Grizli nisam komm prelijepo ti je...😍😍😍🤩🤩
Ja sam isto protiv slatka al sam dala da proba sokic dala sam joj smoki lino kad jedem pecivo i ona malo lizne🤣🤣
Pa dat cu joj da proba nece joj bit na dnevnoj bazi 3 komada torte🤪🤪
E mom jel ta suglasnost poslodavca neki obrazac il kak to izgleda? Moj mora koristit odma nakon mene jer nam nema ko cuvat a nebi jaslice do druge jeseni 🙈
Moj na podu uglavnom sjedi da su mu noge u u. Ponekad u z. Na petama skoro nikad. Ustaje kolko se meni cini skroz pravilno, jednom nogom ko iskorak pa drugom, ili iz cucnja, al ima ful jake noge, uopce se ne poteze rukama vise. I tisucu puta dnevno cucne, samo se pridrzava za nesto pa opet ustane. Nek ne ispadne da se hvalim 🙈😂 i dalje ne zna ni mahat ni pljeskat ni pokazivat prstom, makar stalno vjezbamo 😂 on kad ga pitam di je vlak ne pokaze di je nego ode po njega 🙈😂
Grizli apsolutno je sve wow! Smisli neku tarifu i ja bi tebe angazirala za rockas 😉
Losa svaka cast za tortu. Nastavno na temu rockasa ja danas mm zaskocila s tom temom, kaze on al ce bit ok vrijeme mozemo pec rostilj u vrtu. 😂😂😂🤦♀️ Ja reko ne pada mi na pamet mrdnut taj dan, ak cu vec imat goste u kuci i to hendlat i posluzivat uz bebu, apsolutno cemo sve narucit 🙈😁 al to sam ja 🤪
E red zaboravila, ljubomorna sam na tvoj izlazak da vidis da mi mozak blokirao 🙈 ja zivim za dan kad cu si moc “popit” 🙈 i kad ce netko dijete moc uspavat 🥳😬😂
W polozaj sjedenja nije im dobar za kukove jer se nesto zglob izvrce u neprirodni polozaj. Tako nesto sam zapamtila od pedi.
Mikio tebi je bas veselo sa N... Pise da je poslano, za platno imam onaj broj za pracenje, ostalo nema. Pise da bi trebalo doc pocetkom 12 mj. Tako da cu vidit, al dosta receznija je da je doslo jako brzo,nadam se da hoce. Uzela sam 150x100 velicinu da opet ne bude preveliko. A imam stalak za fotografsko platno pa cu na njega zakaciti, a sam stalak zakamuflirat sa balonima. Zapravo to i je fotografsko platno samo manjih dimenzija. Pise cak da je dostava iz Hrv za njega.
Red fox ajme koliko predivnih stvari na jelene, lisice, jezice isl... Im na wishu, ja htjela al mm reko da mu previse muskobanjasto.
Tortu cu def naruciti u slasticarni u kojoj smo i za krstenje, mali obrt i rade savršene torte i izgledom i okusom. To ukrasavanje torti mi nije jaca strana, a i trebat ce mi veca ako nas bude vise pa bolje da ja ne kemijam. I ona ce dobiti komad te torte, nece ju ubiti niti ce sad svijet stat zbog toga. One kerefeke neke od blitve i palente sto oni u kasicama zovu tortama meni je presmjesno. Jer ce doc na rođendan od nekoga 2 dana poslije i pojesti sve sto stigne od slatkog ili cu ja ko zandar biti nad njom ne pada mi napamet.
Losa meni kaani isporuka s wisha neke gluposti sitnice 14 dana i trazila i dobila povrat novaca. Tako da i ako ne dodje trazim povrat i adio.
To u firmi pita...nema obrsca nego oni napisu da su suglasni..al treba predat mj dana prije...i meni je to trebalo kad sam se vracala...al ja sam tj dana prije jer su meni rekli da oni djeluju po zahtjevu a ne po rjesenju a muz je mora cekat rjesenje......sve zavisi od firme...ja sam kod svojih usmeno trazila a on je trebao cak pismeno mislim da je mailom posao da moli da mu daju suglasnost bla bla...
Jutro, T cijelu noć opet temperaturu imao, oko 6 h se smirio i zaspao na meni, te i dalje spava. Mislim da ču morat zvat dr, iako nosić nije začepljen, ne kašlje 😵
Grilzi meni je sve došlo kad sam naručila s bilo koje stranice, za Božić sam naručila opet svašta nešto ima da me iseli iz kuće ovaj moj.. Za rođendan ćemo imat plavo-srebrno najvjerojatnije, tortu ću sama peć, iako su babe već rekle da će naručit 🙄
I T će probat svoju tortu. Srstrični su branili od kad jr beba bila sakrivala si je ispod kreveta slatkiše sad ima 60 kg viška, vrat joj se ni ne vidi a cura od 25 god
pratim ali vas ne mogu popratiti kad mi je mob na popravku ali sam se morala ubaciti da prokomentiram te torte u domaćim kašicama- ja ne razumijem tko se uopće sjetio to napraviti i tko to uopće na kraju tamo jede, meni je gore što se ta čudnovata torta vjerovatno baci nego da dijete proba normalnu rođendansku tortu. ionako će vjerovatno šlag polizati i gotovo, ko što mom kaže nije da će pojesti tri kriške
M jučer odbio i ručak i večeru, doručak jedva pojeo. idem mu probati muffin ili palačinku od doručka ispeći
[iimg]
Losa bravo super si napisala ovo za "nasljedivanje" debljine. Ok postoje osobe koje imaju neki zdravstveni problem pa ke to uzrok ali navike prehrane se sticu od malena. To ja od kad se M rodila govorim mm jer on je bio za to da cim zacvili joj se nudi cica ili boca kao da ne place, pa sad kao nece rucak pa daj joj kekse. Kod mene tog nema, ne mislim skrivat od nje, al mora se znat red gdje se jede, kad, kako i na koji nacin. Nema rucanja i trcanja, hranjenja sa keksima u krevetu, na kaucu, u voznji samo da suti. Meni je to sistem kakvog za pse se primjenjuje i zato mi odbojno. Nek ne zamjeri neka ako ima drukciji stav ili misljenje al meni to nije prihvatljivo. Kod mm doma je pravilo da se sve treba pojesti. I meni je mama govorila da sve pojedem sto sam si izvadila/uzela, al dok nisam sama mogla ona mi je uvijek davala malo po malo. Kod mm doma nema toga treba pojest cijelu kasicu koju sam spremila po njima. Bez obzira dal je to 120 ili 320 grama, a meni je to bolesno. Kao hrana se ne baca. Slazem se, al rađe cu baciti 5 ruckova nego forsit djete i sopat.
Mrgud da sam ti blize odradila bi to for free... Meni je to bas gust, dekorirat i mislit do zadnjeg detaljcica. Napokon mi dala zenska slike sa krstenja 😍... Cekala ih 3 mjeseca. Ko da ih je klesala. Al dobro besplatno nas fotkala jer je to neka rodakinja od muza pa necu puno prigovarati
Sortiraj odgovore
Najstariji