ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    19. Listopad 2020. 21:02

Grizli, apsolutno je normalno, neke bebe se zadrže duže na jednoj fazi i onda u kratkom roku postignu i nauče hrpu toga. 
    Kad nešto nije u redu, to se itekako vidi. 
    Nemoj se čuditi ako ti kroz koji dan ustane i prohoda uz namještaj, a da nije ni puzala na drugi način od vojničkog. Namjerno ne kažem na normalan način, jer je meni i to normalno puzanje. 
    Bez obzira što neki pedijatri govore i trpaju bebe sve u isti koš, u iste okvire. 
    Svaka beba je drukčija i posebna i razvijaju se svaka svojim tempom i na svoj način. 
    Ne kažem da sam pametnija od pedijatara😂, nego gledam svoje tri i još osmero djece koji su mi baš bliski i doslovno je svako drukčije, a apsolutno (DeeDee 🤭) su svi zdravi.
    Idem tražit dekoracije za rođendan i Božić ❤️

DeeDee
    19. Listopad 2020. 21:07

Apsolutno se slažem 😛😛😛

[/url

Lavica27
    19. Listopad 2020. 21:17

Joj beba mojoj L je prvi rockas bio u jednorozima,isto su mi na nos izlazili🤦‍♀️
    Joj mare svaka ti cast! Moja mama je uvijek previše soli stavljala i ja gotovo svako jelo nakon sto probam još dosolim,grozna navika🙈
    Petra,zao mi je :( Mojoj mami je na rodjendan tata umro,moj brat poginuo na djedov rodjendan,a moj N se rodio na datum kad mi je baka umrla. Ima nešto u tim brojevima...
    Grizli,N identična prica. Vuce se 2 mjeseca,ustaje na noge, dva koraka na sve 4 napravi i dalje vojnicki.  Teta na vjezbama tvrdi da mu treba malo i za desetak dana da ce puzat a ja ne vidim ništa drukčije da se desava nego prije 3 tjedna npr.

annika
    19. Listopad 2020. 21:20

prvo me sramota kad sam vidjela kako oganizirate proslave a meni domet napuhati balone a potom me sram kad ste napisale koliko slatkog pojedete- ja pojedem 300 gr milke poslije večere bez problema i znam da imam problem s hranom baš zbog odgoja. imam sreću pa nisam sklona debljanju

[iimg]

DeeDee
    19. Listopad 2020. 21:28

Annika ja u životu nisam ništa dekorirala ali bi voljela za prvi rođendan pa spremam ideje, vidjet ćemo šta će bit od svega toga.. a što se slatkog tiče, iz krajnosti u krajnost, ja ili trening i prehrana ala Mare ili sve s naglaskom na slatko. evo zadnjih mjesec dana jedem slatko kako nisam godinama, u deset dana riješila kilu nutele 🤦🤦🤦 i mi znači sva ona muka prije.. i sad tako dok opet ne napravim rez i ajmo sve ispočetka 🤷

[/url

beba2025❤
    19. Listopad 2020. 22:38

Ja neću komentirati slatko, osim reći da sam ovisna!
    Obožavam dekorirati i sve mora biti uskladjeno i savršeno! Ako nije.. popravljam dok ne bude😄😄osim što kolači moraju biti jednaki kao kod Lose, mora ih biti jednak broj na svim tacnama i identično posloženi😊😊
    Ne mislim da sam luda zbog toga 😂samo želim da sve bude lijepo. 
    Cure obožavaju svoje slatke stolove i proslave i meni je nekako gust kad klinci uvijek njihove rođendane prepricavaju🤭znam da sam koza🤭ali, eto. Svaka budala ima svoje veselje. Nakon što su Lavica i Grizli napisale kako ukrašavaju za Božić i nekima je to too much.. Nisam imala izbora nego prešutjeti neke stvari koje ja radim 😂ali, moram reći da se suprug naviknuo na Božićne džempere, trenirke, pizdame, posteljinu... Sve ostalo i uživa što smo modno uskladjeni😂😂😂😂😂😂

DeeDee
    19. Listopad 2020. 22:48

Oko mi počelo titrat samo što sam zamislila kućno-modnu usklađenost ahahah 🤭😂
    A vrh mi je kako smo pretežno na svim temama rastegnute u dvije krajnosti, samo vi uživajte 😁😁

[/url

PetraB
    19. Listopad 2020. 23:11

Angelly

Petra kolko si platila onu podlogu za cure i daj pliz ak nije problem od kud? Znam da si pisala al sad to nac je nemoguca misija 😅

https://www.kidzilla.hr/proizvod/podloga-za-igru-milly-mally/
    Evo linka 😉.... 300 kn je podloga i 30 kn je dostava. 

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    19. Listopad 2020. 23:47

DeeDee

A vrh mi je kako smo pretežno na svim temama rastegnute u dvije krajnosti, samo vi uživajte 😁😁

😂😂😂😂😂
    Sad smo se opustile, pa će neke istine izaći na vidjelo 😂😂😂😂😂
    Mene bi suprug u top stavio kad se treba obući, ali za moju dušu obuče i razvuče najsladji osmijeh na svijetu 😊😊

beba2025❤
    19. Listopad 2020. 23:49

DeeDee

Ahahaaaa😂😂😂😂sad sam skuzila da ti od mene titra oko😂😂😂😂jbt. fali mi sna.. Idem.. Da ne bih nunala muzeve dijelove tijela😂😂ln svima 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.