Cure koliko treba balona za polu luk....otprilike
E i hvala za tobby shop nisam stigla dalje citat cim sam nasla toby ostala tamo🤣🤣
Mikio je to je ta trakica...
Petra a joj tuzan a vesel dan znaci. Vjerujem da je teško. To mene stalno muci kako slaviti rođendan od M, jer joj pada u ponedjeljak pa kao bolje za vikenda, ali dan prije bi moj tata imao rođendan pa mislim da nam nece biti lako se odluciti. Iako sto moja setsra kaze tata je uvijek volio festat i bio bi ponosan da moj curetak mu ukrade rođendan, iako mi draze od svega da se ipak rodena 25.,a ne 24., jer bi cijeli zivot imala knedlu za njen rođendan.
Nadam se da ce curke biti dobro!
Losa moja ima 8 zubica i svi su razmakniti iako prvi koji su izasli imaju sad manje razmaka nego na početku.
Ma losa sta je kutijica Ferrera za mene nista... Pojedem to ko salatu. 🙊 Ja cu kao Petra kad djete zaspe klopat slatko. 😁
Cure, jel se planira tko cijepit protiv gripe ove godine?
Ja se nisam nikad al ove godine intenzivno razmisljam, sto zbog bebe, stitnjace, korone..
Mrgud mi se zadnje dvije godine svi cijepimo al zbog Juraja. Cure ce ove godine preskociti a inace ce i one morati. Nismo se nikada prije cijepili, nisam ni razmisljala o tome i vjerojatno nebi da J i cure nisu u skupini koja se mora cijepiti. Mislim"mora"... Preporuka je da se cijepe i mi smo se odlucili za to.
url=https://lilypie.com][/url
Cure, jel se planira tko cijepit protiv gripe ove godine?
Ja se nisam nikad al ove godine intenzivno razmisljam, sto zbog bebe, stitnjace, korone..
Nemam pojma… isto tako ko ti nikad nisam no sad razmisljam. Navodno da nema bas cjepiva
Kod nas je jutros do 10 sati vec nestalo cjepiva i kod lijecnika i u ljekarnama...valjda ga ima malo a i sigurno se vise ljudi cijepi.
Nisam nikad se cijepila pa necu ni sad..nekako mi je to vise za starije i ugrozene skupine.
Petra kolko si platila onu podlogu za cure i daj pliz ak nije problem od kud? Znam da si pisala al sad to nac je nemoguca misija 😅
Ja mislim da se necu cjepiti. Nikd se ne cjepim iako me svake godine dr zove dal hocu jer imam pravo na cjepivo.
Sad si razmisljam koliko dugo su vase bebe puzale vojnici? I do kad bi kao "trebale" bilo dobro da propuze 4 nozno? Gledala neke slike i skuzim da M puze vojnici, lijepo, simetricno i brzo ali to traje vec vose od 2 mj. Ona krene na sve 4 doslovno 2 koraka i odustane. Ne pomaze ni ako joj podignem kukove onda stane i ceka da ju spustim. Dize se na noge, ravno stopala, ponekad kad pokusa kao zakoraciti stane na prstice jedne noga al ju i spusti kad shvati ocito da ne moze naprijed jos. Digne se tako da jednu nogu podigne, stane stopalom i onda ustane potpomogne se rukama, al nije da se vuce na ruke kao sto sam vidila na nekim snimkama bebe. Ne zna cucnut ili se spustit. A sjedi bas lijepo, cvrsto i probala ima bocne obrane i ako pada za natrag zadnjih dana jako rijetko onda se kao nagne na bok i isprizi ruku za natrag. Ppsjeda se iz vrtnog ili 4 noznog na pete sjedne. E sad dal je problem to vojnicko puzanje. Neka 2-3 dana se ljuljala, pljosnula na nos par puta i nakon toga vise ko da se ne usudi ljuljati.
Grizli stvarno nemam blage veze ali meni to sve zvuči kako treba, neka djeca nikad ne propužu, baš mi frendica danas poslala video, njen mali je par dana stariji od V, on se vuče vojnički do kauča i ustane 🤷 a isto kaže da se vuče preko dva mjeseca.. Vita se ljuljala na sve 4 nekih mjesec dana ali se nije makla ni milimetra, i onda je doslovno u tri dana propuzala, jedan dan vojnički, jedan dan kombinacija i treći dan je puzala pravilno 🤷 a to sve unatrag cca dva tjedna, ma i manje.
[/url
Aaaa,, ja pitala šta planirate za rođendan, rekoh, izbaciti ćete me kud sam poletila, a vi već isplanirale..narucile....🤭🤭Znači, zapravo ja kasnim😄😄
Seke su cijele u jednorozima, već mi na nos izlaze, ali vjerojatno ću im popustiti i mala seka će isto postati jednorog🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji