Cure, hvala na razumijevanju 😊😊
Stvarno ju nisam mislila uvrijediti.
Ovdje je uvijek svatko bio dobro prihvaćen i baš zato je to jedino mjesto gdje ja uopće išta pišem. Jer su se uvazavala tudja mišljenja.
Nismo svi po istom kalupu radjeni, stoga ne možemo niti razmišljati jednako.
Više od godinu dana se dopisujemo vec🤭🤭
Čak smo se i Jasni svidjele, pa je imala potrebu javiti se😄😄
Sjećam se raspravi o shopingu i crkvi, tada sam svašta napisala i nitko nije otišao 😊😂
Ko hoce pisat nek pise ko nece nek ide😅😅
Nego cure ima stranica malenamoda.com ima robice predobre..nesto kao pat pat...danas to otkrila sve je preslatko...🥰🤩
Ajme zarice treba moć ostat smiren u toj situaciji, ja bi umrla
Mom naruči pa javi brojeve 🤭
Ja sam s patpatom osigurala robu za 1.razred 🙄😅
[/url
Ja vidjela šator s tunelom i kuglicama dns na Aukcijama al rozi pa nisam bidala xD Zato sam ga se sjetila da bi bio fora :)
.
Zarice to je bas pad 😔 al jbg prvi put je najgore kad vidimo krv ...kontam kad moj tak tresne da cu ja plakat vise od njega xD Bitno da mu nije nista 🙂
.
Mom ne ne ne 😁 ne smijem ni pogledati 💰💰 ima dovoljno broja 80 zasad...moram cekati zimu da vidim jer ce mu vjerovatno trebati veci broj.
.
Dobro u kakvu to crnu rupu upadnu te dudeeee????Znaci sad sam vise od pola sata pretraživala stan i ne mogu je naci a imao ju je oko 6 sati xD Sva sreca pa sam spremila jednu "za crne dane". Imam ih 4 i sve izgubi negdje xD
Imate li kakve vezice da nisu one na kvacicu jer to skine pa mi nema svrhe jer izgubi i dudu i vezicu 😆
Mi imao vezicu s dudom i u kompletu izgubili😅😅..ima dosta ljetne robe pa kad dode jos malo zimske oni su mi prvi za soping🤩🤩🤩
mom baš sam sad škicnula malo...meni to vuče na Pat Pat...čak su slike skoro pa iste njihovima. Možda neka preprodaja.
Al ste ovaj vikend aktivne ajme meni😛 A kaj bi ja trebala reci,ja pak sve komentiram i ostanem ziva🤣
Mom ne nasjedaj to ti je sve ebay i ali, brojevi subuzasno neproporcionalni🤷♀️
Taani moj i tvoj se prate,identicno je i kod nas,samo da se pohvalim pred koji dan se krenuo na koljena dizati😍 Kcer se par dana iza tog digla na noge,a ovaj je i pomalo djiru, ne zuri se njemu nikud🤣
Zarice ajme meni. Obicno to gore izgleda nego u stvari je. Pusa malome😘
Meni pak stalno iskače oglas za neki joom - shopping for every day i sve je najljepše i jeftino i besplatna poštarina ali me strah nakon pat pata išta tako na slijepo 🤷
znači slikica s 8 mjeseci je slikana u njihovoj haljinici za 3 mjeseca i još uvijek joj je ogromna ali sam iskombinirala da izgleda ok na slici bar, pretpostavljam da će do proljeća prerast pa eto da iskoristim. A kad sam naručivala sam je planirala u tome slikat s 3 mjeseca 🤦
[/url
Ajme cijeli dan u gostima i s gostima, mrtva sam 🙈
Za pocetak mala ful mi je zao za muza. Nadam se da ce mu brzo ipak bit bolje, a ti i mali da necete dobit 🤞❤️
Zarice zvuci grozno. Nadam se da ce sto prije proc 😘
E ovo hvatanje iznad glave je uzas. Moj taman moze dohvatit stol dok je na prstima. I sad se digne uz stolicu i krece prem stolu a ja ga mahnito hvatam. A jucer bila kod tete, i on se uhvatio za precku od pecnice i poceo se penjat ko majmun nogama, al sam stajala pored pa ga uhvatila 🙈 uzaaas. Mi doma imamo povisenu pecnicu pa to jos nikad nije probao. 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji