Petra divim ti se..i dobro jos upravljas situacijom😍😍
Lorena da beba bude bolje danas😇😇
Ja sam za rod nasla i tortu i balone znam kakve cu i sve znam u glavi..moram sad pocet razgledat di sta kupit🤩🤩
Male cipelice smo prerasli a da ih nismo obulu jedan put...ona sve to skida...i sad imamo cipele al budu na nogama 5 min..ne forsiram...sad cu joj kupit kao neke papuce ciciban ili fordo ili naturino...sta mi se svidi...tj kad napravi dva samostalna koraka...a do tad nek bude bosa...sestra ce joj za rod kupit superstar...pa nek nosi na proljece to...
Beba hvala na info za cipele i za outlet🥰
Ja sam se za dobro jutro pokačila s dečkom, čovjek se uvrijedio jer smo V i ja dugo spavale a njemu bilo dosadno 🤷🤷🤷🤷
Pa rekoh šta nas nisi probudio, konju jedan vodeni 😂
Beba super su mi tvoji postovi u nastavcima 🤣 hvala za savjete. Išla sam joj baš izmjeriti nogu, 11cm. Neću joj niš uzimati dok ne prohoda kako treba jer tko zna do kojeg broja će dogurati..a po ljeti sam i ja pretezno bosa pa ću se truditi da i ona bude čim više.
Lorena joj, nadam se da će brzo proći..
Petra još jednom svaka ti čast, tebi bi i Badel kupila kad ga već piješ, a svi znamo da je to bogohuljenje 🤭
Grizli divno ovo za slona 💔🌈❤️❤️
Rođendan joj pada u srijedu pa sam to popodne mislila obitelj, a subotu frendovi. Nemam pojma kako točno to izvest jer iako nije jako mali stan nemamo baš nešto previše sjedećih mjesta..a doma bih definitivno. Mislila sam urediti večer prije pa da tih par dana bude slavljenički, ne znam još temu ali baloni i možda neka fora po mjesecima, šogi je bila napravila sa slikama od male za svaki mjesec, to mi se svidjelo. Ja ću raditi kolače a kupila bih neku lijepu tortu za uspomenu i slikanje, nemam još ideju, vidjet ću ako joj do tad nešto bude posebno zanimljivo.
Ostalo sam zaboravila, idem opet čitat.
E da, pala je malo prije, tj. izvrnula se. Stalno sjedi na petama (smije li se to uopće?!) i samo se na leđa izvrnula jadna na pločice, dobro se čulo..
Meni BH nitko u životu nije spomenuo, a kamo li pokazao, to sam tu pročitala pa sam je pokušavala tako presvlačiti a nosila je nikad nisam pravilno jer nisam znala kako. A definitivno mislim da bi trebalo i prije druge bebe ću to definitivno proučiti i naučiti.
[/url
Može netko objasniti kako izgledaju te "obrane" i kako se vježbaju. Ako je to ono što ja mislim, ona ima super bočne ali naprijed i nazad ne.
[/url
Ja cu umjesto kolaca imat muffine...i stavit na svaki topper sa brojem jedan...i mozda one macarones kupit...i ja zelim to sa slikama al nezz di kupit tu kao zastavicu di pisu mjeseci...i zelim onaj pola luk od balona
Torta ce bit kao ona visoka na jedan kat sa gore grunom i brojem 1 i imat cemo prakalice😁😁
Dvaput sam citala Losin post jer sam procitala da ni njen mali nema straznje obrve 😆😆😆 pa mi nije bilo jasno
I da,svaka ti cast za kolače...mene to ne dira...nije bitno kako izgledaju sam nek su fini 🤭 Dok je svekrva isto frik za to...svaki mora biti iste velicine...križa se kad ih ja režem 😂😂😂😂
Grizli to su te...bas su mi slatke i cine se tople i udobne.🤩
Deedee moj bi bio odusevljen da mi tak duze spavamo kad je on kod kuće 😁
Evo... Dovrseno sve... Kaj je najgore, za ovo sve mi treba 2 sata max u normalnim uvjetima... A sad skoro cijeli jedan dan 🙈 Al dobro, obzirom na situaciju ponosna sama na sebe 😎
Citam vas poslije, idem bar usisat kucu prije nego cure moraju jest. 😘
url=https://lilypie.com][/url
Petra super izgleda svaka cast 💪 sretan rockas Juraju i sretnih 8 mjeseci curama 🥳🥳
Sad ste ubile s tim rodendanom, isla sam gledat kad nama pada 😂 stara godina je u cetvrtak, mislim da cemo mi to dnevno druzenje samo s familijom napravit, ove godine ionak mislim da necemo ic van 🙈😂, a onda u subotu napravit dnevni tulum za frendove, taman se u petak svi stignu otrijeznit 🤪 sad sam se i ja nabrijala 🥳🥳🍷🎂
Evo… Dovrseno sve… Kaj je najgore, za ovo sve mi treba 2 sata max u normalnim uvjetima… A sad skoro cijeli jedan dan 🙈 Al dobro, obzirom na situaciju ponosna sama na sebe 😎
Citam vas poslije, idem bar usisat kucu prije nego cure moraju jest. 😘
Ma vrh 😍
[/url
Petra wooo kako fora torta.... J sretan rođendan i curkama 8 mjesecdan... ❤️❤️❤️
DeeDee kod nas ce def biti cijeli tjedan slaveljenici jer u roku 7 dana rođendan imaju mm, pa M i onda moja mama i sogorica. Tako da ce biti tulumiska svaki dan,a ako bude korona i ne budemo imali nista za raditi slavt cemo cijeli mjesec da ubimo vrijeme. I daaa kako se zove pivnica?
Mom ja cu na muffine slonice kao i s plakata, naska da tedi ima ogroman broj 1 od 95 cm i narucila s wish balone za onaj luk u kombinaciji koja pase uz slonica. I naravno nabaviti cemo jos 222 dekoracije jer sam ja freak... Na wish sam nasla komplet balona 112 kom kombinacija boje koje sam htjela za 100kn. Sad cemo vidit kakvo ce doc al na slici mi izgleda top.
Mare krepala sam na ovo obrve... 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji