PetraB moja voli od dm-a zob, griz, ad i borovnica. Pa mozda da to probas. Moja je jako komplicirana za jedenja AD-a pa mi ta kombinacija uvijek prođe ili isto od dm-a proso sa AD pa dodam krisku jabuke naribane ili cimeta malo pa i to joj ok,al ovu prvu vise voli.
Mare hahahha,nek si kupila si ju
Ja nis ne stizem ovih dana, taman krenem pisati dok se mali zaigra s necim i onda ide raditi gluposti kad hocu poslati.
Pisem cega se sjecam.
Petra moj mali ti jedan dan pojede 900 ml Novalaca, drugu dan 600. Skuzila sam da nece bas jesti kad ga zubi muce. Ja mu ponudim opet za pola sata. A isto najvise pojede ujutro, za rucak tak tak. Al imao je vec takav period, onda je imao period kad je pojeo sve.
Ja bi im ponudila i dalje u kasici, probaj kak ti je Grizli napisala te dm od pira. Al mozda im je to samo faza.
Bodi na Harry Pottera je predobar. Ja cekam kolekciju da dode u h&m. Nekak mi se pepco zamjerio jer mu je jedna trenirka pustala boju po peleni.
Na ostale teme se ne bum vracala 😂
Jedino da kazem da smo i mi u klubu onih koji jos ne pljescu i pokazuju. Al je neki dan ujutro mahao iz hranilice tati kad je isao na posao i to sam od sebe. Mozete zamisliti kak smo se rastopili 🥰
Nisam bas citala redom al Mikio sta je pola banane🤣🤣 Moj pojede bananu,krusku plus zobene/prosene/griz ili nesto peto i jos moram demonstrirat na kraju lupanjem po praznoj zdjelici da je prazna da ne pozivcan🤦♀️
Nisam bas citala redom al Mikio sta je pola banane🤣🤣 Moj pojede bananu,krusku plus zobene/prosene/griz ili nesto peto i jos moram demonstrirat na kraju lupanjem po praznoj zdjelici da je prazna da ne pozivcan🤦♀️
Hahah točno znam taj trenutak demonstracije, tako sam ja sinoć kao debil lupala po zdjelici da shvati da je prazno 😂😂😂
Ali da, puno veće količine od pol banane pojede 🙂
S tim da je danas općenito svega malo pojela, i ona je na dane prasica a na dane drži dijetu, kao mali od Red. I mama uostalom 😂🤫
[/url
Ja jucer nisam imala blender a nisam se sjetila sjeckalice ili stapnog pamet mojaa🙈🙈
Pa joj zgnjecila 2 banane plus malo jogurta i bilo joj maloo😅😅😅...
Imala sam u planu jos dat krusku al nisam je mogla zgnjecit..😆😆...
Moja moze pojest ko velika😂..
Mikio vise od pol banane pojede cak i moja cackalica za marendu. Obicno ako ima pola banane ide i jogurta sa jabukom ili keksom ili tresnjama... Uglavnom pripremam od 150-220 gr kasicu ovisi kako sto, ako ima krumpira ili nesto tako sto vise zasiti onda spremim kolicinski manje. A ima dana kad me ponese pa na kraju ispadne i 300 gr al naravno ne pojede to. U vecini slucaja max je 230 gr sto pojede, a onda iduci obrok ne pojede vise od 120gr.ostalo samo doji i neznam koliko pojede al ne trazi vise pa mi glupo joj trpat kasice.
Dan je bas uzasan, bit ce veselo kad nemremo ni izaci u setnju 🤦🏼♀️ Dosad smo vec prosli cijelu kutiju igracaka 😂
Kaj se tice kasica, moj dosta malo jede, al pije puno Novalaca. Ja se nis ne sekiram, dobro dobiva na tezini, dam mu sad i malo kruha. Nejde u vrtic jos ove godine pa stignemo sve uvesti. Sad sam napravila muffin s jajem. Drzite fige da sve prode dobro 🤦🏼♀️
Joj i tu je pravi jesenski dan, sreća pa ova mala voli spavat dok pada kiša. Želim nam da sve preživimo dan bez izlaska 😁
Mikio, bar 45min 🤞🤞
[/url
jucer sam bila za nis, pa sad moram cestitat deedee i maloj v (sori nemam puno smajlica, pisem s laptopa jer mi je kamera na mobu
) nis ona ne kasni, ona je najpametnija, odlucila sto vise iskoristit vrijeme za lezat i ljencarit. priznaj da bi se svi sad vratili u tu fazu da mozemo
(a ne ko ovaj moj, vec 2 mj se dize na noge ko da nema cijeli zivot za hodanje
pa stalno trcim za njim umjesto da malo odmori
)
ja isto radim odokativno hranu, znam otprilike kolko mi u kojoj zdjecili je kolicinski oko 200 g pa tak mjerim, nekad pojede ful vise nekad manje..
ugl nocas spavao najbolje u zadnjih mjesec dana. ko ce ga vise znat. al mislim da je dobio podocnjake, to je od kronicne neispavanosti
dala sam mu jutros pola zlice jogurta. u totalnom strahu. al nije imao reakciju. dat cu mu kasnije jos zlicu. moram to isprobat da znam. zbilja se nadam da ce mu to bit ok
Mrgud nemoj se bojati, ako i izreagira ne vjerujem da ce biti nešto strašno. U najgorem slučaju može imati proljevastu stolicu ili se ispovraćati
Čestitke na novitetima kod beba, mislim da je moj ovdje daleko najljenija beba što se tiče napretka
Ja nisam htjela ništa govoriti da ne ureknem ali mene he muž jednu noć poslao u drugu sobu da odspavam i i evo već 5. noć da me muž izbaci, on noću radi za laptopom a M spava nekad bez budjenja a nekad ga muž samo malo pomazi da zaspe natrag. Što se noćas dogadjalo ne znam ali ja sam ga jučer uspavala u pola 9 i ja sam ga uzela iz krevetića u 8 jutros. U 10 je već bio gotov i evo još uvijek spava
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji