ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    05. Listopad 2020. 15:13

Ma. Naravno da cemo sve bit placljive mame u publici. To se podrazumijeva
    S obzirom da ocito o ostalom ipak slicno razmisljamo, iz ovog cu izvuc samo -deedee tvoja mailing lista je duplo duza od moje 😂 . I ovdje cu pokrenut novu temu, “moja jadikovka” - jel imate dojam da ste manje “zanimljive” starim prijateljima jer sad imate djecu? Tj to je naravno normalno i nacin zivota se promijenio, al ja sam se bas iznenadila za neke frendice koje me doslovno mjesecima nisu karikiram al “pitale za sliku”.. izgleda da ja imam neke frendice bez djece koje jos manje 😂 vole djecu 🙈

DeeDee
    05. Listopad 2020. 15:17

mrgud_zg

Ma. Naravno da cemo sve bit placljive mame u publici. To se podrazumijeva
    S obzirom da ocito o ostalom ipak slicno razmisljamo, iz ovog cu izvuc samo -deedee tvoja mailing lista je duplo duza od moje 😂 . I ovdje cu pokrenut novu temu, “moja jadikovka” - jel imate dojam da ste manje “zanimljive” starim prijateljima jer sad imate djecu? Tj to je naravno normalno i nacin zivota se promijenio, al ja sam se bas iznenadila za neke frendice koje me doslovno mjesecima nisu karikiram al “pitale za sliku”.. izgleda da ja imam neke frendice bez djece koje jos manje 😂 vole djecu 🙈

Ja pak imam drugi problem, nitko me ne zove van, svi samo "kako je Vita", "zasto ne šalješ slike", "kako mislis doc ces na kavu bez Vite" 🤭🤭🤭
    A stvarno mi ponekad to zasmeta, kao da više ne možemo pričati o ničemu drugom osim o njoj. A mislim da je u mom slučaju svima fora jer je od mojih frendova prva 🤷

[/url

beba2025❤
    05. Listopad 2020. 15:19

LOSA!! NE SLAŽEM SE S TOBOM!!! 

beba2025❤
    05. Listopad 2020. 15:31

beba2019

LOSA!! NE SLAŽEM SE S TOBOM!!!

A,, u p. m. Pobježe mi bez smajlića i bez ičega!
    Nadam se da nitko ne čita dok natipkam ostatak😂😂😂😂😂😂
    Uglavnom.. 
    Jedna moja djevojčica ima sluha, ide u glazbenu, predobro svira i pjeva. Ne mogu opisati sreću, ponos i oduševljenje kad ima koncert❤️tako da.. mišljenje će vam se možda kasnije promijeniti. 
    Druga isto ide na nastupe, ne zna tako svirati, ali ok i mladja je, ali oduševljena sam jednako njenim nastupom i totalno jednako ponosna i sretna. ❤️
    Fotkam ih stalno, snimam jako često.. Tata je na terenu i da to ne radim, propustio bi puno toga. Ovako ipak, kad dodje u stan na večer, 1000 km od doma, gleda i uživa. 
    Nije samo zbog toga.. Zaboravi čovjek.. Ja sad kad gledam videice od starijih curica ne mogu vjerovati da su bile tako malene i slatke! 
    Još nešto izuzetno važno. 
    One kad gledaju videice sebe kad su bile male su neopisivo sretne. 
    Izradjujem tisuće fotki i slažem u albume, jer mi fotke na disku ne znače ništa. Ovako, kad vidimo album.. Prelistamo ih uzivajuci☺️
    Ja ne forsiram djecu da idu na neke aktivnosti, ali sam ih upisala na što god su željele (pri tom ne mislim, upisi-ispiši... ono.. Svakih mjesec dana), ne smatram to greškom. 
    Kako će znati u čemu su dobre, ako im ne dozvoli da probaju? 
    A, sve i ako nisu dobre u nečemu, a to ih usrecuje i nema nikakve štete, opet, ne vidim razlog, zašto ih ne bih upisala. 
    Na kraju.. sve i ako im ne ide nešto trenutno, a vole to i vježbaju i trude ne, tko kaže da im neće krenuti? Pa, trening čuda čini. 
    Uglavnom, eto. 
    Ne slažem se trenutno s nikim😄😄
    Ne odlazim s foruma 😄😄
    Nit me možete izbaciti😂😂
    Ili, možete???? 🤭🤭🤭🤭🤭

Grizli
    05. Listopad 2020. 15:31

Losa bahahaha... Umirem frendica ti top, al ti si legenda... Nadam se da djete nece biti motoricki sppsobno za koreografije 😂😂😂 meni je to u tom stilu islo. Ni ja ne volim kad dodjem negdje pa ljudi forsiraju djecu da nesto izvađaju al mi je lijepo vidit kad djeca to sama odluce mi pokazati i demonstrirat bez obzira ako to je i najlosija izvedba koju sam vidila do sad. 
    Za pokazivanje sto zna to ovisi s kim sa, i o njemom raspolozenju, al nisam bas sad da kad netko dodje krenemo redom. Mojoj mami i svekrvi recimo volimo pokazat jer one se bas vesele tome a ostalo ako netko pita ako ne ne davim. 
    Meni smeta kad roditelji forsaju 102 skolske aktivnosti pa se se svađaju sa djecom jer nece na nesto ili pdustaju nakon 3 odlaska a roditelji nadobudno kupili odmah svu top opremu. I ono upisivanje djecice od 1-2 godine na strane jezike 🙄🙄🙄 nisam tako nadobudan tip. 
    Ovo za pricanje iskrivljenog, od sestricne klinci su vec veliki decki 5 i 11 i obojica jos uvijek pricaju iskrivljeno. Stariji je cak isao i na neke govorne vjezbe i razgovor sa pedagogom skolskim jer doma su s njime pricali sve u nekim natuknicama i iskrivljeno i dijete u 2 osnovne nije znalo sastaviti recenicu. Iz hrvatskog je jadnik imao 2 u prvom osnovne. Sad vidim da tako i mlađi. Evo bas jucer na pricesti on mene kaze: baš volin jeti plšutića? Ja ga pitala 3 puta sto je rekao... Poslije slusam sestricnu koja mu govori sinić jeci jeo plšutića... Znaci djete je naucilo da se pršut kaze plšutić i to tako govori. Nikoga ne oslovljava imenom nego samo sa prva dva slova - moja mala mu je Ma, muz Fa, sebe zove maji (mali) Meni to nije bas normalno za djete od 5 godina. Ja kuzim da neka djeca ne mogu izgovoriti nesto al onda roditelji bar tako ne govore djetetu nego ga ispravis i ne moze sad da u nekoj rijeci ne moze rec R a u drugoj moze. Ili mozes ili ne možes. Bar ja tako mislim. 

beba2025❤
    05. Listopad 2020. 15:47

Grizli. Tako je. To i je problem. 
    Postoji ona izreka.. 
    "idiot se ne rađa.. idiot se postaje".
    U tom slučaju, roditelji naocigled rade idiota od djeteta. Ne shvaćam. Zar ne razmišljaju, kako će se tom djetetu rugati druga djeca u školi?
    Joj. Bože.ova Manich mi je stvorila traumu, pa sad stalno mislim da moram objašnjavati što sam mislila napisanim.
    Dakle, ovo - idiot se ne odnosi na nicije dijete, ne nazivam ja tako djecu, nego mislim na odrasle koje su starci odgajali na taj način i učinili ih idiotima. 

DeeDee
    05. Listopad 2020. 15:59

Beba ne možeš se s nikim ne slagati, stati cemo mi tom huliganizmu na kraj 😂😂😂
    Grizli nek se nitko ne uvrijedi ali po meni je to rađenje debila od djeteta 🤷

[/url

DeeDee
    05. Listopad 2020. 16:00

beba2019

Grizli. Tako je. To i je problem.
    Postoji ona izreka..
    "idiot se ne rađa.. idiot se postaje".
    U tom slučaju, roditelji naocigled rade idiota od djeteta. Ne shvaćam. Zar ne razmišljaju, kako će se tom djetetu rugati druga djeca u školi?
    Joj. Bože.ova Manich mi je stvorila traumu, pa sad stalno mislim da moram objašnjavati što sam mislila napisanim.
    Dakle, ovo - idiot se ne odnosi na nicije dijete, ne nazivam ja tako djecu, nego mislim na odrasle koje su starci odgajali na taj način i učinili ih idiotima.

Sad tek vidim ovaj komentar, ipak se slažeš, onda smiješ ostati 😛

[/url

beba2025❤
    05. Listopad 2020. 16:07

DeeDee,, huliganizam😂😂😂😂😂😂😂
    Losa, više te se ne bojimo pa se smijemo ne slagati😂😂

• Zarica
    05. Listopad 2020. 16:20

Oh, pa vi  pod tepanje zbilja mislite na krajnost:) Moje povremeno tepanje sigurno ne ukljucuje takva iskrivljavanja da govorim bjavo, jucice i ne znam kakve stvari. Sram me samo zamisliti No donekle mu tepam povremeno i znam da mu to nece iskriviti govor:) Svasta:) 

Isli su mi necaci na razne aktivnosti. U nekim stvarima su briljirali u nekima bili seprtlje. Nitko se ne pravi da su oni najbolji i otvoreno bi komentirali kad nam je nesto tragikomicno (mi odrasli), ali normalno mi je da probaju stogod zele i ja sam uvijek bila na svim predstavama na koje sam mogla jer znam kolko su oni sretni kad nas vide da ih gledamo (bez obzira sto sam znala umirati od dosade dok se njih 20 izreda:)). Mislim da to nema veze s tim cime ce se jednog dana baviti (najcesce), a niti s bacanjem njih u zabludu🤷‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.