Grizli 🤣🤣🤣
Hani drzim fige da sve prođe dobro i da se brzo oporavi ❤🤞
Lorena ti s Grizli mozes pod ruku...Christmas freak 🤣
Red uzivaj danas 🥂 ja sam isto seljo beljo pa pijem bambus,pivo,lovranski i rum colu.
.
Nocas nisam ništa spavala..bila budna od pola 3 i zjakala okolo xD
Do srijede ce procjena bit gotova pa možemo dalje :) Bio mali sa mnom pa mozda se smiluje i da nam iznos koji trebamo 😆
Vec sad me pere nostalgija za trudnocom i malom mirisljavom strucom 🥰 al bum se jos stepila i uzivala u ovom zvrku. ❤️
Daj zeno, naspavaj se🤣🤣🤣
Joj ja se jos ne mogu zamislit s drugim djetetom. Nekako imam osjecaj da bi ovaj bio tuzan🙈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Dakle... Jucer odspavale popodne skoro 3 sata... A ja sve necu lec jer kao svaki cas ce se probuditi. Cak J bio ful miran, komotno sam mogla odrijemat malo. Danas, kad radim tortu Juraju za rockas za sutra i obecala sam klincima da ce raditi one bozicne kolacice suhe... Evo ih nakon 45 min... Taman pocistila kuhinju poslije rucka i sve si izvagala da budem brza kad cujem komesanje u sobi... 🤦🏼♀️...
Kad sam rodila J bila sam nekako bas tuzna kad bi pomislila kako vise necemo imati bebaca u kuci. I trudnoca mi falila... Nakon njih dvije nemam takvih misli 🤣🤣🤣🤣.... Stovise cak se i menopauzi veselim jer me menge ubijaju, nocas opet s tamponom jedan dio noci spavala.
Cure, prosle trudnoce uredno ili ne, strah ce uvijek biti prisutan. Bitno je samo da on ne prevlada. Kada se danas osvrnem na moje trudnoce, dobro sam i normalna izasla iz svega 😅
E da.... V se danas posjela jednom iz cetveronoznog polozaja 🎉🎊🎉🎊... Znam kaj me ceka sad al svejedno 🍾... I ne znam jesam li jucer spomenula al V je dogmizala jucer do mene na presvlacanje pelene. 🙈
Idem umijesit tijesto za zvjezdice, pa umutim biskvit, pa dok se pece radimo zvjezdice pa kad oni odu corit dovrsim tortu 💪🏼😎🤪. Ak prezive jutro bit ce dobro 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Evo ja na putu na druzenje 😊 nisam se vozila busom dvije godine 🤦🏼♀️ Bas me zanima kak ce se mali snaci s tatom.
Losa ne pale dvije zlice, probala sam 🤦🏼♀️
Ja bi isto troje djece, samo moramo prvo rjesiti stambeno pitanje jer u 42 kvadrata nema sanse 😂 i da vam se pohvalim, probala sam stare hlace i stanem u skoro sve 🥳 sad opet imam pun ormar 😂 nakon prve trudnoce nisam uopce nosila stare stvari, samo tajice i trenirke.
Petra bravo za curke, sad te ceka veselje 😂
Woohoo red 🎉🎉
Evo ja sam bila skroz divlja od 17i30 do 20i30. Lutkarska predstava, pivo i Lidl 😂😂
I sad kuham knedle sa šljivama da jedemo dok gledamo život na vagi jer sam poremećena 🤷🤣
Uglavnom, javio mi dečko da se V pokakala u vožnji kroz pelenu (lupilu) i bodi do hlača, moram priznat da mi ga je bilo žao, a meni taman piva stigla, kleta sudbo🤭
Ne znam kako eto jer u 9 mjeseci nije nikad 🤷 ali drago mi je da nisam sudjelovala 😁😁😁😁😁
[/url
Mikio da sam ja računala na spavanje kci ne bi dobila brata...nikad🤣🤣🤣 Al navikne se čovjek na sve. Kad odspava noc u komadu imaš osjećaj da si banci jer si se prespavao. So I've been told,nije da znam🤣🤣🤣 Iako N je HC pa ono😁
LoSa nekako mi babyshower bling bling i ti ne idete u kombinaciju🙈
Red zabavi se i za mene! I bravo za upadanje z staru robu😍
Deedee tvoji opisi😅😅
Petra oooo sretno!
Losa haha nadam se da će i kod nas bit tako 😁
Danas je prva epizoda..
[/url
PetraB wooohooo 💪💪 i sretno da ne poludis!
Losa ja sam full ljubomorna... Zasto mene niko ne pita da mu org baby shower 😩 dodje mi da se sama ponudim trudnici kojoj mada trenutno nemam blizu ni jednu.
Red bravo za stare hlace! Uzivaj
DeeDee nego koje pivo si pila? Tata vidim prezivio kad ti i dalje surfas. Ahahah knedle i zivot na vagi. Ti si ko mm jede kroki i gleda to isto.
Mi danas naprasno odlucili da nas uopće ne zanima sta nismo spavali nocas nista, jer je dama ima performans i kao kod nas oblacno pa idemo đir do Rijeke. Ne znam zasto smo mislili da tamo sija sunce kad je tamo vjecito kisa. A dobro isla mala u shopping al mi se nis bas nije svidilo, buce u h&m me uzasno razocarale iako na webu izgledaju slatko uzivo su mi ruzne. Sad idem spavat ko kokos jer ocekujem moj malu kmeee da ponovi "super cool" noc.
Hahah losa ovo s veličinom mađarica zvuči kao nešto što bi ja napravila 😁😁😁😁😁
I svaka čast na trudu!
Grizli, pila sam crvenu pivu domaću- rade svoju pivu u toj pivnici gdje sam bila, odlična je 😋😋😋
Prvi put smo bile ali mislim da bi nam moglo preći u naviku jer je baš fora, ogromno, razmaknuti stolovi i ooogroman izbor domaćih piva, treba to sve probat 😁 i cijene su više nego pristojne
[/url
Lavice i mikio tnx za savjet za pedijatra/gastrica. Bum malo pratila pa mozda i nes poduzmemo.
Losa ja te uopce ne mogu zamislit da organiziras baby shower 😂
Ja se moram pohvalit da sam natjerala svekra i svekrvu da dodu cuvat malog danas popodne 😁 mm i ja isli u lesninu, kupujemo stolice pa treba sve obic 🙈. Uspjeli su ga nahranit, presvuc i proslo je super.
Mi jos svratili u decathlon i kupila mu neke slape (ko one za more babske il za ritmiku, a imaju protuklizno dole), i kao uzela broj 2, pise 12 cm, dosli doma nisam mu uspjela ni navuc na bosu nogu 😂😂 Bas me krenulo s cipelama zadnjih dana. Moram sutra ic zamijenit za 22 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji