ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    18. Listopad 2020. 21:30

Mikio kaaaj sveki u samoizolaciji? Jesi ti to dobila jos 14 dana na poklon 😉😈
    Zarice jel se on tek poceo ustajat? Mrgudu su se isto svakak okretale noge u pocetku, al svakim danom je bio sve jaci i to prestane.. ps predobro si opisala obrane. To bas uvijek tak lijepo objasnis 👌 bas cu sutra isprobat..

• Zarica
    18. Listopad 2020. 21:46

Mrgud, pa vec im neko vrijeme da ustaje. Mozda tjedan, dva da bas skroz bude uspravan, a i prije se dizao onak s gornjim djelom tijela pognutim. Sve je radio prije sjedenja:) Neki dan je i krenuo da ce zakoracit, al je bio na kaucu pa je sve skroz neravno bilo. A fizijatrica je rekla da bas ima stopala koja to jos nebi podnijela, i da bi idealno bilo da je propuzao tek sa 10 mj. A on je sav tak 'klimav'. I stopala, kukovi, nekak je skroz njezan... jos su mi u bolnici rekli za ta stopala da se moraju vjezbat

Grizli
    18. Listopad 2020. 21:47

Taani bravo za puzaca... A za fotke ces se onda nacekat jos koji mjesec ahahah...
    Mom jeep sma cu ga raditi. Dobije se u pakiraju traka sa rupama na koju kacis balone + onaj selotejp koji ljepi na obe strane. Ja cu raditi poluluk necu cijeli, ali i da cijeli uzela bi 2 kompleta. Plan je od one tanke aranzerske žice zelene boje napravim poluluk, po njemu savijem tu traku i sve skupa sa prozirnim onim za nakit sto bude ili za udice zakacim za zid. Stavim ti sliku te trake samo da nadem u moru narudzbi to... 😁
    Zarice a da nam snimis neki webinar iz vjezbice... Moram ujutro kad mi mozak radi i M bude budna redom citat i pokusavat da skontam jer moj kozak trenutno ne radi.
    Mikio zaljepi što sam narucila, a sad dal ce doc vidjet cemo i dal ce biti tako 🤣
    Mrgud moj ce koristiti ta 2 mj. Meni su rekli da se javim kad beba navrsi 11 mj i oni daju iste one papire koji se ispune + prosjek njegovih zadnjih 6 placa. To je to. 

Grizli
    18. Listopad 2020. 22:10

Platno 
    Za muffine S time da cu dole staviti ja mislim bijele ili zlatne kosarice ne roze, jer mi previse rozoga ovako. 
     otprilike tako su to ta kombinacija boja koju bi ja. 
    E mom ovo je ta traka... 
    Torta jos nisam sigurna kako bi da izgleda imam puno opcija, al vidila tu tediju da imaju svijecice zlatne brojeve pa mislim da cu uzet tako. 

Red Fox
    18. Listopad 2020. 22:11

Bas ste se danas raspisale 😂 sad kolko sam popamtila, nemojte zamjeriti ak se cini da nekoga ignoriram.
    Petra sretan rodendan Juraju, krticnjak je ispao prefora, to bum i ja za neki rodendan kad malac naraste. Kad smo kod toga, mislim da bum ja svom ispekla neku tortu koju smije jesti, a za odrasle bum narucila. Mi mislimo obiteljski kod nas bas za rockas, a vece okupljanje ak bude se moglo u jednom prostoru od muzevih rodaka.
    Ideja za krticnjak za curice: cvjetici neki i zivotinjice i bilo bi skroz slatko, a za decke mozda one gliste gumene bombone (bas nekak imam mozak deckica od kad sam dobila sina) 😂
    Beba puno hvala za recenzije cipelica, ja sam bas planirala ciciban. Moj ima jako siroko stopalo, nekad ga zovemo Hobit 😂 sad nosi termo carape i uzela sam u nextu cipelice ko timberlandice tamnoplave, al mu tesko navucem na nogu.
    Zarica hvala na opisima, mislim da je moj to sve super sam svladao, sad bas lijepo pada ak kuzite kaj hocu reci. Cak je i naucio silaziti s kauca tak da se okrene pa ide nogama natraske prema dolje.
    Mikio na druzenju je bilo super. Pili smo gin tonic sa ruzama i nekim bobicama, case velicine akvarija, a sve to je meni izgledalo malo ko ona ruza u ljepotici i zvijeri 😂😂😂😂 (DeeDee i Petra bas po vasem gustu 😂) najela sam se tolko da sam danas imala kilu vise 🤦🏼‍♀️ Dosla doma u 1, mali i muz su vec hrkali. Al bas mi je to trebalo.
    I znate kaj je moj mali poceo raditi 🤦🏼‍♀️ Kad ide negdje di ne smije, tipa kupaona ili balkon i kad ga krenem uzeti, digne ruke i skroz se opusti tak da mi sklizne i nemrem ga dici 😳 svaki dan neke nove fore 🤦🏼‍♀️ 
    Ak se jos kaj sjetim naknadno budem pisala, ko Beba na par puta 😂

Red Fox
    18. Listopad 2020. 22:15

Grizli preslatkooo 🐘
    Mislim da bum ja mozda temu neke jelene/sobove posto je zima i Bozic je blizu, moze biti i za decka, a rekla sam vam vec da obozavam jelene. Kupila sam si prosli tjedan trenirku na Bambija u new yorkeru 😂
    Mrgud moj muz to planira na ljeto, tj.dva ljeta po mjesec dana.
    Jucer sam do frendica cula takve price o vrticu da bi najradije stalno malog drzala doma 🤦🏼‍♀️ Al mora se celiciti, iako mi je drago da nejde jos ove godine.
    I sad sam se sjetila, mali minje dobio neku ko zvalu u kutu usana, jel netko jos to primjetio?

• mom12
    18. Listopad 2020. 22:20

Mm je koristio 2 mj porodiljnog kad sam se ja vratila radit..mj dana prije treba predat dok. Nista posebno od firme r1 place i suglasnost osobna i br racuna...mislim da je to to...
    Krivo sam rekla necu ni ja cijeli luk nego pola luka...
    Grizli ti si to na wishu narucila?
    Za koliko dode?

• mom12
    18. Listopad 2020. 22:24

Mikio ja ti uopce nisam kreativna imam ideja more al za nekoga drugog da mi napravi😅😅...

Red Fox
    18. Listopad 2020. 22:32

Mikio muz mu je pokazao sto puta i samo je jednom poceo sam tak silaziti.
    Losa ma imas pravo za tortu, nemre im nis biti. Ja sam pod utjecajem domacih kasica kaj se tice secera 😂 mozda i promjenim misljenje do rodendana. Al sam svima govorila da ne bude jeo nista slatko sto duze pa mi je glupo ne drzati se svoje rijeci 😂

• mom12
    18. Listopad 2020. 22:36

I jos cu vinske case izvrnut naopako i na zlatnu platu poslozit muffine...to sam vidila odavno😅😅 i sad cu ispunit...🤣
    Ma obici cu sad neke drucane..pa cu vidit...za ukrase di i kako....
    Losa kako si ti luk radila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.