Woohooo Mrgud slobodno popodne 🎉
Wow 22, a ja sam mislila da V ima veliku nogu, moram izmjeriti ali razmisljam da joj uzmem 20. tenisice broj 18 sve je jaaako prerasla, papuče su joj 20 ali ima malo lufta
[/url
Bravo za Vitu i Vesnu❤️❤️
RedFox, uziivaj😄😄
Hani, dao Bog da sve prođe najbolje moguće ❤️❤️❤️❤️
MaRe, 🤞da vam procijene dovoljan iznos😊
.
Moja buca je počela zvati mama i tata🥰🥰med medeni❤️❤️
Preopustena je, jako brzo hoda uz pridržavanje jednom ručicom i kad dodje do kraja da nema više oslonca, nastavi samo, valjda misli da može i onda padne na guzu 🥰😄
Počela je ustajati na nogice onako bez držanja i stoji 20 - ak sekundica i onda se umori pa sjedne natrag🤭
Htjela sam pitati.. Kakve planove imate za prvi rođendan? 🥰Znam da ima još vremena, ali... Da čitam nešto lijepo i pozitivno ❤️
Mrgud 22 jesi sigurna😱😱 Moja kći je 22 nosila s 2 godine. S tim da, genetski nema malo stopalo (muz nosi 46 a ja 39). Moj N ima 18 nogicu. Sjećam se s godinu dana je kci imala 19 kao i prve papuče ciciban za vrtic... a cca svakih 4mjeseca im naraste noga za 1 broj.
Mikio a zašto ne bi obavila obiteljsko fotkanje? Ako te strah korone, napravi na otvorenom. Jesen je prekrasna za takve fotke. Gle ak sam ja uspjela urediti rockas za vrijeme naaajveceg lockdowna,urediti ćeš i ti za rockas🥰
LoSa lajkam temu👏
Ma nema on nogu 22, malo sam nespretno to srocila, htjela sam rec da brojevi nemaju veze s vezom 😂 iz reservda 18/19 jedne moze druge ne, hm vec preraso, a decathlon 20 preeemale. A ima stopalo 11 cm. To je neki 19 rekla bih. Jer smo dobili neke frodo 20 i jos su mu malko velike.
Ustvari sam tolko bila uzbudena kaj smo mm i ja solo proveli 3 sata da nisam nikog komentirala 🙈
Mare drzim fige da procjena bude dobra 👍
Hani pisi nam kad stignes 💪 saljemo pozitivne vibre i sve ce bit ok ❤️
Petra daj slike torte i kolaca
Deedee ljubomorna sam na pivu 🙈😁
Beba ajme mama i tata 🥰🥰
E nisam vam ni rekla da je mrgud jucer napravio korak 🙈 znaci bili kod frenda u gostima i on hodao oko nekog stolica i htio na kauc. Kod nas doma je kauc do fotelje i do stolica pa kad hoce prec jedna ruka mu ostane a drugom se primi dalje. A tamo je bilo taman korak razmaknuto. I lik je zakoracio. Ja ostala u totalnom soku, mislila sam da umisljam, a frend koji je sjedio na kaucu kaze pa kao ja sam mislio da on to vec radi inace, inace bi ga uhvatio 🙈😂 ugl nije danas imao slicne egzibije i nije to ne znam kaj al meni je bilo wow!
A mi ko ni mikio jos nismo imali ni krstitke 🙈 tak da memam jos planove za rockas.
Mene kad krene, krene 🙄... Bit ce fotkica nadam se sutra...mislim bit ce sigurno 😅 al kak cu sklepat tortu to cemo jos vidjeti. Dakle... Tijesto za keksice umijesila, zmiksala sve za biskvit, stavila pec i skuzim da nekaj ne valja, jednostavno se ne dize. Ok, rekoh, nekaj cemo vec izvuc iz toga. Fin je, posluzit ce za onaj gornji dio a ispeci cu drugi za podlogu. Jbg, morala nahranit cure, pa nalozit i hodam prema kotlovnici i skuzim da mi pumpa kod bunara radi cijelo vrijeme 🤦🏼♀️... Zovem muza, naravno sranje negdje kod bunara. On pokusava dobiti nekoga od susjeda koji se kuzi u to da dodje pogledat jer morala sam iskopcat pumpu da ne pregori. Da ne govorim da se hidrofor i pumpa nalaze u buksi kraj bunara u koju se uvlacis kroz mali otvor po ljestvama 🙄 moja omiljena aktivnost. Znaci nemam vode. Zove muz i kaze da sad nemre nitko doc i da sam do pon bez vode... Znaci, te sekunde sam prvi put pomislila spakirat stvari i odselit... Svaki put kad on ode negdje je neko sranje. Popi... sam... Sva sreca na divnim mojim susjedama, nose vodu vec, jedna leti u duckas u zadnjih 5 min kupit vodu. Vec zovu za kupanje klinaca, ma divne... 😊 Kad zove mm i kaze aj probaj jos jednu stvar... I navodi on mene kaj da radim i uspijem...IMAM VODEEE... Klinci napravili keksice, 2 od 4 je okupano 😅, drugi biskvit ispecen al jbg V se budi svakih 10 min i nema sanse da zavrsim sad tortu... Morat cu ujutro 😒 A i gotova sam sad vec lagano 😴
url=https://lilypie.com][/url
Hej cure. Evo i mene. Dva dana sam vec izvan funkcije. Mm radi od jutra do sutra. Ima neki deadline u ponedjeljak, a svasta mu se zakompliciralo. Ja dobila mengu, glava me ubijala, zlo mi bilo... i takva se borila s malcem. Popodne mi napokon malo bolje bilo pa otisla s curama gledat Djurologiju:) Malca ostavili baki, hehe.
Fizijatrica je pogledala malog i rekla da forsiramo sjed i sprjecavamo da staje na stopala. Kaze da su mu jos prelabava i neformirama za to. Kaze da je za sjed spreman i ima misice dovoljno jake, ali nije razvio tehniku jer ga ne zanima. Pa nam je pokazala kako da ga poticemo. Kaze da su padovi posljedica nestabilnosti zbog premalo sjedenja (opet je bio jaaaako pao prije 2 dana). I pokazala nam je kak da vjezbamo obrane.
Te vjezbe su tako lake za pokazat i objasnit. Ne razumijem zasto te neke osnovne vjezbe kako potaknut bebu na pravilne radnje ne pokazuje pedijatar. Doslovce par minuta, a bebi se tako puno olaksa. Mogli smo ga usmjerit jos sa 7 mjeseci...
Mikio, s mm ista prica Kad ja premotavam il oblacim malog sve obavim sama. Kad on premata, samo ga uzme i krene skidat i sjeti se da nema ni jedne stvari za premotavanje i onda krece sa 'aj mi dodaj ovo, aj ono', 'a sta cu mu obuc', hhhh, tak ga ne moras ni prematat.
Lorena, bas mi te drago cut:)
Beba
Hani, mislimo na tebe. Javi se kad stignes.
Petra, kad se vraca muz? Bravo na pothvatu:) Bas imas dobre susjede:)
Mare 🤞🤞
Mrgud, svaka cast malom mrgudu:)
Evo i nas ranoranioca. Neki dan nisam znala sta da pravim za jutarnju kasicu i ajde kupim suhe sljive. Znaci nikad vise!
7 stolica u tom danu, popizdih🙄
Mi smo kupili Ciciban papuce br 20 i to mu je knap, al mislim da cu mu kupit Frodo cizmice 21 da ima za cijelu zimu...plus deblje carape...
Stvarno ima veliku nogu, to svi na njemu zamijete🤣
Mucimo se jos s gornjim jedinicama, budio se svako sat unatoc Panadolu, prespavao na mm cijelu noc...
Cim ga se spusti u krevet, plac..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro! Ma da me se krivo ne skuzi,naravno da svi rastu različito samo mi je sok bio s 10mj broj 22🙈
Mrgud jesam se nasmijala,uzbuđena jer ste bili solo u lesnini,tak ja mužu nekad kazem how low can we go😅😅 Bravo za malog mrguda!
Ajme Petra kad sam počela citat meni doalo da plačem zbog vode,super da si uspjela!
Zarica moj sjedi samostalno koji mjesec dana pa se staaaalno ubija negdje,znaci zvekne s glavom bar 5 puta na dan. Nema još straznju obranu,što je normalno za tu dob pa vježbamo "sunčanje" na vježbama. A ovo za pedijatru,meni je besmisleno sto nas bez baby handlinga uopće otpustaju iz rodilišta...
Jutro, mi koma noć zaspao oko 21 h, u 23 se probudio sa temperaturom 38,7 ajde stvim čepić nije prošlo 2 min ukakao se do leđa. Ajde previjaj, pa me cijelu popiškio, što nam se već dugo vremena nije dogodilo. Pa tražio jest, pojeo svega 5 žličica 3žitrice jer neće na bocu i dalje. Zaspao oko 1 i svakih 20 min se budio. U 6 se probudio za ustajanje cijeli mokar. Opet temp, tj padne na nekih 37,6 al on meni gori na dodir i dalje. Petra tako i kod nas kad ostanem sama doma uvijek neka pizdar... Slikni torticu kad zgotoviš, nadm se da su ti curke veceras bile dobre ☺️
Što se tiče cipelica i veličina, totalno su različite od trg do trg, mi smo dobili ba poklkn conversice koje nema šanse obut mu, lacostice u vel 21 koje su tako uske uff, ja mu kupila u Mangu isto 21 koje su opet ogromne, u h&m 21 dugačke i uske.
Sortiraj odgovore
Najstariji