ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    03. Listopad 2020. 19:46

Danas bas neko zatisje.
    Mikio super da je N dobro, ko zna kaj joj je jucer smetalo.
    Manich ista prica 🤦🏼‍♀️ Ja sam mislila da bude proslo za koji mjesec 😂 kad ga oblacim posjednem ga i obgrlim noge oko njega da mi ne moze pobjeci 🤦🏼‍♀️ A ovo nakon kupanja je takva drama da je dobro da nam netko nije zvao socijalnu 😂 a ja njega tak obozavam presvlaciti 🤦🏼‍♀️ Sve ti je jasno da je doma sav poflekan od kasica jer mi se ne da prolaziti dramu oko oblacenja.
    Muffini su mi opet super ispali, znaci ostatak kasice, danas sam malo vise napravila (cornelino,voda, kruska i banana zblendano), dosala brasna, malo praska za pecivo zlicicu ulja i dvije zlice jogurta. Smjesa malo gusca, u silikonskim kalupima na 200, 20 min. Dobro su ispali i sa zobenkm dm kasicom.

• mom12
    03. Listopad 2020. 20:18

Grizli ja bi dozivila zivcani slom i nebi isla...dobro si se iskulirala...🥰🥰
    Zarice sretnih 9
    I ja sam primjetila da pruza ruke i ide za predmetima ili igracka.a koje je zanumaju al nisam mislila da bas to radi sto zeli nego onako da slucajno ispadne #nemajka😅😅
    A sta se tice presvlacenja isto hoce bjezat al drzim je i presvlacim sta sam naumila napravit napravim....nek place...
    Al isto sto puta znam drzat poflekanu maijicu jer znam sta slijedi ili je skinem pa se igram dok skupim snagu za dalje🤪🤪

• mom12
    03. Listopad 2020. 20:19

Anikka na 3 obrokq ste? 
    Sta dajes kao treci dorucak voce rucak povrce vecera?

DeeDee
    03. Listopad 2020. 20:27

Super fino zvuče muffini, meni su općenito sve te njene voćno žitne kombinacije top 😄 tako da ispečene mogu bit samo bolje. 
    Mi smo imali goste pa nisam bila na netu. V nije htjela ručati, doslovno je pljuvala i radila face na povraćanje, prvi put ikad(blitvu i krumpir i maslac, jela je to već sto puta) pa sam joj dala neki povrtni mix kupovnu kašicu i to je pojela pola staklenke 🤷
    + imala je samo jedno spavanje od 45 minuta tako da je od jedno 18 koma, nije htjela ni večernju bočicu, sad je zaspala.. baš ju taj zub muči, stalno jezik drži vani, presmiješno izgleda jadna. Ali puzanje je nastavila vježbati 🎉

[/url

DeeDee
    03. Listopad 2020. 20:31

Aha presvlačenje, sad je u nekoj fazi da je ok, bila je jedno dva mjeseca nemoguća, svako presvlačenje kao da joj kožu skidam a ne robu 🙄
    Uvijek se sjetim Grizli i  dnevnih promjena outfita, ona je bome flekava za po doma, nemam ja živaca 🤭

[/url

beba2025❤
    03. Listopad 2020. 20:47

Stvarno, ne osudjujem nikad i nikoga.. Nije ni sad neka osuda, ali ću prokomentirati. 
    Manich, nikako mi male bebe ne idu uz to "izderem ko kreten".
    Apsolutno. 
    Kao da oni jadni kuze to deranje. 
    Naljuti se. Svejedno mi je.,ali baš ružno za pročitati. 
    Vjerujem da su svima bebe ne mirne na presvlačenju. Moja zbriše nekad ukakana, zamaže sve.. Pa, ne pada mi na pamet derati se. 
    Izvucem neku igračku koju nije vidjela ili joj dam zatvorenu bočicu žvakaći da mućka, uglavnom upali, nekad ne, ali nije ni bitno. Pa to je beba!!
    Sad će me cure vjerojatno razapeti, jer se ovdje uvijek svi slažu sa svima, ali.. kaj god.. ostajem pri svom. 
    Laku i mirnu noć svima🙋‍♀️😊

• mom12
    03. Listopad 2020. 20:57

I meni dode da sam ljubomorna na grizli🤣🤣
    Nekad samo u bodicu i to ne zakopcanom🤣🤣
    I ja mislim da nema smisla se derat na bebu kao da razumi jedino je mozes uplasit..
    Mada moja nebi reagirala ja mislim🤣🤣🤣
    Mojoj ljetos bager tukao pod u prizemlju a ona na katu spavala🤣

DeeDee
    03. Listopad 2020. 20:57

Yap, i meni je upalo u oko ali se nekako trudim ono s čim se ne slažem na forumu samo izignorirat. I V su zatvorene žvakaće najnoviji hit ❤️

[/url

beba2025❤
    03. Listopad 2020. 21:07

Ma, sve kužim. Inače i ja izignoriram, al ovo mi je too much. 😊😊

annika
    03. Listopad 2020. 21:26

mom ja ti za večeru dajem povrće i žitarice. forsiram što više povrća dok bude htio
    to vam je normalnno da se ne daju presvlačiti i brisati poslije jela, jel faza ili što, znam da su meni svo troje po par mjeseci tako ludovali. duboko udahnem, smireno nešto pričam, pjevušim-nije da nešto pomogne ali obavimo što treba. ja sam inače ovako isto živac veliki ali manich ovo nije kritika, nego savjet- neće deranje ništa pomoći. vjerujem da poludiš u tom trenutku ali moraš smireno, vježbaj za gore stvari koje slijede nakon ovoga. ne obaziri se ako u okolini netko nešto i komentira, obično su svi jako pametni u odgajanju tudje djece

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.