Taani, nije na bočici nikako? Kako tako veliki razmak? ima i međuobrok ili? moj nakon buđenja sisa, p za sat doručak- recimo 9 h, onda opet oko 11, pola 12 sisa i spava. kad se probudi- najksnije 14 h ide ručak i ostatak dana sisa minimalno još tri puta
[iimg]
Taani evo još se igram..sad sam ubacila ove snježne planine pa ih moram ocrtat i mislim možda još neke leptirice na vrh ubacit, ne mogu prestat, ufurala sam se🤭🤭
Inspiracija je bila jedna tapeta koju sam vidjela ali mi je bila em preskupa, em presterilna/dosadna/štura za bebinu sobu.
[/url
Baš nije fotogenično 😏😏😏
Znači između sivih su svijetlo plavo bijele planine. I sive nisu ovako tamne kao što na slici izgleda. I oblaci su najljepši rozi 😁
[/url
Taani evo još se igram..sad sam ubacila ove snježne planine pa ih moram ocrtat i mislim možda još neke leptirice na vrh ubacit, ne mogu prestat, ufurala sam se🤭🤭
Inspiracija je bila jedna tapeta koju sam vidjela ali mi je bila em preskupa, em presterilna/dosadna/štura za bebinu sobu.
Ajmeeee kakooo dobrooo...svaka cast odlicno je..
Hvala, meni se isto ful sviđa.
Frendica je to časkom skicirala i nacrtala životinje, meni bi trebalo valjda mjesec dana, antitalent🤣
Ali totalno guštam u miješanju boja i trackanju po zidu ovih jednostavnijih stvari, od kad su mi oblaci ispali točno kako sam htjela ne mogu stat hahah
[/url
Pozdrav cure 😊 mi smo stalno u nekom muvingu, nikak da stignem pisati.
DeeDee prekrasno je 🥰 ja sam isto vidjela tu tapetu i isti smo mislili skopirati al samo planine 😂 i za snijeg da iskoristim boju sa sljokicama jer mi nije muz dao da farbamo sobu u sljokice 😂😂😂
Kaj se tice cipelica kaj smo pricale, narucila sam mu s nexta cipelice ko male timberlandice, kad stignu javim 😊 to da ima kad zahladi u kolicima, a za doma sam mu uzela kozne papucice ko pelice.
Vidim da se Grizli zabavlja sa svekrvom 😂
Beba bas si falila, vec smo se sve brinule di si
Manich bravo za malog hodaca🥰 ja si jos nemrem zamisliti da moj hoda
Kaj se tice zubi, mom su izbili donji sa 5,5 mjeseci, a gore 4 odjednom sa 8,5. Sad se vide gornje trojke i jako slini, jucer je vristao i gurao prste u usta. Negdje sam citala da su ocnjaci i kutnjaci najgori 🤷🏼♀️
Kaj se tice hrane, ja vec jedva smisljam kaj da mu kuham. Mozemo tu neke ideje razmjeniti? I molila biih ako koze moze neki receptic za muffin sa zutanjkom.
Inace moj nije nikako htio vece dude avent i jucer odjednom pljuje male dude do 6 mjeseci, a nece vecu. I slucajno sam imala tomee teeppee dudu i danas se ne odvaja od nje 🤦🏼♀️ Koje dude imaju vasi bebaci?
Pozdrav cure 😊 mi smo stalno u nekom muvingu, nikak da stignem pisati.
DeeDeeprekrasno je 🥰 ja sam isto vidjela tu tapetu i isti smo mislili skopirati al samo planine 😂 i za snijeg da iskoristim boju sa sljokicama jer mi nije muz dao da farbamo sobu u sljokice 😂😂😂
Kaj se tice cipelica kaj smo pricale, narucila sam mu s nexta cipelice ko male timberlandice, kad stignu javim 😊 to da ima kad zahladi u kolicima, a za doma sam mu uzela kozne papucice ko pelice.
Vidim da se Grizlizabavlja sa svekrvom 😂
Bebabas si falila, vec smo se sve brinule di si
Manich bravo za malog hodaca🥰 ja si jos nemrem zamisliti da moj hoda
Kaj se tice zubi, mom su izbili donji sa 5,5 mjeseci, a gore 4 odjednom sa 8,5. Sad se vide gornje trojke i jako slini, jucer je vristao i gurao prste u usta. Negdje sam citala da su ocnjaci i kutnjaci najgori 🤷🏼♀️
Kaj se tice hrane, ja vec jedva smisljam kaj da mu kuham. Mozemo tu neke ideje razmjeniti? I molila biih ako koze moze neki receptic za muffin sa zutanjkom.
Inace moj nije nikako htio vece dude avent i jucer odjednom pljuje male dude do 6 mjeseci, a nece vecu. I slucajno sam imala tomee teeppee dudu i danas se ne odvaja od nje 🤦🏼♀️ Koje dude imaju vasi bebaci?
Hihi moj je imao u bolnici mam dudu i mi dobili u dm paketu mam pa je tu imao do 3 mj onda sam mu frajla kupila aventove one skupe jel.. Biserka 🤦🏼♀️🤣 ni da bi je stavio u usta.. Onda sam dobila na poklon nuk dude nista ni od njih.. I ja u dm kupim baby love dude dvije pakirano mislim da su oko 20 kn. Pise sililonske anatomske tak nest uglavnom evo vec sam ih nakupovala ko luda jer ih gubi stalno a obozava ih... Sve moguce boje imamo i one svijetlece..
Taani bravo za posjedanje... Moja doji sad oko 4- 5, pa oko 8 i onda isto nista do 17-18h i u 21h, između 2 kruta. Meni sad bude ok, kad se tek prebacila na taj sistem par dana mi cice bile koma tvrde, al sam onda si pred drugo hranjenje cicu koju bi trebala iduci jesti izdojila nekih 40-50 ml to joj ubacila u taj obrok. Kroz par dana mi se izreguliralo, cak mi se sad lijeva manje puni i sporije od desne jer taman tako jede.
Losa sad i mene zanima to ultra ruzna dekica...
DeeDee 🥰😮 jako lijepo... Slonic mi je tooop!
Red fox moja jos uvijek ne zeli nista osim avent onih do 6 mj po danu, a nocu hoce samo od babylove isto te do 6 mj. Ostale sve pobacala a isprobala je valjda 20 duda.
Sortiraj odgovore
Najstariji