🙈..
    Inace se volim sredivat al nekako nisam kao prije...
    Cak sam se i osisala cca 10 15 cm...🤯🤯🤯

• mom12
    20. Listopad 2020. 10:50

Nisam spomenila da smo mi naucili dat mir mir...i kad ja kazem do neba i dignem prst ona umire od smijeha...prije nekih tjedan dana..😂😂

beba2025❤
    20. Listopad 2020. 11:28

Allaaa,, Losa, ja moram priznati da ne bih ni išla na takva druženja.
    Jedna stvar je što se mi sami doma obučemo, šalimo, pjevamo s djecom, a sasvim drugo mi je da mi netko uvjete postavlja što ću obući kad dolazim u goste🤭
    Moj je suprug baš prilagodljiv, vani je onako cool i karizmatičan, u gostima kod familije pristojan i razgovorljiv, a doma naš ludjak koji nas nasmijava, nosa, zeza i glupira se.. Zato mu nije bed se doma uskladiti za Božić, ali bilo bi mi preglupo da nekamo idemo tako. 
    To je naše privatno i posebno.. Nije za ostatak svijeta 😄

beba2025❤
    20. Listopad 2020. 11:30

Ajme,, Valkris, ja mislim da bih se pokupila i otišla u svoj dom sa svojima🤭❤️
    Mom,, preslatkoo🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.