ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    05. Listopad 2020. 10:37

Jel moje dijete jedino ne zna pljeskat i pokazivat prstom? 🙈☺️🤭
    Znam da kuzi, jel kad pitam di je vlak, ili di je panda on redovito uzme bas tu igracku, tako da sam sigurna da razumije, al taj prst nula bodova. I on se smije kaj kad ja njemu tad kazem bravo i pljescem, al on sebi nikad 🙈
    Ja u principu ne tepam, ja nisam nikad ni bila neki “tip za djecu” 😂, al povremeno nesvjesno promijenim intonaciju koja ode u nebesa i prouzvodim neartikulirane zvukove 🙈😂, recimo kad se valjamo po podu, pa mu “prdim” u trbuh, skakljam ga i tak
    Duda imamo miljon, mislim trenutno 8. Dio je u kreveticu, dio u cirkulaciji dio u kutijicama spremljen. Pa ih svako tolko snjofam jer ih koristimo duze od mj dana, i prek dana sluze za ceskanje desni, te za uspavljivanje. 
    Grizli ljubomorna sam na te vase zube 🙈😁

mala.le.90.
    05. Listopad 2020. 10:54

I kod nas od 1 do 5 i 15 jutros plac i nespavanje.
    Mali dobio temperaturu predvecer...37.8
    Uz to i proljev...
    Zvala sam dr jutros i smirio me...kaze da bi on koronu stavio na zadnje mjesto uzroka, a sve da je i ima,bebe je super podnose.
    Da pratim situaciju i da ga netko dovede ako bjde visoka temp...
    Po njemu je najprije viroza ili zubi.
    Mali je inace vesel i dobro jede...
    A mene.ledja nocas ukocila,znaci Bogu plakat situacija...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

PetraB
    05. Listopad 2020. 10:54

Dakle... Noc... Savrsena... Ja ne kuzim tu moju djecu. Nos jednako zastopan al ovu nic ih to uopce nije smetalo. Naravno da sam se budila svako malo da ih provjerim 🤣🤦‍♀️
    Tepanje... Aaaaaaaa.... Mrzim, mrzim, mrzim... Nadimci su druga stvar, ali "bjavo", "hvaja" i ostale pizdarije... Jesam li rekla vec? MRZIM 😅 Kad se ljudi obracaju klincima (mojima jel) uvijek iza njih ispravno izgovorim rijec i kazem im da mi ne tepamo. Boli me uvo kak se tko razgovara sa svojom djecom al mojima se MORA normalno obracati 🤷🏻‍♀️. I Megz i Juraj nikad nisu tepali kad su poceli pricati nego su ispravno izgovarali rijeci (izuzev naravno zamnene slogova i slicnih stvari koje su normalne u ucenju govora). I ne "pjevam" kad pricam... Ne znam kak bi to objasnila, taj nacin. Nadam se da znate o cemu pricam. 🤣
    Grizli ma i ja bi te vjerojatno cudno pogledala da te cujem 😅 ali to je tvoja stvar. Ja sam misljenja kao Losa, jede zbog sebe, spava da bi se odmorila i tak. Mi smo ucili/koristili hvala, izvoli sa igrackama. Al super mi je cut/procitat kak smo razliciti u odgoju. 😊

url=https://lilypie.com][/url

Taani
    05. Listopad 2020. 10:58

Lavice, nasima se ne zuri nigdje, imaju vremena za sve 😁. Neonatologica me pitala ima li on crnogorske krvi 🤣🤣.
    Mrgud, ne zna ni moj pljeskati, a kamoli polazivati prstom. Prstom zna ubost mene u oko, to je dobro savladao 🤣. Navodno je s bakom nekidan poceo pljeskati, ali nisam vidjela pa ne racunam 😄.
    Ja svom ne tepam, ali mu bome prababa i pradida tepaju, ljudi imaju 80 godina, ne mogu ih ispravljati niti zelim. Nadam se da to nece puno utjecati na njegov govor kasnije. Ne zahvaljujem mu se 😜 , kazem mu bravo i pljescem kao manijak kad nesto napravi 😅 .
    .
    Zaboravila sam pisati da sam mu davala zumanjak prosli tjedan, nije bilo reakcija 🙋‍♀️. Ovaj tjedan cu mu dati sir i mozda papriku pa sam mislila sljedeci mozda bjelanjak, jel se to daje sad ili se ceka godina dana? 🤔 Zaboravila sam.... 

DeeDee
    05. Listopad 2020. 11:07

Ahaha taani i moja je super savladala prstom u oko, prstom nešto pokazati ne, ne može sve 😅😂
    Joj mala vas je baš krenulo, sranje na sranje🙄
    Petra super za super noć 💪 

[/url

Grizli
    05. Listopad 2020. 11:58

Znate sta toliko vas bi me cudno gledalo da ja sad idem ca sa foruma jer ne zalim da me gledate cudno. 🥺
    Ajme Mala.le strasno mi je procitat da ti je tako tesko zapravo. Nadam se da maleni nece vise imati temp i da je do zubica. Drzite se.
    PetraB misic maji (ovo prvo se cita kako pise ne mišić nego misic baš), joko, muvica, ides opa (kad zelis dignut bebu), cunce... Nastavi niz ako ti je tlak nizak jutros! 🤯 Bravo za curke nek su dobro spavale.
    A za to "pjevanje" ahahahaha istrijanima je valjda urođeno takvo pricanje pa je meni zapravo smjesno kad skuzim da mi tako pricamo međusobno, a inace ne volim tako kad cujem da djeci govore. 
    Taani aahahah... Znaci ima pod dijagnozama i sifra crnogorska krv.
    Mikio hehe znaci M je postavila ljestvicu. Joj idem vidit dal imam koji video da se vidi kako pokazuje pa da stavim. Inace su videa nam puna osobnih podataka a ona nezna jos potpisat pristanak za GDPR pa ne objavljujem video snimke. Ona zapravo kad okrenem stranicu zastane i gledala jedno pa drugo i onda pokaže 🤭. Al ona sve jako studiozno proucava za bebu bi ja rekla. Dala joj bundevicu malu ona je 20 min ju gledala sa svih strana, pipala, grebala, probala gricnuti, lupiti s njom o pod, na kraju ju odlozila na pod i pricala joj. Nju bas zabave takve stvari. 

mrgud_zg
    05. Listopad 2020. 12:00

Ma mikio ne pomaze nista 😂 pljescem ja s njegovim, pa njegove stavim da uhvati moje pa da skupa, al apsolutno ga ne zanima 😂 lik sve iskulira kao pa normalno da sam to napravio i bok 🙈
    Ma ja povremeno skvicim 🙈. Ponese me. Al ni ne znam kak bi rijeci iskrivila pa u principu uvijek izgovAram pravilno, tu i tamo neka umanjenica

PetraB
    05. Listopad 2020. 12:01

Joj da, zaboravila sam komentirat mala.le bas mi je zao da j m ipak pozitivan. Drago mi je da ti i bebac odolijevate koroni, nek se tako i nastavi 🤞🏼😘

PetraB
    05. Listopad 2020. 12:05

Grizli

Znate sta toliko vas bi me cudno gledalo da ja sad idem ca sa foruma jer ne zalim da me gledate cudno. 🥺
    Ajme Mala.le strasno mi je procitat da ti je tako tesko zapravo. Nadam se da maleni nece vise imati temp i da je do zubica. Drzite se.
    PetraBmisic maji (ovo prvo se cita kako pise ne mišić nego misic baš), joko, muvica, ides opa (kad zelis dignut bebu), cunce… Nastavi niz ako ti je tlak nizak jutros! 🤯 Bravo za curke nek su dobro spavale.
    A za to "pjevanje" ahahahaha istrijanima je valjda urođeno takvo pricanje pa je meni zapravo smjesno kad skuzim da mi tako pricamo međusobno, a inace ne volim tako kad cujem da djeci govore.
    Taani aahahah… Znaci ima pod dijagnozama i sifra crnogorska krv.
    Mikio hehe znaci M je postavila ljestvicu. Joj idem vidit dal imam koji video da se vidi kako pokazuje pa da stavim. Inace su videa nam puna osobnih podataka a ona nezna jos potpisat pristanak za GDPR pa ne objavljujem video snimke. Ona zapravo kad okrenem stranicu zastane i gledala jedno pa drugo i onda pokaže 🤭. Al ona sve jako studiozno proucava za bebu bi ja rekla. Dala joj bundevicu malu ona je 20 min ju gledala sa svih strana, pipala, grebala, probala gricnuti, lupiti s njom o pod, na kraju ju odlozila na pod i pricala joj. Nju bas zabave takve stvari.

Ne treba mi kava nakon ovoga 🤣🤣🤣🤣... Uzaaas

annika
    05. Listopad 2020. 12:09

Mrgud moj M ti nista od toga ne radi. Radim ja to sve s njim ali mi se nasmije i ide dalje svojim poslom

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.