Mikio mogu si samo zamisliti 😂 moj ima tvrdu kakicu pa ispadne palacinka 😂
Mom moj jede ovak nekak oko 4 boca, 8 zitarice + voce, oko 11,12 boca (ovisi ak spava), oko 15 rucak (povrce+meso+ugljikohidrat) to bas i ne pojede puno pa mu znam nakon pola sata dati bocu, oko 18 vecera (jogurt,zganci ili slicno) i oko 21 boca prije spavanja
Meni je pak upalo u oko ovo da se na forumu svi slazu,ja mislim da ja (i LoSa 🤣) stršimo dosta često🤣🤣🤣
Pratim vas al nemam volje pisat. Bravo za V🥰 Grizli ajme ja sam poludila procitat a kamoli dozivjet.
Red kaj je cornelino🤔?
Moj je uzas na presvlacenju,5x gori nego je kci bila. Izvodim neki zahvat na njemu osim kad uhvatim njegov drek u dlan.🤦♀️
Annikakako je bilo na svadbi?
Kriva sam🤭🤭
Ja se fakat generalno slažem s većinom, a kad mi neko razmišljanje ne legne malo kolutam očima i nastavim dalje. Ako je kritično, da se slaže većina, a ja ne, onda se naživciram i uzmem dan pauze od foruma. Kakav pacifist sam postala, nisam to očekivala od života 😂😂😂😂
[/url
Mom Ak ujutro dajem cornelino onda s vodom u kojoj su se kuhale jabuke ili kruska i umjesam bananu. A ako navecer onda s Novalacom.
Ova od pira je u kutiji, probat su naci link. Zove se nesto dinkel milch
Red hvala🥰🥰🥰
Ma mene ne dira ako ko nesto daje svom djetetu a ja svom to ne zelim itd...niti bi sad komm sta se neko dere na dijete..ne vidim smisao toga...ne zelim se mijesat u tudi odgoj...niti davat neke lijepe epitete jer forum za mene nije stvaran...da cujem priju da se dere rekla bi joj jesi normalna sta radis itd a sta ovako da kazem nekom nepoznatom...
Kad bi krenila kom sta mi se svida sta ne nebi stajala....al opet smatram da smo normalne i da se trudimo pruzit nasoj djeci naj...
Meni je pak upalo u oko ovo da se na forumu svi slazu,ja mislim da ja (i LoSa 🤣) stršimo dosta često🤣🤣🤣
Pratim vas al nemam volje pisat. Bravo za V🥰 Grizli ajme ja sam poludila procitat a kamoli dozivjet.
Red kaj je cornelino🤔?
Moj je uzas na presvlacenju,5x gori nego je kci bila. Izvodim neki zahvat na njemu osim kad uhvatim njegov drek u dlan.🤦♀️
Annikakako je bilo na svadbi?
Kriva sam🤭🤭
Ja se fakat generalno slažem s većinom, a kad mi neko razmišljanje ne legne malo kolutam očima i nastavim dalje. Ako je kritično, da se slaže većina, a ja ne, onda se naživciram i uzmem dan pauze od foruma. Kakav pacifist sam postala, nisam to očekivala od života 😂😂😂😂
Hahaaa,, sad znamo šta ti je kad te nema🤭
Mom, ma, ok, znam da se ne treba petljati nitko nikome i da nema smisla. Ne smatram da je uopće moje mišljenje ovdje važno, ali
osjetljiva sam samo na dvije stvari, a to vikanje je jedna od njih, iz toga razloga ovaj put sam napisala svoje mišljenje 😊
E cure o kojim ste pisale smokijima da ih nigdje nema?
Ja danas kupila u kauflandu od hippa. Pise proso kukuruz i riza. Bili danas i gostima pa mu dala. On je takva izjelica da mu je bilo bas fino. Al imam dojam da bi pojeo sve. 🙈 Dala sam mu 3 izmedu 2 obroka jer smo mi svi nes jeli i stalno je zicao. Kolko vi tog dajete?
Sortiraj odgovore
Najstariji