Ne tepam, ne zahvaljujem ali kriva sam po optužnici za pjevanje ne stalno ali ponese me
[iimg]
mala drzite se. Nedavno sam neko predavanje gledala i tamo su rekli da je korona cesto kod djece kao probavni problemi i da treba paziti zbog prijenosa preko stolice. No ako je doktor rekao da ne misli da je to to, mozda nije.
Mene je umirilo kad je rekao da su imali pozitivnih beba i djece i da su odlicno podnijeli sve. I da je jako bitno bebino opce stanje, on je razgiran i dobro jede,normalno dise.
Nego je otegotna okolnost sto ga ja necu moci odvest doktoru ako temperatura bude visoka, rekao je da ce netko drugi u tom slc morat dovest bebu.
Ne mogu to ni zamislit!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
ja sa svojim isto puno ne "vjezbam". al rekla bih da je i to tipa djeteta. ovo kako grizli opisuje M da nesto proucava, meni je to nezamislivo. moj moze bit miran 3 i pol sekunde. ja kao uzmem knjigu da listamo, on mi ju otme za 3 sekunde, "prelista" ostale stranice, baci ju na drugi kraj sobe i izmigolji mi se iz krila i vec je na drugom kraju boravka. jedina zabava koja traje duze od tog je stavljanje i dohvacanje bilocega kroz rukonaslon od fotelje (one klasicne drvene ikeine), pa je rupa izmedu sjedala i tog za ruku, i onda on stoji s vanjske strane i moze nesto "provlacit" tak ukrug 100 puta
ja isto ne volim te djecje aktivnosti, iako sam i ja ko mala isla i na zbor i ritmiku , al puno toga nisam voljela kod druge djece i "opcenito", a vidim kak sam drugacija i s necacima, i sa svojim. jbg ocito ti se nesto ipak promijeni u glavi kad su tvoji
Losa znaci to i mene nervira jako 😂😂
Ni ja to ne radim s njom da ju "pokazujem" sta zna. Ja to s njom doma kroz igru. I onda kad dodemo negdje ona sama pokazuje s vremenom kaj zna.
I onda moja sveki hoce sve da pokaze i jos bi ju snimala. Pa reko nismo cirkus da na zahtjev to sve odradi. 🤪
Meni se valjda sva mlada kosa na glavi digne kad tak traži da vidi šta zna...pa nije pas da sluša naredbe -.- Budem sva oduševljena kad mali ignorila nju i njeno uzaludno pokušavanje da ponovi cirkusarije što ga uči. Nekad imam osjećaj da ga želi pretvoriti u svog sina dok je bio mali pa ga tak neke stvari uči jer je i njen sin to radio...ne možemo joj objasnit da mali nije muž i da nije ista osoba i ne mora iste stvari znati i njoj pokazivati.
.
Počeo je pomalo pljeskati i to sam nakon milion mojih bezuspješnih pokušaja da plješće Ali pokazivat ništa neće, nema šanse.
Losa znaci to i mene nervira jako 😂😂
Ni ja to ne radim s njom da ju "pokazujem" sta zna. Ja to s njom doma kroz igru. I onda kad dodemo negdje ona sama pokazuje s vremenom kaj zna.
I onda moja sveki hoce sve da pokaze i jos bi ju snimala. Pa reko nismo cirkus da na zahtjev to sve odradi. 🤪
Ma ja imam jednu frendicu koja je odusevljena svojom djetetom i kad dodem do nje onda moram pola sata slusati njenu malu kako pjeva i sl. A u biti mala nema bas sluha
A oni cega se grozim su djecje predstave, no znam da ih necu moci izbjeci. No fakat ne volim slusat djecu kao pjevaju,i onda jos tete i uciteljice po ne znam kakvom kriteriju stave da solo dionicu pjevaju klinci bez sluha. I onda roditelji vade kamere i to snimaju i ponosni su 😒
Moj sigurno nece bit dobar pjevac jer nismo ni ja ni muz… a moguce da i motoricki nece moci savladati koreografiju za plesnu tocku pa se nadam da ga nece stavljati u koreografiju. Od frendice s pocetka posta mala ide u neku plesnu grupu, a curica nije bas motoricki najspretnija. Meni ti njeni nastupi izgledaju bas grozno I vidi se da maloj to ne ide… no voditeljici grupe je ocito svejedno dokle god roditelji placaju tecaj. A roditelji super ponosni jer im dijete super plese… hm… hm…
Oplakah 😂😂😂😂
[/url
Mala kakve su to gluposti? Pa mali ti je "rizican"za druge kolko i ti i ne pusi njihove fore da ga ti nemozea odvest. Prije ce mali ugriziti tu drugu osobu koja ce ga voditi.
LoSa tu moram proturjeciti. Poantaje dati klincima da se traze pa makar ne zvucalo najbolje na svijetu. Moja mala brije da binisla na balet,da je bas mrsava za balerinu,nije,al sta cu joj rec gle.lkubavi ti imas skembu,nisi za balet? Ako minimamo granice u glavi,nemoraju ih oni inati. Proci ce raznorazne zborove, atletike,ritmike, tenise,glume i predstave. Nesto ce htjetijer svi drugi idu na to a nesto jer im se dopada al nece u svemu ustrajati.na nama je da poticemo u mjeri koliko oni zele.
Ja pricam ponekad i umanjenicw i iskrivljeno,nekad ne. Bebe su,nije da ce tako pricat,cuju oni i druge razgivore pa upijaju. Znam da svi zele sve najbolje i da su im.djeca brutalna,al ono, polako opustite se. Djeca nek budu djeca.
Ovaj put se moram djelomicno NE slozit s vama 🙈😈😂 u principu kad dodemo kod baka nemam nis protiv da se pokaze kaj je novo naucio 😊 s obzirom da ga ne vidaju na dnevnoj bazi. Recimo ja sam ga naucila da da 5 i da mi da pusu (nesto slicno pusi 🙈😂). I to mi je jako kul i to svima pokazujem kako zna (iako on bas ne voli publiku 😊). Al tipa kad odemo s frendicom na kavu, nikad nju ne maltretiram s takvim stvarima jer vjerujem da druge ljude to ne zanima 🤪
Ajme koja nesloga danas na forumu 🤣🤣🤣
Salim se naravno...😊
Ja se slazem sa svima da se ne slazem 🤣
Evo sa Lavicom se ne slazem sto se tice govora al se slazem sto se tice aktivnosti. I Lavice, koja sad odlazi sa foruma? 😘😛
Imam primjera u svojoj okolini gdje djeca, sada vec skolarci i dalje tepaju dok pricaju, imam one koji iako njihovi roditelji indalje tepaju i "pjevaju" dok pricaju s njima, oni najnormalnije izgovaraju rijeci, imam one koji normalno pricaju s djecom a klinci kod logopeda... Jbg, ima svega i nema tu pravila no ipak mislim da ce dijete lakse poceti s normalnim govorom i razumijevanjem okoline ukoliko se s njim normalno prica. Da se razumijemo pri tome ne mislim na "gle macku" a ne "gle macu"... Umanjenice nisu problem, ali namjerno reci bjavo, e jbg, to mi je problem. Sto se aktivnosti tice... Moja je isla na ritmiku u vrticu, nit ritmicna nit gipka 🤣 a zapamtit koreografiju, boze sacuvaj, al vjeruj mi svaki put su mi zasuzile oci na nastupu, jbg. A Losa ja sam recimo tip koji ne moze gledati one emisije tipa ples za zvijezdama, pa sve one talent showove jer mi bude neugodno umjesto njih 😅😅😅... Al svoje dijete mogu 🙈... I btw, isla je i na nogomet 🤣... To je bio uspjeh... Al gle, isli najbolja frendica i "decko" joj, normalno da i ona zeli.
url=https://lilypie.com][/url
Hmm nemam iskustva da me netko tlači s tim što mu dijete zna, a i meni je bedasto zamarati ljude s tim. Moram priznati da je ja dosta fotkam i kad nanjuši da bi mogla nešto novo napraviti pokušam snimiti pa to proslijedim tipa mami, tati, bratu i dvije frendice koje znam da zanima 🤷
I imam listu od desetak ljudi koji dobiju mjesečni izvještaj fotki 😁😁😁
Ja ne tepam jer jednostavno to nemam u sebi ali sad kad tipkate razmišljam, dosta koristim umanjenice i promijenim ton glasa, a mislim, beba je, ne pričam s njom kao s odraslom osobom baš skroz, sigurno. I na primjer, ja njoj od prvog dana u rodilištu svaki dan kad je presvlačim ili kad se mazimo "otpjevam" da je najbolja najljepša i najslađa posebnica 🤭 to nam je ritual, tj. meni. Nekako sumnjam da će zbog toga postati umišljena 🤣
A ovo talenti i netalenti, ne znam, mislim da treba podržati ali opet da mi je dijete apsolutni antitalent za nešto ne znam kako bi, meni na primjer bude užasno neugodno kad na TV-u naletim na one zvijezdice i slične emisije za talentirane 🙄
Mene pak (nadovezujem se na lavičin komentar) brine totalno drugi strah, a to je da ne prenesem iskompleksirsnost na nju. Ono, kako stvoriti realnu sliku, a opet da ne para nosom oblake ali ni da nije iskompleksirana, da je ne dira previše šta netko drugi misli ako je sretna. Tipa, ja se točno sjećam da me već u drugom razredu osnovne škole bilo užasno sram recitirati na dječjoj priredbi jer sam razmišljala o tome kako sam debela i kako mi se sigurni svi smiju, znači točno se sjećam, kao da je jučer bilo. A niti mi je to itko ikad doma govorio, niti su mi se tada u školi rugali. Nego eto, ja sam bila viša od svih za glavu i deblja i pazi ti razmišljanja s 8 godina 🤦
Bože di sam zalutala sad s razmišljanjima...vratimo se na pljeskanje beba 😁
[/url
Petra sad tek vidim tvoj komentar ahahah to je to - susramlje, kad mi je neugodno za njih, bili veliki ili mali🤭😂😂😂
A vidjet ćemo kad moja bude u fazi bilo kakvih nastupa, vjerojatno ću baš ja bit oduševljena mater 🙈🙈🙈🤦
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji