ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    03. Listopad 2020. 23:31

Mrgud nema nigsje lini flipsa 😂 ja mu dam kad rucamo jedan ili dva da se zabavlja ili ako smo u setnji a proslo je dosta od kad je jeo. U danu pojede oko 4 komada. Al probaj staviti u usta da ti se otopi, bas je nekak mala kolicina. Izgleda na prvu da je puno.
    Koje vrijeme vani 🤦🏼‍♀️ Ja sve cekam da stane da izvedem psa, al cini se nis od toga, morat cemo se smociti

• mom12
    03. Listopad 2020. 23:47

Red sad kad si napisala da se zabavlja sa smokijem sjetila se kako sam danas citala mislim u.kasicama zenska pitala kao neki recept ako ima za nesto slicno kao plazma keks da da djetetu da se zabavkja a oni na nju drvlje i kamenje najprije zbog keksa a zatim kao hrana nije zabava itd itd😓😓
    Ja svojoj isto dam kreker nisam nasla smoki nigdi jedino sa mrkvom al to mi se nije svidilo ili joj dam koricu kruha....a kad joj maknem kad omeksa bas posizi🤣🤣
    To joj je zanimljivo skroz😬😬

Damnarexx 🌺
    03. Listopad 2020. 23:48

Vecer🙃
    Ja isto sa cime se ne slazem, preskocim/ignoriram - ne da mi se.
    Necu se mjesat u tudji odgoj/razmisljanja na forumu. .
    Ja joj jos nisam dala smoki, bas cu ga kupiti iduci put.
    .
    Bas me zanima kakva ce bit ova noc bez cepica, prosla je bila solidna sa par budjenja.
    A zub nikako da se pokaze😏😏
    .
    Jel su vam pocele bebe govoriti? Mama, tata, baba itd? Posto tu imamo i starijih bebica.
    Elin je par puta rekla baba, deda, da, ne i to je to..onda zaboravi na tj dana pa ispocetka..al nije nis to jos ono pravo🤗
    Laku noc svima!
    Manich zao mi je sto si se uvrijedila i pobjegla sa foruma, no tvoj izbor🙃

• mom12
    04. Listopad 2020. 00:05

Moja cak danas rekla daj
    Al kaze mama tata baba nana  nesto nene al vjerovatno nema smisla to zadnje🤣 ..i mozda jos nesto al ne mogu razumijet bas...
    E da i dize se cura a ne puze ja sam dobila neku vanserijsku prohodat ce bez puzanja i bez zubica...vojnicki puze nikako pravilno

PetraB
    04. Listopad 2020. 00:09

Vecer... Evo me napokon, muz se vratio al danas saznali da za tjedan dana ide nazad. To vuce puno sranja za sobom al ok, necu vas daviti... Umorna sam, nemam snage za nis al sam se bar kao covjek otusirala i kosu oprala... Vise ne smrdim 😅. Mi smo jos u klubu krezubih, cure se njisu cetveronoske al ni koraka 🤭.
    Grizli nadam se da je na kraju sve bilo ok i da si nasla outfit... Ja bi popizdila.
    A sad da se ukljucim u raspravu. Slazem se da deranje nije rjesenje i da treba uvijek probati sve druge metode no ja razumijem i manich. Nije uvijek jednostavno i ja prva nisam uvijek u stanju razmialiti prije nego povisim glas, jbg. Jesam li ponosna na sebe zbog toga? Naravno da ne. No pobogu desi se. A ja uzimam u obzir i to da je on dinete od skoro godinu dana. Za mene to nije beba koja ne razumije (jbg, to sam ja 🤷🏻‍♀️) vec dijete koje bi moglo krenuti u vrtic za mjesec dana... E pa jbg, bas da ga teta mora loviti po sobi uz ostalu djecu 🤔... Eto   moje misljenje. A sad, jel nesto grozno za cut ili nije. Mislim da sve imamo izjave koje napisane zvuce gore nego izrecene u stvarnosti pa se nebi trebalo bazirati na to.
    😘

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    04. Listopad 2020. 00:13

Hej Manich, komentira se u dobroj namjeri. Nije cilj da se vrijedjamo vec stvarno ti dodje zao kad kazes da se izderes s ciljem da preplasis bebu. A malo je blesavo ne ocekivat tudja misljenja ako se vodi razgovor. I ja sam dobila svoje kad sam pisala da vodim bebu i od mjesec dana u shopping centre i svugdje sa mnom, a sto sad:) Misljenja sam da kod nekih stvari treba pokazat strogocu tonom glasa i izrazom lica jer i dijete ce biti zbunjeno ako mu njezno zabranjujes, ali treba znati dozirati. Da budemo jasni, ni meni se nekad ne svide moje reakcije al eto, i mi mame ucimo svaki dan :) 

• Zarica
    04. Listopad 2020. 00:21

Sto se tice blebetanja nije vrijedno spomena, ima tu svakakvih slogova i izvedenica al cini mi se da to jos veze nema nis s nicim
    Mom, taj smoki od mrkve sam i ja nerado uzela, al bas ga malac voli na kraju. Ja mu dajem smokice u slucaju nuzde. Npr ako je nemiran u redu u banci kao neki dan:) Tako da nekad ne jede danima, a nekad poznjopa puno odjednom. Rekla mi necakinja da je jednom pojeo 9 kad ga je pazila. Al nikad jos nismo uspjeli potrosit pakiranje prije nego bi morala bacit. 

annika
    04. Listopad 2020. 01:11

Mom da i za ručak povrće i za večeru povrće. I onda što ostane od tog njegovog povrća pravim nama popečke. Starijima je već muka ja ti mogu napisati naše kombinacije za ideju ali ako nisi toliko luda s tim povrćem kao ja, bolje reci
    Manich ja uopće ne mislim da si nemajka, i napisala sam ti da te mogu shvatiti. Pa mi smo si medjusobno ovdje svašta komentirale i nismo se posvadjale
    Lavice bio mališa s nama do ponoći, plesao, bio glavna faca. Odvezla ga kući ( dosla ga baka cuvati posebno za tu priliku), mi se vraćamo u pola 5 ujutro a on sjedi u dnevnoj. Doslo mi je da placem kad sam ga vidjela
     Zaspao u 7. Ovsko je bilo odlicno, isplesali se, izglupirali. Nitko nema koronu

[iimg]

PetraB
    04. Listopad 2020. 08:11

Jutro... Noc provela opet budna u sjedecem polozaju sa curama na sebi. Nosevi koma, lagana temp. Megz isto pa je mm dezurao kod njih u sobi. Idem popit kavu da probam profunkcionirat... 

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    04. Listopad 2020. 08:24

Joj Petra, mogu zamisliti samo. 
    Moja je prehlađena, nosić isto koma i samo tako je mogla zaspati, da ju nosim i kad zaspe sjedim., čim bih legla, gotovo, probudi se.
    Sad je već teška za nosati cijelu noć u uopće ne kužim kako ti nosaš dvije odjednom 🤭svaka ti čast💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.