ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    18. Listopad 2020. 15:40

Grizli javi kad dođu baloni, pitam za prijateljicu 🤭🤭🤭
    Flumen pub, odmah do Indexa. Mislim da se čak neko vrijeme zvalo riječka pivnica, uvijek gledam iz auta ali dugo me nema po gradu pa eto jučer prvi put bila i totalno oduševljenje. Osim malo ljigi konobara ali možda nije jedini + pive su top pa se isplati potrpit 😀

[/url

beba2025❤
    18. Listopad 2020. 15:48

Petra, sretan rođendan Juraju i curama 8mj🥰🥰
    DeeDee, dobro je, skoro sam još jedan napisala tako da ste dobro prošle 😂😂

Taani
    18. Listopad 2020. 16:42

Joj ja nisam neka od tih slavlja, ali bih nekako voljela da malac ima sareni party 🥰. Narucit cu i ja neke gluposti s allija pa kako nam bude 😁. (Nakon teme za Bozic, cijelu vecer sam narucivala kojekakve gluparije 🙈).
    Petra, svaka cast za kolace, klanjam se sto uspijes sve s njih 4 🤟.
    Grizli, slonici su supeeer, jedva cekam da M ima rodjendan da nam slike sibnes 😁😁
    Lorena, bas mi zao malca. Nadam se da mu je bolje 🤔🤞.
    Losa, ocd s kolacima 🤣🤣. 
    Hani, drzite se, uz vas smo da sve dobro prodje 😉.
    -
    Zaboravila sam pohvaliti svog zalatokosog da puze na koljenima od cetvrtka 😃😃 skroz je to savladao i sad je glavni cistac podova 😅.

• mom12
    18. Listopad 2020. 17:55

Grizli ti si sama mislila pravit luk?
    Kako to mislis izvest?
    Ja mislila kupit u ducanu

beba2025❤
    18. Listopad 2020. 18:26

Bravo Taani za bebača❤️❤️sad si gotova😄🤭

• Zarica
    18. Listopad 2020. 19:15

Ove bocne obrane se vjezbaju tako da posjednete bebaca, primite jednom rukom svako rame i onda naglo primicete prema podu gurajuci bebu na lijevo pa na desno. Izgleda kao da se klackate na bocne strane. Beba se mora sa svake strane docekivati na sirom otvoreni dlan tako da se upre njime o pod. Druga verzija je da drzite bebu za kukove umjesto ramena i sve radite isto - gurate tako bebu bocno lijevo pa desno. 
    Ova prednja obrana mi je 'strasnija' za vjezbat. Vi sjednete na pod i stavite bebu pred sebe da gleda u istom smjeru kao i vi. Kao recimo u nosiljci kada beba gleda prema van. Noge gurnete ispod svoje ruke i prema van - kao da vas je beba obujmila naopako i onda je s obje ruke obgrlite oko kukova. Znaci obgrlite je cijelim svojim rukama, do svojih laktova. I vasa jedna ruke ide preko vase druge. I tako bacate bebu gore - dolje. Kada ide prema dolje beba mora ispruziti ruke i docekati se na puni dlan, a kada je dizete gore (bez da pomicete svoje ruke), ona jaca trbusne misice. Isto se brzo radi gore - dolje - gore - dolje. Beba izgleda kao da se klati gore doljeMeni je ove vjezbe malo strah jer vi nemate kontrolu, i ako beba ne rasiri ruke kada ide prema dolje, ne vidim kako bi sprijecila da se glavom ne lupi o pod. Moje ruke su oko bebinih kukova i daleko od toga da zadrze udarac. No fizijatrica mi je rekla da se toga ne bojim i mali stvarno siri te ruke svaki put. Mada puni rijedje se usudim to vjezbati
    Straznje obrane se baziraju na tome da ste u pozi npr lezaljke. Vi sjedite na podu na guzi,  ledja nagnuta pod kutom prema podlozi i opirete se rukama o pod ispod ledja. Kao kad npr. sjedite u krugu na podu i pricate. Uvijek ljudi zauzmu tu pozual tu obranu nismo vjezbali jer je fizio rekla da je prerano za to, samo je pokazala kako izgleda ta poza. 

DeeDee
    18. Listopad 2020. 19:58

Taman sam htjela napisat da mislim da Vita sama vježba te bočne obrane s pilates loptom 😁
    Redovito je gura u prozor tj. balkonska vrata i onda joj se vraća a ona je čeka na sve 4, tj. jedna ruka joj je u zraku i s tom rukom je odguruje a s drugom drži balans na podu

[/url

• Zarica
    18. Listopad 2020. 21:12

Losa, bas sam se pitala jesam uspjela docarat. E, a vezano za ono kaj si pisala, sjecas se kad sam davno pisala kak sam u onij knjizurini citala da se bebe bude uvijek u isto vrijeme bez obzira kad ih stavis lec

Evo, nama fizijatrica bila u petak, on se danas vec sam pravilno posjeo iz cetveronoznog u oba smjera. Tolko je malo trebalo, bas mi je glupo da nismo i ranije to potegli. Danas ga gledam kak je stao na noge, stopalo mu se bas iskrivilo do gleznja. To ce sad stvarno bit borba sprecavat. Automatski se dize na stopala cim stane uz nesto. Nadam se da ce brzo ocvrsnut.

Petra, stvarno super izgleda. Svaka cast :) Znam taj osjecaj pobjede kad stignes ispec kolace usprkos svim silama koje se bore protiv, uzivaj u njemu :) 

• Zarica
    18. Listopad 2020. 21:23

Mikio, imam sad flashback:) Jesi ti isto prije pisala da se N iskrive stopala kada stoji? Jel to proslo? 

mrgud_zg
    18. Listopad 2020. 21:27

To sa spavanjem je kod nas bilo ovo ljeto svaki dan u 6:00. Zadnjih mj dana od kad smo u zg svako jutro se budi drugacije. Mozda zato kaj lose spava po noci pa pred jutro kad se napokon smiri Onda nadoknadi 🤷‍♀️ (Fakat danas npr u 7:30, a neki dan u 9 )
    Cure pitanje. Hoce neciji muz koristit ona 2 mjeseca dodatno? S obzirom da se to blizi jel zna netko kak tocno ide procedura? Znam da smo pricale al naravno da sam zaboravila😂. Ko da mi zvoni da bi to trebalo predat cca 2 mj prije? 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.