Temp mu je uglavnom oko 37.2 stalno...pije sumamed.
Sve ga zivo boli, pokusao je oprat jutros dvije case kao da uradi nesto i probio ga je znoj.
Malom sam sad mjerila, ima 36.8
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala nadam se da ce mu uskoro biti bolje i da ce se skroz oporaviti. Gadno je to..pogotovo musko, 37.2 koma. A mogu mislit simptomima tek😶
Mom haha slazem se za zatvaranje u kucu do njene 4god😂
Ja sam ju jedno 2,3 puta vodila u shopping centar, baka servis bas i nemamo...sta da radim s njom, prevucem kupolu od kolica da ju vise manje zastitim i idemo😎
Mi smo isto isli s njom posvuda, i na kavu i na rucak, more, vikend putovanja. Neki su komentirali, al kazem, ako je ona meni dobra, i sve super funkcionira ne vidim razlog da ju ne vodim🤷
Petra drzi se! Ja sam pola noci provela s njom na prsima i bilo je gadno... Mogu mislit kako je s dvoje😰
Meni je npr. baš žao što nismo išli nikamo ovo ljeto jer je dečko bio sav isprepadan kako ce beba putovati po vrućinama, a ja sam bila u go with the flow raspoloženju. Ali sad kad je malo zahladilo svaki vikend zujimo negdje. U trgovinu nisam išla s njom jer sam je uvijek imala kome pustiti, sad sam se nekako opustila i počela je uzimati u nosiljci.
[/url
Ajme petra zelim da ti svi sto brze ozdrave, drzite se
mala vama isto tako
[iimg]
Svašta. Znači, čim netko nema isto mišljenje, trebamo napustiti forum?
Cure, meni nije isto povisiti ton na djecu kad nešto s krive-to valjda radimo svi i ovo što je Manich napisala.
Komentirala sam samo zato jer su to bebe još i jer je napisala da se izviče ko kreten da ga splaši.
Nije mi palo na pamet ulaziti u rasprave i povlačiti pitanje nečijeg odgoja.
Apsolutno me ne zanima kako tko odgaja svoje dijete.
Baš dosta puta sam pročitala nešto ovdje s čime se ne bih složila, ali, kako je Mom (ili Zarica) napisala, ne poznajemo se, pa me nije ni briga. Što kaže DeeDee, ignoriram.
Ovo mi je zasmetalo i opet bih reagirala jednako.
Nek se ljuti tko hoće.
Bezveze se opravdavam, kao da sam ju vrijedjala. Svašta.
Mala Le, dao Bog da suprug bude bolje i da vama dvoma ništa ne bude❤️
Mala.le drzim fige da muz sto prije ozdravi i da ti i mali se ne zarazite ili budete bez simptoma 🙏
Losa vjerojatno od sunca..ja kako svog seljakam i kod mojih i kod sveki isto stalno brisem s dezinfekcijskim i perem al boja je postojana..jedino je rupicast kad se bolje zagledas od macka i svekrvinog psa kad je stao na njega. Definitivno najbolja investicija je i posluzit ce jos dugo i za vani igrat se :)
.
Neka je spomenula da ima sator i tunel 🤔 bas moram vidjeti gdje bi to bilo za kupiti.
.
Dns sam malom dala puricu i mlince...malo je jeo po BWL..nasjeckala na sitnije i bas je fino zvakao.
LoSa moguće da je do sunca, naš je kao nov a nije da ga ne brišem🤔
[/url
Losa, na Casmatinu pise da ne smije na sunce pa onda vjerojatno od toga 🤷♀️. Nas isto ima rupice od peseka 😆ali boja je ista.
Mala, zao mi je tvog muza. Brz mu oporavak i da vas ne zahvati 🤞🤞.
Manich, ne znam zasto bi se naljutila i otisla. Beba je izrazila svoje misljenje, a valjda smo sve tu prisutne jer imamo potrebu izraziti misljenje, pitati, odgovoriti, stovec. 🤷♀️ Mislim da te ovo moglo pogoditi jedino ako si vec sama sebi predbacivala sto se deres na malog, ali mozda sam u potpunosti u krivu.
Krečila sam 3 sata, umorna kao pas, ali nije me dugo bilo pa dosla baljezgati.
Sjecam se ovoga sto Zarica spominje (jer sam slucajno zapocela tu raspravu), ali nije bila rijec o shoppingu nego o malim bebama na misama. 🤐
-
Nama smoki iz Tedija najjači, bar se ne bojim da ce se udaviti🙉.
Moj malac otkad se posjeo, prestao puzati (vojnicki), sad se pomakne samo koliko mora i onda se posjedne. I tako staaalno, 2 tjedna. 😌
-
I da, Petra ❤❤ drzi se, doci ce bolja vremena 💪💪
Taani, prvo je bio shopping davno prije, a ovo je bio samo nastavak
.
Ja imam isto sator iz lidla. Takodjer ogroman, cca 2 metra, ali bez tunela. Dva dana je stajao u boravku, a mali se zanimao za njega samo prvih 15 min pa sam ga pospremila nazad. Al vjerujem da je tunel veca fora.
.
Danas se malac penjao na loncic sveznalicu i pljasnuo dolje na bradu i ugrizao jezik. Krv mu curila iz usta... uh... zasad nije jezik natekao, ali vidim liniju rane s donje strane jezika i masnicu na bradi. Nadam se da je najgore proslo. Bas smo se isprepadali jako...
.
Petra, 💪💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji