Jutro! Evo da se ja samo keatko javim… nemam koronu, samo je bila prehlada
Malo sma u guzvi pa ne stignem pisati baš… zapravo sam na neki način pocela raditi. Vec sam par godina vanjski suradnik na jednom sveucilistu i sad sam ove godine dobila novi kolegij pa imam dosta posla s pripremom prezentacija. Dio idemo uzivo, a dio onlline no uz malca nemam bas vremena za pripreme pa to radim kad on navecer zaspi. Nekako sam i punija energije otkad i malo radim
Super što je samo prehlafa❤️čestitam i sretno s poslom☺️🙋♀️
Annika umrla sam od smijeha na ono 49 mjeseci... Ispalo mi kao oni alkosi kad skupljaju mjesece za zetoncice apstinencije 🤣 al svaka cast!
Kako imam uzasno suhu kozu od pocetka mazem stalno cice i svaku vecer, neke dane sam cak i ujutro i moram priznat da se desilo mozda 3-4 puta da nisam se namazala i izgledale su ko suha zemlja onako ko brazde da imam na kozi. Pretpostavljam da nakon dojenja ce to biti gore od toga. Cekam da otkrijete onda tu kremu vi koje prije krecete sa oporavkom. Ako se jos vise ispuhnu nego prije onda cu ja imati cice u degresiji. Prije sam imala jadnu jedinicu, sad je neka dvojka...😒
Lavice ah u istim smo problemima, ja isto imala jednu lijepu 3ojku 🙈😁 (pridruzujem se i oscilaciji s kilama cijeli zivot 😂)
Beba obavezno javi ako nades kremu. Ja bi definitivno probala 😁 i svida mi se tvoja kombinacija dojenje+bocica, ja sam ponovo pocela nudit bocicu nakon kratke pauze, cak je popio jucer par gutljaja 🥳
Zarice mozda ja brijem da su to zubi, al uopce nemrem zamislit da moze bit jos gore 🤦♀️😂 e daj mi reci kak ti dajes veceru? Mi napravili pauzu i sad uveli opet, i jucer uopce nije htio cicu jer se najeo 😬
Jutro cure, mi prespavali noć, tj. jedno ko nijedno hranjenje u 1:30, zvala sam dečka ako sam je možda hranila pa nisam zapisala 😂😂😂😂 šok i nevjerica, a bilo mi je malo čudno da se ne osjećam kao da me traktor zgazio kad sam se probudila 🤣
.
Joj ja nikako da umirovim te brizne cice do kraja. Prestala sam dojit s 5 mjeseci skroz jer vise nisam imala zivaca za borbe, ali sam se nastavila izdajati i to je super funkcioniralo do 7 mjeseci kad mi se rapidno smanjilo mlijeko i rekla sam kao to je to. A na kraju se izdajam i dalje navečer jer uvijek bude nešto i ako se ne izdojim mi curi 🤦a izdojim tipa po novom 60, ne više 🤷
Ne znam da li da samo prestanem i gotovo.. u biti, rekla sam da ću još ovih par dana do 8 mjeseci i onda stavljam ključ u bravu, taman ću maloj sestrični proslijediti izdajalicu 😁😁
Uglavnom, opet sam razdužila, htjela sam reći da su meni sise sto puta gore od izdajalice nego dok je sisala više..pa ako nađete čudo javite i meni 😁😁
A brižne i inače su posvađane, sad je kaos 🤣😔
.
LoSa bravo i sretno 🤞
.
Mrgud i ja se tješim kad god plače da je zbog zubi, nama od njena 3 mjeseca na svim pregledima + random ljudi govore da će svaki čas pa evo je krezuba i dalje 😁
[/url
E ja htjelq napisat komentar slican ko grizli vezan ua annikin staz dojenja al mi pobjego komentar 🙈😂. Wow!
I bravo losa cestitam 🥳🥳
Kod nas sve na dane. Jucer dobra noc danas losa. Jucer borbe s dnevnim spavanjem, evo sad pojeo i zaspao bez ijedne suze..
E zab sam pitat. Kaj na kraju radite s tim zitaricama ak ih ne potrosite unutar mjesec dana?
I jel ad isto ima tak kratki rok? Ja kak to radim jednu bocicu dnevno ostalo vise od pola kutije, moram zvat pedi imam sto pitanja nikak se ulovit 🤦♀️
Ja stvarno mislim da se to ne može tek tako pokvariti 🤷
Iako smo realno samo rižine rastezali dosta dugo, ovo ostalo trošimo dosta brzo..fino je, ubacila si ja jučer hippov mix žitarica u zobene jer sam napravila prerijetko a ostala bez zobenih 😂
[/url
Losa super da je samo prehlada🙏🏻
Mrgud ja to bacim il pojedem ja.. mozda i moze stajati duze, al ja se ne zelim igrat s tim jer mi premali nekako za ne daj boze da mu dam pokvareno😬 nemam nista protiv ako netko daje i duze ako to valja, al ja bacam evo ili pojedem🤷🏼♀️
Pozdrav curke🙃
Deedee nemoj jos prestati se izdajati, ja sam prestala kad nisam vise mogla od 20mL.
I sve je ok, nisu se punile niti curile.
.
Pridruzujem se jadnim cickama🤪 ja sam se 'samo' 2 i pol mj izdajala, i ocajne su. Imala sam dvojcicu, sad su promjenile oblik pa mi cak treba veeci grudnjak jer su objesene.
Zali boze😂
.
Losa znaci kod tebe je radno, super je sto se bolje osjecas.
Annika svaka cast cicama na stazu🤘😂
Mikio ja sam joj dala list jucer, dobili ga hrpu zaleđenog.
Mrgud&mom nadam se da ce ti zubici izbiti vise i prestat muciti bebe😰😰
.
Bas sam danas prolazila pored vrtica i vidjela jaslicare i mislim si iduce god ce i E tako😭 bas bi htjela s njom ostati do njene 2/2 i pol god, al nemoguce jer me posao ceka...
.
Mikio mislim da ti ad ne smije stajati otvoren duze od 3 tjedna. Na kutiju mislim.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja isto drzim u kuhinjskom ormariću 🤷
Damnarexx ma znam da, ali nema pravila, evo sinoć izdojila 10ml u 20min i rekla aj bok, sad sam farbala zid sagnuta i osjetim kako počinje curiti, odem se izdojiti i u 10min 90ml 🤷🤷
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji