ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    22. Rujan 2020. 22:29

LoSa da znaš da sam i išla vidjet, baba 🤭
    Da, definitivno nije po mom ukusu ali iskreno očekivala sam i gore po najavi 😁
    Meni su ok ove prve dvije koje su snižene, ali isto mi nisu za bebe. Druge me podsjećaju na dezene onih starinskih glomaznih fotelja 😄

[/url

Lavica27
    22. Rujan 2020. 22:33

Nadam se da sam sve popratila...
    Redom, bravo LoSa ,ja se pitam kak cu se pokrenut kad se vratim bilo sto osim oko djece raditi🙈
    Apropo dekice,to si uzimala Elodie details pretpostavljam😁?
    Taani bravo za posjedanje! Mi se pratimo bas😃 Isto se posjeli prosli tjedan! A cure ja gledam ove vase rasporede,pa kako vam izdrze 4 sata na kasici? Moj ima raspored:
    *sisa plus boca 60ml oko 6, 
    *oko 9 kasica (200-250gr voce-zitna), 
    *oko 12 sisa plus boca 60ml, 
    *oko 15h rucak (povrce/meso) 
    * oko 18h sisa i 60ml i 21h sisa i 120ml. 
    *U noci 1-2puta sisa plus 60ml.

Deedee prekrasan crtez! 
    Kcer je dosla doma jer je deda imao na moru napadaj zucnih kamenaca 😳Puna dva dana sam odmarala. Yolo.
    Annika 49 mjeseci whaaat...a ja mislila da je mojih trenutnih 17(nije da brojim) nesto🤣🤣🤣🤣

Lavica27
    22. Rujan 2020. 22:35

E da,mi otpocetka na Tommee Tippee dudama. I prilicno sam uvjerena da postoji crna rupa zabte faking dude jer sam ih 6 kupila, djiberim se s dvije svaki dan🙄

mrgud_zg
    22. Rujan 2020. 22:36

Ja sam isto isla vidjet 😂 i nisam nasla po toj cijeni. Meni su sve 302 kn. Al opcenito nebi barsunastu deku za bebu. Plus na toj hajdi str je sve preskupo, to su kao neke “marke” 

• Zarica
    23. Rujan 2020. 00:03

Grizli, jesi ti to napisala da je M pokazala na pravo voce kad bi je pitala gdje je? Tipa gdje je banana, a ona pokaze bananu? Ako da, pa vau, bravo:) Ne mogu zamislit mog malca da vec to radi

DeeDee, zakon! Fakat super zgleda.

Cure bas imate dobre rasporede, bas ni ja ne kuzim kak vam tak dugo zdrze bebe. Mi smo ovak nekak:
    -6.00 cicanje
    -8.00/9.00 cicanje
    -10 malo voca
    -11/12 cicanje
    -14. 00 rucak
    -17.00 cicanje
    -20.00 ad + zitarice
    -21.00 cicanje

Uglavnom cica 100x prek dana. Uskoro cemo uvest dorucak pa bude se to smanjilo vjerujem... 

• mom12
    23. Rujan 2020. 00:42

Nisam sve procitala imam jos nekih 5 str al da odg 
    Mare nas je bolilo uho dakle place u noci kad se umiri al bas ono jako...vidis da nesto nije u redu...moja je olakala 2 noci za redom i onda sam je odvela kod dr inona rekla uho...i kad bi jela plakala bi..nije bas neprimjetno
    Losa bravo za novi posao
    Grizli izdrzi😅

DeeDee
    23. Rujan 2020. 08:01

Dobro jutro ☺️
    Mikio tebi su opravdana sva nesudjelovanja u razgovoru, samo spavaj ženo 😁
    LoSa nadam se da je nešto brzoplazno..

[/url

mala.le.90.
    23. Rujan 2020. 08:03

Da i ja prijavim novost, malac sinoc presetao cijeli krevetac drzec se za ogradicu. Inace je u nekom velikom skoku, u desetak dana je i propuzao i poceo stajat i ustajat, sad i koraci..
    Vjerojatno ne moze ni spavati od toliko dogadjaja, i nocas se budio da hoda po kreveticu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

23. Rujan 2020. 08:05

Jutroo curke moj malac budan od 6h tjesi me samo sto ce poslje spavati malo jer mu je ovo rano budenje..ja pijem kavu i cekam dostavu tocka za kolica jer nam je prosli tjedan guma eksplodirala u setnji.. 🙄🙄😬😬 Tako da je danaa dan za sredjivanje toga.  Jedva cekam da to sredim jer nevoli nasa kisobran kolica i nemogu daleko setat ako je u njima.. 

23. Rujan 2020. 08:07

mala.le.90.

Da i ja prijavim novost, malac sinoc presetao cijeli krevetac drzec se za ogradicu. Inace je u nekom velikom skoku, u desetak dana je i propuzao i poceo stajat i ustajat, sad i koraci..
    Vjerojatno ne moze ni spavati od toliko dogadjaja, i nocas se budio da hoda po kreveticu…

Hihi poznato mi ovo sve... Sad kad je jednom skuzio ustajanje i hodanje nece moc stat.. Uskoro ces ga vijat kao ja mog. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.