Grizli, apsolutno je normalno, neke bebe se zadrže duže na jednoj fazi i onda u kratkom roku postignu i nauče hrpu toga.
Kad nešto nije u redu, to se itekako vidi.
Nemoj se čuditi ako ti kroz koji dan ustane i prohoda uz namještaj, a da nije ni puzala na drugi način od vojničkog. Namjerno ne kažem na normalan način, jer je meni i to normalno puzanje.
Bez obzira što neki pedijatri govore i trpaju bebe sve u isti koš, u iste okvire.
Svaka beba je drukčija i posebna i razvijaju se svaka svojim tempom i na svoj način.
Ne kažem da sam pametnija od pedijatara😂, nego gledam svoje tri i još osmero djece koji su mi baš bliski i doslovno je svako drukčije, a apsolutno (DeeDee 🤭) su svi zdravi.
Idem tražit dekoracije za rođendan i Božić ❤️
Joj beba mojoj L je prvi rockas bio u jednorozima,isto su mi na nos izlazili🤦♀️
Joj mare svaka ti cast! Moja mama je uvijek previše soli stavljala i ja gotovo svako jelo nakon sto probam još dosolim,grozna navika🙈
Petra,zao mi je :( Mojoj mami je na rodjendan tata umro,moj brat poginuo na djedov rodjendan,a moj N se rodio na datum kad mi je baka umrla. Ima nešto u tim brojevima...
Grizli,N identična prica. Vuce se 2 mjeseca,ustaje na noge, dva koraka na sve 4 napravi i dalje vojnicki. Teta na vjezbama tvrdi da mu treba malo i za desetak dana da ce puzat a ja ne vidim ništa drukčije da se desava nego prije 3 tjedna npr.
prvo me sramota kad sam vidjela kako oganizirate proslave a meni domet napuhati balone a potom me sram kad ste napisale koliko slatkog pojedete- ja pojedem 300 gr milke poslije večere bez problema i znam da imam problem s hranom baš zbog odgoja. imam sreću pa nisam sklona debljanju
[iimg]
Annika ja u životu nisam ništa dekorirala ali bi voljela za prvi rođendan pa spremam ideje, vidjet ćemo šta će bit od svega toga.. a što se slatkog tiče, iz krajnosti u krajnost, ja ili trening i prehrana ala Mare ili sve s naglaskom na slatko. evo zadnjih mjesec dana jedem slatko kako nisam godinama, u deset dana riješila kilu nutele 🤦🤦🤦 i mi znači sva ona muka prije.. i sad tako dok opet ne napravim rez i ajmo sve ispočetka 🤷
[/url
Ja neću komentirati slatko, osim reći da sam ovisna!
Obožavam dekorirati i sve mora biti uskladjeno i savršeno! Ako nije.. popravljam dok ne bude😄😄osim što kolači moraju biti jednaki kao kod Lose, mora ih biti jednak broj na svim tacnama i identično posloženi😊😊
Ne mislim da sam luda zbog toga 😂samo želim da sve bude lijepo.
Cure obožavaju svoje slatke stolove i proslave i meni je nekako gust kad klinci uvijek njihove rođendane prepricavaju🤭znam da sam koza🤭ali, eto. Svaka budala ima svoje veselje. Nakon što su Lavica i Grizli napisale kako ukrašavaju za Božić i nekima je to too much.. Nisam imala izbora nego prešutjeti neke stvari koje ja radim 😂ali, moram reći da se suprug naviknuo na Božićne džempere, trenirke, pizdame, posteljinu... Sve ostalo i uživa što smo modno uskladjeni😂😂😂😂😂😂
Oko mi počelo titrat samo što sam zamislila kućno-modnu usklađenost ahahah 🤭😂
A vrh mi je kako smo pretežno na svim temama rastegnute u dvije krajnosti, samo vi uživajte 😁😁
[/url
Petra kolko si platila onu podlogu za cure i daj pliz ak nije problem od kud? Znam da si pisala al sad to nac je nemoguca misija 😅
https://www.kidzilla.hr/proizvod/podloga-za-igru-milly-mally/
Evo linka 😉.... 300 kn je podloga i 30 kn je dostava.
url=https://lilypie.com][/url
A vrh mi je kako smo pretežno na svim temama rastegnute u dvije krajnosti, samo vi uživajte 😁😁
😂😂😂😂😂
Sad smo se opustile, pa će neke istine izaći na vidjelo 😂😂😂😂😂
Mene bi suprug u top stavio kad se treba obući, ali za moju dušu obuče i razvuče najsladji osmijeh na svijetu 😊😊
Ahahaaaa😂😂😂😂sad sam skuzila da ti od mene titra oko😂😂😂😂jbt. fali mi sna.. Idem.. Da ne bih nunala muzeve dijelove tijela😂😂ln svima 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji