ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    20. Listopad 2020. 00:58

Mm je uvijek sreden a ja otkad sam rodila imam osjecaj da mi je svejedno da i u pidzami izidem🤣🤪...al za bozic cemo imat svi neku robu samo nezz dali pidzame ili majice..cak sam i za rod nasla neke majice..al nisam odlucila za to jos🙈🙈
    Svak ima svoje ludosti neke...imam i ja svoje al necu prepricavat...🙈🙈🙈...ja uvijek imam ideja i ideja...i sama sam za pir sve osmislila...i dosta toga je bas bilo super...cak sam isla na tecaj plesa da sve bude kako sam ja tila...vec sam sebi osmislila inza diplomski proslavu i robu al nikako se rjesit ovog jednog ispita🤣🤣....
    Hranu i slatko necu komm...ja uzivam u mc donaldsu i slasticarnama 🙈🙈...dalje necu

MaRe
    20. Listopad 2020. 06:30

DeeDee

Oko mi počelo titrat samo što sam zamislila kućno-modnu usklađenost ahahah 🤭😂
    A vrh mi je kako smo pretežno na svim temama rastegnute u dvije krajnosti, samo vi uživajte 😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    A vidi ti Bebe  sto mudro suti a nosi pobjedu za Božićnog frika 😂😂😂😂 

beba2025❤
    20. Listopad 2020. 08:20

Hahaaa,, hvala ti Mom, eto ne oblačimo se samo mi😂😂
    MaRe, pa, moram prvo ispitati teren😂Grizli i Lavica su me ohrabrile ❤️
    Mene jaaako veseli svaka vrsta proslave, vjenčanje nam je bilo prejadno, pa uvijek pokušavam nadoknaditi..
    A,Božić❤️❤️

Lorena94
    20. Listopad 2020. 08:49

Ej žene, mi juler vili kod fr, jer tenp ne pada, tj padne dok ga drži čepič/sirup, veli izašao je jedan zubić, drugi samo što ne izađe, ali previsoka joj je temp za zubiće, ajde da ga pregleda veli, pogleda jedno pa drugo uho - upala nije, presluša sve ok na plućima, pogleda grlo- grlo koma upaljeno, dobio antibiotik i ak temp ne padne do sutra opet kod nje da se javimo. O noći neću pisati jer mi dođe da plačem kako se osjećam...
    Eh da, rođendani, dekoracije 🤪 mm poludi kak to sve mora biti, prošle god za njegov rođendan nije ni znao da sam sve organizirala, ukrasila dok je bio na poslu 😂 a sad za T rođendan polako pripremam, nas će vjerojatno biti cca 60ak kao na krstitkama, stvarno najuža rodbina i par prijatelja. Mom ja od kad sam rodila sam stalno u trenerkama ili tajicama, a prije sam se znala svaki dan dotjerat i sredit. Čak me je ginekologica srela van posla dok sam bila trudna, nekih mj dana pred porod pa me zezala da mi se trbuh ni ne vidi, a s leđa da ne izgledam ko trudnica, a ja +20 kg se udebljala.. 

mrgud_zg
    20. Listopad 2020. 08:51

Mom onakve stikle kakve si neki dan na ig imala takve visoke ja ne posjedujem uopce 😂 😉
    Mi smo vise casual tipovi. Mm mi nikad u zivotu nebi obukao neke matching outfits 😂 najvise sto je dopustio je da sudjelujem u biranju odijela za svadbu 🙈
    Nego, jel vase bebe osjete kad nekam morate ic ujutro?
    Moj inace spava do cca pol 8/8. Ja jutros morala ic vadit krv i dogovorila tatu da mi dode. A evo ti njega u 6:15 budenje. Uspavala ga dva puta i opet se probudio. Na kraju sam izasla iza 7 a on je ostao budan 🤦‍♀️

MaRe
    20. Listopad 2020. 09:02

Mrgud prije ce biti da osjete nasu brigu ili nervozu...kod mene i macak i mali polude kad ja uzurbano nesto radim ili nas spremam da idemo 😏
    .
    Skuzio je kako predbacivati programe na tv...presmijesan je...uzme daljinski,ustane se i pusti te tak stoji i uperi ruke u zrak prema tv-u i tisce dugmad.
    Poceo se sad sve češće pustati i stajati bez da se negdje  drzi.
    .
    A poceo mi se i bacati kad mu nešto ne dam...znaci ak dira nešto sto ne smije i sad da cu ga maknuti samo se istopi ko hobotnica na podu. Jel to faza? Ne znam ni kak reagirati...ja ga samo pokupim i maknem xD
    .
    Jel smiju oni sad pekmez jesti? Imam domaći od sljiva..nije zaslađen jer moji ga vole kiselkastog xD

Grizli
    20. Listopad 2020. 09:18

Beba ti si mustra pustis da ja i Lavica budemo freakovi pa ti dođeš sa stilom. 🤣🤣... Tacne s kooacima ili narescima ako nisu lijepo slozene ja je jedem. Cak i klincima kad poklanjam za Sv. Nikolu vrecice s bombonima u svakom ima isti broj bombona... Znaci otvorim kiki, bronhi, kinder cokoladice, jaja sto li vec i svaki po broj. Cak sam i konfete za krstenje slagala da imaju isti broj u kutijicama ljudi.
    Aaaa vidim da je i Lorena tu negdje u skupihi HC dekoracije. Nadam se da ce maleni brzo ozdraviti.
    Nikad se ne sminkam pretjerano to ne volim, friziral bi se rado ali mi to moja kosa ne dopusta jer ne postoje frizure za tih 9 dlaka, al zato volim usklađenost. Mm je u pocetku pizdio na to, al sad se zadnji oblaci kad idemo nekuda i vjecito je pitanje sto imate vas dvije i jel smijem ja ovo obuci... Na drugi dio pitanja vrlo cesto se vraca u sobu na presvlacenje. Bozicne pulovere vec imamo mm i ja, a M sam kupila u c&a bodij, al naravbo dobiti ce i neki  1st Christmas komplet sigurna sam. Sogorica i moja sestra su isto bozicni freakovi.
    Mare pa ja mislim da smije domaci od sljiva...
    Ps moram sad ici vidit kakve stikle ima Mom, a nema Mrgud 🤣
    Jel vasi klinci "plesu" na glazbu? 

mrgud_zg
    20. Listopad 2020. 09:27

Grizli moj obozava muziku 😂 ne znam na kog je to pokupio jer ja mogu zivjet u tisini 🙈 al valjda mi je duga ova godina na porodiljnom i prvo kad se spustimo ujutro u dnevni upalim radio. Radio ima neki zvuk paljenja tu-tu, i treba sa 3 puta stisnut da dode radio, i on tocno na svaki zvuk onak neki uzdah napravi i onda kad pocne pjevas pocne poskakivat/stupat, il ak sjedi onda mase nogama 😁
    Mom ima stikle od bar 12 cm 😂. Moje najvece su bile 10, sad sam nekak na 5-7 🙈 baba 😂
    Ugl ja obavila rebro. Fkt svugdje slusamo kak su bolnice koma, al ja sam obavila savrseno, trijaza 3 ljudi, vadenje krvi 5 ljudi, protocnost savrsena 🙊

DeeDee
    20. Listopad 2020. 09:41

Mrgud mislim da bi se moj odselio da mu predložim matching božićni outfit😂😂 zapravo ikakav, a dobro, nisam ni ja puno bolja hahah, mi uglavnom imamo Grinch božićne slike, sad već tradicionalno 🤭❤️. Ali ajde uspjeli smo doć do toga da se bar donekle uskladimo, onako inače u životu, da baš ne budemo prst u oko. A mislim, ja se najčešće oblačimo kao mali huligan pa se nije problem samnom uskladiti 😂😂
    Štikle prave nisam u životu obula, tj. probala sam ali nema šanse dva normalna koraka napravit. Imam par babastih salonki i gležnjača ali to je ono 2,3cm, ako kažem 5 mislim da sam previše rekla i to unazad dvije godine, napredak 🙈
    A ful volim vidjet lijepu štiklu na uske traperice npr. tko to zna isfurat + naravno u fancy kombinacijama, ali samo ako znaš hodat u tome, najgore mi kad vidim curke da nabadaju kao ždrijebe, imam broj hitne u pripravnosti🤦🤦
    .
    Btw, moja uvijek nanjuši kad planiram negdje i taj dan obavezno sve pomakne

[/url

beba2025❤
    20. Listopad 2020. 09:42

Hahaa, Grizli, moram pazit šta pišem 😂
    Lorena, 🤞❤️da brzo ozdravi ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.