Petra šaljem galon kave 😚
Što se tiče sinoćnje rasprave, mislim da je Zarica najbolji komentar napisala, ima nas milijun, nema šanse da se složimo sve oko svega, nekad prešutiš, nekad napišeš i idemo dalje, mislim da nema razloga za otići nakon jednog drugačijeg razmišljanja, ja bi svaki dan iseljavala iz stana, a kamo li s foruma 🤷
[/url
Beba ovo drugo 😈😉 mi se podrazumijevalo. Mislila sam da je nekaj socnije 🙈😂
Vidis zarice da nisi rekla ne bih se nikad sjetila tog tvog i shopinga, kolko smo tisuca stranica napisale 😁
Ja sam uzasno zivcani tip, s muzem su svade uvijek deracina, mama mi to spotcitava cijeli zivot i jednostavno se ne mogu promijenit 🤦♀️ Tako da vec znam da cu nekad vikat. Al def nisam tip daje batina izasla iz raja, ja nikad nisam dobila po guzici pa nece ni moja djeca ☺️
Deedee 🤣 a bas..cemu otici radi neslaganja.
.
Za batine isto nisam..i bas sam jucer citala raspravu na fb o tome..ali ako kad bude stariji nastavio po svome unatoč mojem ne dobit ce po dupetu sigurno kad tad..kod batina treba razlikovat ubit boga u njemu i lupit ga jednom po guzici. Kaze mi svekrva da je ko u vojsci..pa nek je..sta mu trebam dozvoliti da lupa po staklu od regala dok ga ne razbije i ne rasjece se...ima sta moze raditi a ima sta ne moze...Ako se od početka ne bude ucio reda popet ce mi se na glavu.
Ovo sve govorim za poslije kad me bude razumio jer sad govorit je uzalud 🤣🤣
DeeDee bome bi se i ja cesto selila 🤣
Ma o fizickom kaznjavanju uopce ne treba raspravljat 😉 ali definitivno se slazem s Mare, granice se postavljaju vec sada. I nemojte misliti da ne razumiju, itekako razumiju, samo je razlika u tome sto ce sada uciti na temelju naseg izraza lica i tona, a kasnije cete verbalizirati to. Ali kuze oni i sada sve. Ja nisam zagovornik fraze "ona je beba i ne razumije" 🤷🏻♀️.
Btw, kava ne pomaze... Klinci tek sad doruckovali 🤦♀️... A i cure ce danas instant dorucak... Multigrain + banana
url=https://lilypie.com][/url
Joj ljudi dragi...evo jos jedne premorene...muz je na kraju pozitivan na koronu i ima upalu pluca, simptomi su uzasni, jadan je skroz nemocan i iscrpljen. Nas troje smo zajedno u kuci, nije bilo moguce izolirat se jer ga nisam mogla ostavit samog, trebala mu je pomoc.
Al evo vec je 10.dan od prvih simptoma, a ja i mali smo dobro, nadam se da cemo proci liso.
Jedino sto njega zubi jako muce, pa je dosta zahtjevan.
Uglavnom, premorena sam!
Vec 10 dana da ga nemam nikome ni ni 20 sekundi ostavit, a uz to muz bolestan.
Jutros sam se digla skroz umorna iako sam spavala 7 sati...valjda se nakupilo...
Uglavnom, mi smo se, nazalost, uvjerili da je korona dosta zeznuta i kad te nesto tako pogodi trebaju i mjeseci da se oporavis...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Joj ljudi dragi…evo jos jedne premorene…muz je na kraju pozitivan na koronu i ima upalu pluca, simptomi su uzasni, jadan je skroz nemocan i iscrpljen. Nas troje smo zajedno u kuci, nije bilo moguce izolirat se jer ga nisam mogla ostavit samog, trebala mu je pomoc.
Al evo vec je 10.dan od prvih simptoma, a ja i mali smo dobro, nadam se da cemo proci liso.
Jedino sto njega zubi jako muce, pa je dosta zahtjevan.
Uglavnom, premorena sam!
Vec 10 dana da ga nemam nikome ni ni 20 sekundi ostavit, a uz to muz bolestan.
Jutros sam se digla skroz umorna iako sam spavala 7 sati…valjda se nakupilo…
Uglavnom, mi smo se, nazalost, uvjerili da je korona dosta zeznuta i kad te nesto tako pogodi trebaju i mjeseci da se oporavis…
Uf grdo...držite se svi troje i nadam se da ću mužu uskoro bit lakše i da će se oporavit. Držim fige na najjače.
Također se slažem s ovim da se klince ne treba tuć nit vikat na njih al teško koji put ostat smiren, a pogotovo mislim da će bit teže kad porastu pa krenu teže gluposti izvodit pa na to kad se doda naš umor/loš dan ili štoveć... nitko nije savršen
Mala drzi se..sve prode pa ce i to..samo pozitivno i jako..🥰🥰
Ja se isto derem i sestri i materi je to nepojmljivo...al ne derem se eto bzvze nego kad se naljutim...to je ubiti nemoc...
S muzem isto kao da se koljem kad se pocnem svadat ili derat al to prode za 5 min.....
I vjerovatno cu se zaderat na dijete kad joj nebudem dala vanka ili da uci ili sta vec...al na bebu mi to stavrno nema smisla....
Nedavno sam bila prisutna kad je jedba moja prija derala se na malu od 2 3 godine al to je izljev bijesa bio...to stvarno nije normalno...i tako ruzno za vidit...moji se na mene nisu bas derali al sam znala da mi se ne pise dobro kad sam nesto naoravila...npr u sobu bi me poslali ili bi dobila neku zabranu....
E da i nebi sigurno komentirala to iako mi je upalo u oko to...al posto je beba komm i rekla da se mi svi slazemo al nisam htjela da ispadne da se slazem sa deracinom na malu bebu....
.......
Ja inace ne idem bas po centrima u zadnje malo duze vrijeme pa nije ni mala....
Kad idem ako ima s kim ostat ostane ako ne ide sa mnom...takoder je vodim i na kavu i u restoran i na more sam je vodila svaki dan i na brod i u zg 2 puta i nezz ni ja di vec i puno se ljudi ne slaze s tim al mene zaboli uvo za njihovo misljenje..
Najbolje da se zatvorimo u kucu upalimo tv i youtube i tako do njene 4 god...i da ja izadem nakon 4 god kao pracovjek rascupana sa kosom do poda....😏😏
Joj mala sve znam...s tim da je meni mama i u bolnici zavrsila😔 Drzite se... jel ima jos temp?
.
Petra kao sto su cure rekle...spomenik.definitivno!
Ja ne tucem,niti to volim vidjeti. Sto se tice vikanja, kcer mi testira granice i naravno da povisim ton nakon ato sam je 10 puta upozorila a ona se pravi gluha. Njemu isto povisim ton al mislkm da me ne dozivljava. Dok NE itekako razumije😅
Sortiraj odgovore
Najstariji