ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    19. Listopad 2020. 09:52

LoSa

LoSa

Da da :-)

Odkud ovo

To si bila zadovoljna svojim komentarom 😂😂😂

[/url

Lavica27
    19. Listopad 2020. 10:04

Bogami ste se raspisale!
    Ajme Grizli ja narucila isto platno,tu  veličinu ali na temu wild one (sve zivotinjice,slično kao njegova tapeta u sobi)! A za temu slona, imam sličnu pricu (lancic na slonica koji mi je M kupio na bračnom na Tajlandu i od svih pretraga i uzv-a uvijek sam njega imala uz sebe🥰)
    Jako su ti slatki rekviziti! Jedan savjet od iskusnjare🤣 Ne trebaš nikakav luk za podlogu jer baloni od svoje debljine kad ih pokacis na taj selotejp vec naprave luk kud god hoćeš (na stranu ili na sredinu),samo je bitno gdje staviš špage da ga objesis,na tu stranu će raditi luk. Ekstra savjet,ako nemate gdje objesiti spagice, kupite u offertisimi one plastične vjesalice za rucnike samoljepljive i te kukice zaljepite i na to objesiti spagice i luk. 
    Uz to,ja sam kceri za 1.rockas kupila na ebay u one kao krunice koji imaju dvostrano ljepilo, zaljepis na vrh napuhanih balona kružić i pritisnes na strop, ostavio dugačke trake na svakom balonu i efekt je kao da si napunio sobu balonima na helij!
    .
    Također ne brijem na posebne torte jer evo iz iskustva svi gurnu ruku u taj šlag,malo polizu i vide nešto novo na rodjendanu i odlete dalje. Ionako bi s godinu dana trebali sve jesti ključ je u umjerenosti. Ni mi ne jedemo tortu svaki dan :)
    .
    Ja preferiram ciciban, imali smo jedne froddo sandale, mislim da stvarno pretjeraju s froddo cijenama
     Sandale 400 kn i nosi ih 3 mjesec Ono...wtf?
    .
    Petra bravo! Torta je mrak👏 I sretan rockas Juraju!
    .
    Mislim da u w ne smiju sjediti jer propada zdjelica il tak nekaj.
    .
    Zarice odlicno! Njima tako malo treba nekad. Samo da ih se usmjerit. Ne znam jesi pisala za zadnju  obranu da ih se položi u poziciju za "suncanje"-ispruzene noge a na ispruzene ruke iza leđa oslonjeni. Kažu kad nisu još sigurni/skroz spremni da na prstima stoje.
    .
    Losa pohvale za inicijativu za tortu. Ja sam truba za to. I imam žensku koja radi jako fine torte i lijepo ukrasava pa sam zadovoljna. I mrgud i ja sam klopu narucila,a tipa ja sam muffine, cake pops i slicno radila.
    .
    Lorena nadam se da ce ti mali brzo ozdraviti!

Lavica27
    19. Listopad 2020. 10:06

LoSa

Odnos pravilan/nepravilan prema hrani stice se od rodenja te svqke pretjerane nepotrebne restrikcije ili pakmpretjerano nudenje hrane zapravo mogu izazvati posljedice kasnije u zivotu u obliku pretilosti. Neka istrazivanja u biti govore da nije nasljedna debljina vec nas odnos prema hrani koji smo stekli u obitelji. Zato po meni nije dobra ideja dijete nagradivati npr cokoladicom kad nesto napravi dobro,a inace mu braniti. Kasnije u zivotu u trenucima neuspijeha mozemo posegnuti upravo za cokoladom i hranom u teskim trenucima kako bi se osjecali uspjesnije jer nas mozak povezuje tu hranu s uspijehom… a znamo kuda to vodi…

ajme ja sam aaaaalergicna na ovo. Kci srećom stvarno sve jede. Nećak nista. Dodju kod bake i dede i prva rečenica je "ako pojedete rucak dobit ćete nagradu poslije. Wtf kakva nagrada??  Evo ti nagrada jer si pojela ono što si ionako mislila pojesti. 😏😏

Red Fox
    19. Listopad 2020. 10:08

Slazem se svime kaj ste napisale, ne mislim ja braniti slatko do 18.-te, al bas kao sto Losa kaze, imat ce neke navike kao i mi doma. Ja nisam nikad u zivotu pojela vise od jednog reda cokolade odjednom. Svaki dan kockica cokolade kao desert mislim da je dovoljna da si zadovolji zelju za slatkim. Sokove mi doma ne pijemo, al naravno da cemo mu u restoranu ili na nekom rodendanu naruciti sok i slicno.
    A kaj se tice rodendanske torte, on i sad bas jako reagira na jaje tak me strah riskirati s bilo cim. Dobit ce nesto tipa banana muffina kaj mi je provjereno da ne reagira na to.

mrgud_zg
    19. Listopad 2020. 10:10

DeeDee

LoSa

LoSa

Da da :-)

Odkud ovo

To si bila zadovoljna svojim komentarom 😂😂😂

😂😂😂

mrgud_zg
    19. Listopad 2020. 10:16

E losa nemoj se naljutit, ti si ovo stvarno super napisala i svaka ti je na mjestu, al meni je presmijesno kak su tvoji postovi prepuni gresaka, nekad po vise u istoj rijeci pa citam vise puta 😂 to mi je smijesno jer imam sestricnu koja je ko cackalica mrsava a ima ful debele prste i mislim da jadna pati na to 🤦‍♀️ I kad god se dopisujemo to mi bas treba pol sata da desifriram kolko bude gresaka 😁
    Ovo za hranu se skroz slazem iako ja imam za primjer sebe, ja sam recimo u zivotu jela iz dosade (kad sam ucila 😫) a nikad mi nitko nije skrivao i bas bih rekla da je moja obitwlj imala super zdrav odnos prema hrani. Pa dok sam trenirala je to sve bilo ok, al kad sam prestala mi se bas pocelo hvatat 🙄. 
    Ja jucer mrgudu dala komad strudle od jabuka. Mama radila bez secera samo s cimetom. E kak je on to fino jeo rukama. 🥰 bas dijete uziva u hrani 🤪
    E lavice mislim da nam moras stavit linkove za te vrpce/vjesalice/blabla za nas laike koji nikad u zivotu nismo dekorirali, to mi je ko da kineski citam 😂

• mom12
    19. Listopad 2020. 10:25

Ni ja ne pijem sokove al ponekad kupim kad mi se pije..al probat ce sve osim cole i npr gaziranog...ja pijem najvise to pd sokova al to je nezdravo skroz i nece to pit max sta budem mogla odgodit...
    Treba sve dat u granicama inace ako nece kuci kad uhvati negdi priliku nece propustit..kad idemo u goste ili vani negdi...
    Red nebi ni ja dala da ima neku reakciju..mi jos bjelanjak nismo probali...
    U u potpunosti se slazem da kad rucamo mi treba i ona....
    I nemozes silit ako nece...neka sjedi dok traje rucak...poslje kad ogladni ceka je opet isto...
    Al ja ne vjerujem da cemo mi to uspit do godine niti rukama a kamoli da pribor koristi😏😏...

DeeDee
    19. Listopad 2020. 10:29

Ne stignem komentirat kako ste brzeeee...
    Slažem se sa svime u teoriji ali moram sebe dovesti u red prije svega, jer brate sestro ako ovo što ja radim nije poremećaj u prehrani ništa nije, dakle nezdravi odnos gleda uživo svakodnevno, uključujući nagrađivanje hranom (to ja sebi radim i uvijek komentiram da sam kao pas i da, definitivno mislim da je to ekstra loše ali eto)  I da, lavice i ja čitam kineski, daj neki vizual nabaci 😁

[/url

Grizli
    19. Listopad 2020. 10:33

Lavice ooohhh wild onw temu sam imla vec sve naruceno pa me mm optuzio da sam hejter zenskih tema i onda otkazala sve osim platna pa nasla tu kombinaciju uz vinski crvene balone pa ajde moze rozo i zlatno za tatinu curicu. Naravno i te naljepnice za balone na plafonu sam uzela 😁... To ce visit rozi sa rozim trakicama, cak razmisljam da na neke na krajevima visi broj 1 al to moram vidit da ne bude bas nakinđureno. Tnx za vjesanje savjete...
    Red fox samo kockica... Meni bi to bila kazna a ne da se zasladim. Ima finih torti i bez jaja. Mami mojoj pravimo takve i nista im ne fali.
    A umjesto secera cesto koristimo agavin sirup jer sestra neamije secer tako da su to sve fine alternative. 
    Mrgud… 

to su te naljepnice i onda fino to izgleda na plafonu. 

Lavica27
    19. Listopad 2020. 10:36

Eto naljepnica za strop za balon:
    HRK 1.56  21%OFF | Hot 100 Points Balloon Attachment Glue Dot Attach Balloons to Ceiling or Wall Balloon Stickers Birthday Party Wedding Decoration

https://a.aliexpress.com/_m06gntz

Vjesalica:
    HRK 1.56 | Hot Sale 10Pcs Self Adhesive Clothes Hook Wall Door Holder Bathroom Towel Hanger Kitchen Bath Wall Hanger

https://a.aliexpress.com/_mPv4v2r

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.