Jutro cure😁
Bravo za hodanje i posjedanje bebaca😁 Moram B pohvalit, mi se isto posjedamo🤭😇
Moj isto dosta dugo izdrzi na kasici🤔
oko 7h budenje i cicanje
10h dorucak
14h rucak
17-18h sisanje
19h kupanje, sisanje i spavanje
Jutro
DeeDee soba je predivno oslikana, bravo 👏🏼 Crtanje ormara, prostora i slicno mi ide ali ovakve umjetnicke nikako... I istobimam antistresne bojanke i samo moje bojice za koje M i J znaju da ih ne smiju dirati 😅
E Lavice nadam se da si ta dva dana dobro iskoristila.
Losa bravo za posao al zao mi je za losiju noc. 🤞🏼 da je nesto prolazno.
Cure po novome se bude izmedju 6 i pola 7 al zato idu do 9 u krevet i noci su relativno mirne, tu i tamo pokoje dodavanje duda. U pravilu nakon prve flase oko pola 8/8 idu corit jos. Oko 10/11 je dorucak zitarice/voce ili zitarice/povrce (jer jos smo na pocetku), 13/14 flasa, 17/18 flasa i 20/21 flasa i spavanje.
Zubi ih muce za polidit, zadnje dvije noci su dobile sirup, inace noc prije je K toliko plakala, pljuvala dudu i nije zaspala sve dok joj nisam izmasirala sa Kamistadom zubno meso. Sinoc sam im sirup dala oko pola 8 pa je poceo djelovati taman do flase tak da su i mirno pojele, inace zvacu sisac, pljuju van pa placu 🤦🏻♀️🙄 a zubi ce vjerojatno kao i kod starijih tek sa 8 izbit. Tak da cure koje istu muku mucite, suosjecam 🤗
url=https://lilypie.com][/url
LoSa uzasno smrdi ali je djelotvorno,stavite mu luk kraj krevetica i bit ce mu nos skroz prohodan.
Dale ste mi razmisljat s ovim razmacima u hrani..zarica, ovaj dio ne kuzim,dajes mu "malo voca"al tek ces uvesti dorucak🤔
Grizli bravo za M! Da li promjenis boju glasa ili kako izgovaras koje voce ili? U principu oni to oko godine dana savladaju ali se sjecam da sam ja slikovnice svaku drugim glasom citala i onda kad bi rekla naslov pokazala bi prstom,tu oko 8,9mj. Ja sam to pripisivala povezivanju s tonom glasa🤔
Joj mala,moj kako je otkrio sjedenje nocas se sat vremena nakon hranjenja ustao,sjeo,blebetao nesto,smracilo mi se🙈
Bravo za B Cima 😁
DeeSB 😂😂😂 ja sam sad crkla od smjeha! Sucut obitelji... 🤣🤣🤣 Vjerojatno je od korone umrla.
Losa pa sta nisi prije rekla da su sbekrva dizajni... Taman za bozic joj kupim po dimenzijama bi pokrila glavu samo. 🤞 Da je malac dobro
Zarice imamo knjigu neku voce, svaka stranica jedno voce. I kad okrenes stranicu na kojoj je banana i borovnica i kazes pokazi mi bananu ona ju pokaze. Knjiga ima 30 kao vockica (iako pod to su utrpali dinju i lubenicu 🙄) i ona u većini slucajeva pogrijesi prokazat dunju i narancu, ostalo najcesce pogodi. Ja sam se sokirala kad sam to skuzila i dalje sam uvjerena da ona to slucajno izvodi. Iako raspored pitanja i listanja stranica je random.
Mala.le bravo... Bas ko da bungee skace tvoj ima skok. 👍👍👍 Super!
Kod nas losa noc buđenja 9 komada, 2 cicanja i opet probudi se strese se i kad ju pomazim uhvati me grcevito. Ne znam koja joj je to fora al svaki put to radi kad je svekrva s njom.
Btw sinoc mm kad je otisao odvest si mamu ca, samo mi je poslao poruku nemoj popizdit kad ju budes kupala. Uglavnom svekrva ju je slucajno sa prstenom nekim ogromnim sto nosi ogrebala po nogici kad ju je presvlacila dok sam bila u trgovini. Mm je to vidio kad ju je on kasnije presvlačio, al je sutio dok nisu isli ca. Mislim nije nista strasno jedna ogrebotina onako 2 crte na bedru, ali mogla je bit fer pa bar sama rec ovako mi ispalo bas jadno.
Zaboravila napisat Lavice nadam se da je tata dobro! A za ton nemam pojma, mislim da uvijek isto. Al kad spremam dorucak ako ima neko voce koje je nacrtano ja joj pokazujem to voce uzivo i na slici i prican joj valjda 300 puta ponovim ime tog voća.
Mala bravo za malca. 🥳🥳 tocno tak je i kod nas bilo. Tisucu polupokusavanja i na kraju sve savladao u doslovno dva dana. Nadam se da ces bit bolje srece sa spavanjem. Tak sam si ja opravdavala da je od uzbudenja nespavanje, al to radi sad vec mjesec dana a i dalje nikak ne spava 🙈
Grizli fakat svakacast za M i pokazivanje. 🥳🥳 moj jos nis ne pokazuje prstom. Zna prepoznat 5 najdrazih igracaka, al to kad su sve ma podu i onda ja pitam di je vlak pnda ode i uzme vlak. Mi isto imamo slikovnicu onu platnenu iz ikee s vocem al ne prepoznaje on nis 😁
Zarice kak to da si na kraju izbacila dorucak?
Meni su ove vaše pauze po 4 sata čudo, ona jede puno češće..ima otprilike jednom dnevno velik razmak, a ostalo je na svaka 2-3, zalomi se i češće 🤷
Ali evo npr. noćas je jela u 1 i spavala do 8, dala sam joj bočicu, pojela 90 jedva jedvice i sad spava već neko vrijeme, znači prije 11 neće jesti sigurno.
Grizli meni je to nezamislivo, tko zna, možda i bi ali mi apsolutno nije palo na pamet da je to već u stanju,😱🤔
Ali naprimjer ful voli i očito kuži jednu didaktičku koja je kao za godinu dana pa se i tome čudim iz dana u dan, meni je nekako u glavi da još uvijek samo zna dat do znanja da je gladna ili za presvuc i to je to 🤣🤣
[/url
Grizli svaka cast za tebe i M.
Mrgud, bas pricam jutros sa svojom sestrom da on tako u noci ustaje ko da je podne, ona kaze da je njena curica tako isto kad je bila u toj dobi. Misli da je bas od uzbudjenja nekako to bilo...
A moj je inace nakon prvih paklenih 6 mjeseci postao premirna i predobra beba...jedno 2 puna mjeseca sam znala pomislit da mozda nesto nije ok s njim..
Ja bi ga ostavila na casmatinu, on bi sjedio po pola sata da se ne makne, igrao bi se ili samo gledao zaljubljeno u mene🙈
Okretao bi se samo kad bi morao, u kolicima ne bi mrdao, svi se inace dive njegovoj mirnoci...
I onda u desetak dana sve sto nije radio, poceo..
U principu, on je mirna beba, mirne je naravi, ali definitivno radi sve u skladu s razvojem i ne trebam brinuti.
Ne znam dokad ce to trajati, al kad mu kazem ne-ne, on ostavi i ode dalje🤣
Mm i ja smo oboje bili takvi pa je ocito pokupio lijepe gene, haha.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Dee prekrasna ti je soba...🥰🥰🥰...ja nebi znala crtu povuc...totalni antitalent...mi koristimo avent i twistsake dude...avemt sam kupila one na kojoj pise little princess...i na drugoj kao neki oblak....
Cure bravo za posjedanje i zubice😃😃
jedva sam procitala do kraja😅😅😅
Rekla bi eleonora ako nisam fulala ime pre zauzeta sam🤣🤣🤣🤣
Ne snalazim se nikako....
Grizli prejadno...jos nosit takav prsten i bebu grozno....
Al sad ne govori nista...al iduci put kad je vidis s prstenom upozori je....
Ja sam skuzila da moja oponasa mene...tj neke radnje sta njoj pokazivam...knjige joj jos nisam pokazala....a imam ih nekoliko...
Bas cu joj se posvetit u tom smislu samo da otkuca 1.10😆😆...
Sortiraj odgovore
Najstariji