ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    18. Listopad 2020. 08:59

Lavice, za straznju obranu nam rekla da dodje tek s 10 mjeseci. A bas je tak jako pao taj zadnji put. Vjezbali smo bocnu i i prednju. Pa da, bas glupo da te neke osnove nas ne nauce. Fakat treba minimalno vremena za to pokazat. Ili nasnimit neke materijale... 

• Zarica
    18. Listopad 2020. 09:01

Ja jos nikakve cipelice nisam ni gledala:) Navlacim mu 2 para carapa. Al od kad se rodio ima bas neka duga stopala. 

beba2025❤
    18. Listopad 2020. 09:28

Cure, ne znam koja je rekla da ima Ciciban, pa će kupiti Froddo broj veće, ali ne mora biti da će mu i to odgovarati. Next ima manje modele i uglavnom obuću za uska stopala. 
    Najbolje bi vam bilo skicnuti obuću i vidjeti koja vam je najsladja, lakse dostupna za kupiti, da vam cijenom odgovara i onda se držati toga. Jer,, ako je prerasla Ciciban 25..znam da trebam 26,a ako bih sad ipak Froddo.. 26 joj ipak velik za pol broja. 
    Jako je važno da imaju baš odgovarajući broj obuće, nit mrvu manji nit veći da bi se stopalo moglo normalno razvijati i oblikovati. 
    Obuću iz druge ruke nije dobro koristiti za klince.. Ne mislim na ove mekane što sad nose, nego kad prohodaju. 
    Ciciban ima slatkih modela i relativno često sniženja u centrima, ali nema web shop. 
    Froddo ima Outlet Ivančica i često nadjem za cure čizme sa 500 kn na 300kn..
    Froddo takodjer ima različite modele, pa kad vidite kakvo beba ima stopalo... usko.. široko.. visok rist.. po tome ćete kupiti cipelice. 
    U Froddo je već dodan prostor za rast stopala, pa ako ćete kupit to i beba ima stopalo 13cm,onda kupujete frodice sa UG 13cm.
    Kad bebe tek počnu nositi cipele, najbolje je kupiti malo više, poput gležnjača, tako da im zglob bude u cipeli jer će teže izvrnuti nožicu pri hodanju. 
    Ja sam obozavala Ciciban, ali zbog nekih prednosti prešla na Froddo. 
    Mišljenja su jako oprečna.. Dok neki stručnjaci tvrde da je obavezno da djeca nose anatomsku obuću zbog stopala, neki tvrde da je to krivo jer se tada stopalo krivo oblikuje, da je iz tog razloga bolje kupiti koja nije anatomska. 
    Tako da ćete naići na svašta i morati odlučiti što ćete. 
    Ajme🤭🤭🤭🤭🤭obuca🤭🤭🤭🤭
    Ja sam osjetljiva i po tom pitanju😂
    Obuću moramo i imamo svi kvalitetnu. 
    Ciciban i Froddo su mi super, moje cure još uvijek nose Froddo. 
    Nike sam im kupila iz fore, ali tako su neudobne, dok su npr. Skechers odlične. 
    Eto. Ako je netko pročitao do kraja, čestitam na strpljenju 🤭😄

beba2025❤
    18. Listopad 2020. 09:34

Zaboravila sam spomenuti Mini Boden. Predivan i udoban i iznimno kvalitetan, ali cijena viša od svih, pa s obzirom kako brzo to prerastu, vidite da li možete i želite kupovati njihovo. Ja kupim sad kad su veće, pa ipak nose to cijelu sezonu, nije da prerastu za dva mjeseca 🤭ako niste probale, kupite sebi😄
    Geox je nahvaljen, ali meni osobno ništa posebno. 
    Sve sam napisala iz svog iskustva, tako da se ne uzima zdravo za gotovo i da filozofiram🥰

beba2025❤
    18. Listopad 2020. 09:39

Još nisam gotova😂
    Važno je i da budu nosi kad god mogu, moje po ljeti hodaju po kamenu, travici, zemlji.. Kažu da je i to zdravo za malecka stopala🥰

mrgud_zg
    18. Listopad 2020. 10:48

Lavice al bas, to mi je bio highlight tjedna 😂 iako nisam nasla ni jedne stolice koje nam idu al nema veze. On je fkt sad vec veci i zbilja se zna i igrat i pocela sam besramno zicat bake za cuvanje. Jos i jede svasta 🙈
    Ugl ja danas dala 1/4 bjelanjka i nakon pol sata dobio jednu crvenu tockicu kraj usnice koja se povukla za 5 min.  Nadam se da ipak nece nis bit od tog. Dat cu preksutra opet
    Beba hvala na iskustvu. Mi dobili i frodo i ciciban od kumova koju su dost kasno prohodali pa su te broj 20 sve nenosene, al bar cemo moc modele usporedit. 
    Ja ovo kaj pricam o hm, reserved i decatlon pricam o ovima za nehodace. Tj te slape su ko deblja carapa. Mislim za zimu narucit one pelice, cisto da mu ne bude hladno, dobila sam preporuku od frendice za obrt bajka, al razmisljam dal ce mu jos malo narast noga a jos nam je dosta toplo doma..
    Slazem se da bi nam netko trebao neke stvari pokazat, vjezbe il bar baby handeling. Nama isto nitko nigdje apsolutno nista pokazao 🙄 moj se isto povremeno zvekne. Jutros recimo u naslon naseg kreveta 🤦‍♀️  Gdje se dnevno popne sto puta pa opet ponekad iscuri. Bas si je zadnjih dana zabrijao da je ful siguran u sebe i sad se nekad tak pusti 🤦‍♀️ Malo se poceo precjenjivat 😊🙈

MaRe
    18. Listopad 2020. 10:49

Jaoo pa nema vas cijeli dan i ja zaspim u 8 a vi se raspisete 😆 znaci sinoc smo svi u 8 vec spavali 😏 Dokaz da nam svima bio naporan dan...
    .
    Petra imas divne susjede al bravo i za tebe sto si uspjela napraviti. Od mm nema neke koristi sto se tice majstorija i popravaka...on je navikao samo novo kupovati xD tako da sam kod nas u kući ja majstor (hvala tati sto me naučio sve i svasta 🙂)
    Jaoo sad kad cure krenu..kao sto je neka kom.svaka na svoju stranu 😆😆 
    .
    Mrgud razumijem te u potpunosti..tak smo i mi oduševljeni kad sami odemo,makar u trgovinu 🤭
    .
    Za prvi rođendan isto planiramo kao vece slavlje,ono moji,njegovi,prijatelji...al vidjet cemo kakva ce biti situacija jos do tad...ma da i da smo samo obitelj super.
    .
    Cipele jos nema i ne planiram mu kupovati dok ne prohoda ali moram sad kad muz dode uzeti neke za nehodace da nije bas u carapicama i stramplama sad vani na zimi. Mislim da sam kod Grizli ili Red na Ig vidjela slatke I ❤mom/dad..gdje ste nabavile?Vuče mi na H&M🙂
    .
    Lorena 🤞da mali ozdravi cim prije..nisam pohvatala dal je prehladen ili od zuba ima temp...

Lorena94
    18. Listopad 2020. 11:13

Ej cure, i dalje koma, sano bi se držao, kenjkav, odbija hranu samo traži piti... Sva sreća pa svekrva zvala ba ručak danas.. MaRe mi se nadamo da je od zubića, al evo prije pola sata i nosić počeo zezat... Eh da, zaboravila sam iskomentirati nadam se da će vam procijeniti kuću da si sredite kako želite. Mi smo recimo kupilu kuću za 12000 eura, je na selu i vilo unutra relativno novo sređeno, al sve neke minijaturne sobice, sad imamo kuhinju /dnevnu otvorenog tipa 35 kvadrata i dok T nije došao na svijet mi je bilo ogromno, a sad natrpano. Prematlica, hrabiluca, kolica za po kući,igračke... 

Mrgud i Lavica ni nama nisu pokazali bh, mene prvih dana po izlasku iz bolnice bilo strah ga presvuč. 

Grizli
    18. Listopad 2020. 11:17

Losa ja bi jednostavno one 3 mqnje madarice pojela i rijesila problem. 😊 Bravo za trud, steta da nema slikica i kakve li su to zene koje pojedu sve. 🤣
    Beba bravo za bucku! Ja vec narucila platno na slonica za rođendan. Mm me optuzio da nisam normalna. A ovisno o situaciji cemo onda nac adekvatno mjesto za proslavu. Najvjernije za sad u kojoj glavi je kod mame u kuci. Imamo dole ogroman podrum koji je uređen bas za proslave, a kako ce biti zima mislim da ce biti najpametniji izbor. Plus sto imaju stariji klinci ogroman vrt. Al to je sve jos samo ideja. Slona sam odabrala jer je on simbol srece, blagostanje, zdravlje, poštenje, mudrost, ali i simbol koji se poklanja zenama koje nemogu zatrudniti za plodnost i uspjesnu trudnocu, onda sam odlucila da zelim da to bude nas prvi motiv proslave jer samo mm i ja s Tajlanda dovukli velikog slona i nismo znali za taj simbol, dok mi jedna sestra na humanoj nije rekla danas pomazite uzdignutu surlu slona da bude to to. Tako da smo cesto mazili tog slona. Iako inace ne vjerujem u takve stvari nama je to bilo simpaticno i ko neki ritual pa nek se nastavi.
    Lavice ja mislim da bi nas takve stvari kao sto je baby handlong trebale educirat patronazne prilikom dolazaka jer ipak dolaze vise puta i mogu ispravljat nas, al nazalost takve prakticne stvari dobimo samo ako je neki problem. Steta!
    Wooow kolike nogice vas bebe imaju a meni nekako veliko sto M nosi 18 od vecine cipelica. Bas trazim neke 19 tople al nemogu nac adekvatne. I htjela pitat kakve borjeve ima Next??? Jer mi se jedne sviđaju ikao su muške. Angelly mislim da na tvojem IG sam vidila da tboj malac ih ima? 🤔
    Btw sveki je napunila glavu mm da zasto nisam kupila M cipele za hodace kad se dize na noge i on budala jucer trazio cipele za hodace i jos se jutros cudi da nisam nista odabrala a bilo ih hrpa. 
    Petra ti si i dalje moj heroj...
    Ja uputila mm samog sa M u setnju uz more da ja odmorim. Nije da sam premorena al nek odu negdje malo solo. Nocas bi ga bila opalila s necim... M se digne na noge, place, ja joj dam dudu, legnem, pomazim i odem iz sobe i ona nastavi. Al on se dignuo u 4 kad je tako se digla i on ju digne iz krevetica i popali svjetla jer ona je budna posto stoji n nogama. Ona se toliko nanervirala da se derala iducih 45 min. Zaspala natrag tek u 6.🙄 

Grizli
    18. Listopad 2020. 11:28

Sad sam kao beba hrpa postova i sve kobase... 🤣
    Beba tnx na savjetima za obucu, stvarno dok netko tako ne kaze iz iskustva gledam samo ti mi ljepse. Znam da je sestra uvijek kupovala malom Froddo pa kao i ja cu za M, al nisam razmisljala o modelima. Iako za sad M ima bas neka tanašna stopala.
    Mare ako mislis na ove?  kupljene u NKD al jos tamo u 7 mj. Mogu rec da sam jako zadovoljna s njima jer dole imaju zvijezdice da ne klizu, tople su joj noge i lako se oblace. Naravno i skidaju kad gospođa ih cupa al nije problem vratiti ih brzo. Oprala ih već 20 puta i iste su. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.