ovo na okolinu se odnosi na ono što si napisala da te sramota kad odeš negdje.
[iimg]
Meni ovo nije upalo u oko, al cure su u pravu. Probaj druge metode. Ja se ne derem, nekad samo uzdisem 😂😂 joooj, do kad cemo tak? Ili smislim glupe pjesmice se smije (tipa kakav di ti popisanko sanko) i fakat pali da ga uspijem presvuci. A muz je smislio igracku posebni za mjenjanje pelene, limena kutijica od bombina i unutra jedan kiki da zveca😂 zvakace su mi nova opcija, hvala cure 😂 inace oko sebe uvijek skupim svasta ak je pokakan tak da mogu samo dodavati loptice, carape, zvecke... ak smo negdje pa se pokaka ide uvijek muz ili mama samnom pa mu pricaju i masu s igrackama.
Inace kad smo kod kakanja, moj u zadnje vrijeme kaka ujutro i to stojecki kad se drzi za ogradu od konderbeta i onda se baci na guzicu 🤦🏼♀️ Zamislite veselja 😂
Meni ovo nije upalo u oko, al cure su u pravu. Probaj druge metode. Ja se ne derem, nekad samo uzdisem 😂😂 joooj, do kad cemo tak? Ili smislim glupe pjesmice se smije (tipa kakav di ti popisanko sanko) i fakat pali da ga uspijem presvuci. A muz je smislio igracku posebni za mjenjanje pelene, limena kutijica od bombina i unutra jedan kiki da zveca😂 zvakace su mi nova opcija, hvala cure 😂 inace oko sebe uvijek skupim svasta ak je pokakan tak da mogu samo dodavati loptice, carape, zvecke… ak smo negdje pa se pokaka ide uvijek muz ili mama samnom pa mu pricaju i masu s igrackama.
Inace kad smo kod kakanja, moj u zadnje vrijeme kaka ujutro i to stojecki kad se drzi za ogradu od konderbeta i onda se baci na guzicu 🤦🏼♀️ Zamislite veselja 😂
Meni ovo nije upalo u oko, al cure su u pravu. Probaj druge metode. Ja se ne derem, nekad samo uzdisem 😂😂 joooj, do kad cemo tak? Ili smislim glupe pjesmice se smije (tipa kakav di ti popisanko sanko) i fakat pali da ga uspijem presvuci. A muz je smislio igracku posebni za mjenjanje pelene, limena kutijica od bombina i unutra jedan kiki da zveca😂 zvakace su mi nova opcija, hvala cure 😂 inace oko sebe uvijek skupim svasta ak je pokakan tak da mogu samo dodavati loptice, carape, zvecke… ak smo negdje pa se pokaka ide uvijek muz ili mama samnom pa mu pricaju i masu s igrackama.
Hahaaa,, joj, pa i moja tako😂, ja sretna što nije sredina noći i super što stoji, neće biti kao puno razmrljano i onda baš tako kao tvoj ćopne na guzu i smijeee see😂😂
.
Zarice, sretnih 9🤩❤️
DeeDee, zubić i sad puzanje🤩❤️bravo🥰
Meni je pak upalo u oko ovo da se na forumu svi slazu,ja mislim da ja (i LoSa 🤣) stršimo dosta često🤣🤣🤣
Pratim vas al nemam volje pisat. Bravo za V🥰 Grizli ajme ja sam poludila procitat a kamoli dozivjet.
Red kaj je cornelino🤔?
Moj je uzas na presvlacenju,5x gori nego je kci bila. Izvodim neki zahvat na njemu osim kad uhvatim njegov drek u dlan.🤦♀️
Annika kako je bilo na svadbi?
Kad dajete veceru jel to zadnji ili predzadnji obrok? Pretpostavljam predzadnji da im ne padne tesko navecer...Mi imamo bocu u 5 i prije spavanja pa kontam onda tu u 5 zamijeniti "vecerom".
.
Moj je isto nemoguc to sam vec pisala...to se kida,okrece,otima...dns se ukako i s takvom guzicom mi pobjegao..mozete zamisliti veselja 🤣🤣🤣 sva sreca na casmatinu pa sam lako ocistila. Ja ga zagradim s nogama da ne moze ni lijevo ni desno i jednom rukom mu drzim kukove i nema mrdanja...ili mi dam maramice da vadi barem dok ga ne obrisem a onda kad ga ocistim se borim s njime 🤣 Ili primjenjujem "go with the flow" i oblacim ga u letu 😁
Anika i rucak povrce?
Meni je ta vecera bas problem...😒😒😒
A bas bi joj htjela uvest al nikako iskombinirat ni u glavi ni ideje sta dat🤨🤨
Zasad onaj kao cokolino palenta jogurt mogla bi griz al neznam kako ga napravit a da nije na km
Imam onaj instant al to drukcije izgleda i nece ga samog komb ga sa vocem
Mom ja ti za veceru dam onu dm kasicu od pira kaj vec u sebi ima mlijeko ili zgance s jogurtom, danas sam mu dala muffinod ujutro (iako se domace kasice ne bi slozile jer predugo stoji) i to jede oko 18, a prije spavanja oko 21 dobije Novalac
Lavica cornelino su kukuruzne pahuljice, bez secera, cisti kukuruz. Meni je cak finije nego zobene.
Al ako dajem predzanji onda mi je dugo bez mlijeka ili to nema veze? Jer npr jede u 7 bocu 10 voce 1 povrce 4 boca 7 boca...nekad voce radim sa mlijekom ako dodam zitarice i griz al to ne racunam...
A sa cim radis cornelino ? Ad? Koja je to kasica od pira?
Onako kasica kao u staklenci ili?
A kako bi mogli dat zobene sa cim bi ih bilo dobro mijesat? Osim sa vocem?
Meni je pak upalo u oko ovo da se na forumu svi slazu,ja mislim da ja (i LoSa 🤣) stršimo dosta često🤣🤣🤣
Pratim vas al nemam volje pisat. Bravo za V🥰 Grizli ajme ja sam poludila procitat a kamoli dozivjet.
Red kaj je cornelino🤔?
Moj je uzas na presvlacenju,5x gori nego je kci bila. Izvodim neki zahvat na njemu osim kad uhvatim njegov drek u dlan.🤦♀️
Annikakako je bilo na svadbi?
Kriva sam🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji