ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    22. Rujan 2020. 13:16

Ja sam pahuljice i ad stavila u te ko zatvorene kontejneriće i drzim ih u ormaricu dok ne potrosim.
    .
    Sise su mi se objesile al se nisu pretjerano ispuhale šŸ™ˆ Iako vec nekih mjesec i po ne sisa jos uvijek ako ih stisnem za kapljati al nemaĀ  vise od par kapi...koliko to treba da potpuno presuse?
    Deedee ja kad sam prestajala znale su se tak punit svaki drugi dan..onda bi njemu dala da povuce da me ne boli i tak je i prestalo.
    .
    Losa super za posao..to onaj novi sto si govorila?
    .
    Kako prepoznati da ih uho boli? A se stalno nesto hvata za uho al ne plače nit ima temp nit nista pa ne znam dal mu to neka nova fora ili ga neŔto muci uho...

Grizli
    22. Rujan 2020. 13:20

Zitarice po novom otvorim pola paketa stavim u plasticne posude sa poklopcem, a pola natrag zavakumiram. Imam onaj strojcek iz lidla tako da prvo dobro ispusem zrak iz original vrecice pa nju dobro stisnem i onda sve skupa u onu vrecicu za vakumiranje i to zatvorim. Tako da stvarno racuna da ne trebam u mjesec dana al opet ne cekam ni predugo za ih potrositi.Ā 

DeeDee
    22. Rujan 2020. 13:54

E bravo Grizli to i ja imam, baÅ” ću tako da ih mogu otvoriti viÅ”e. Nego, zaboravila sam reći da smo dobili neki dan bambusov set lijepi i frajerica pije iz te čaÅ”e vodu bez problema 🤷
    Neće iz bočice, neće iz kljunaÅ”ice sa silikonskim vrhom, neće s tvrdim vrhom, a iz čaÅ”e lijepo kao velika cura šŸ˜„

[/url

beba2025ā¤
    22. Rujan 2020. 13:59

DeeDee

E bravo Grizli to i ja imam, baÅ” ću tako da ih mogu otvoriti viÅ”e. Nego, zaboravila sam reći da smo dobili neki dan bambusov set lijepi i frajerica pije iz te čaÅ”e vodu bez problema 🤷
    Neće iz bočice, neće iz kljunaÅ”ice sa silikonskim vrhom, neće s tvrdim vrhom, a iz čaÅ”e lijepo kao velika cura šŸ˜„

Hehee,, bravo Vita🄰
    Moja isto pije vodu samo iz čaÅ”e ā˜ŗļøā˜ŗļø

• Zarica
    22. Rujan 2020. 14:01

Mrgud, smjesam 180mL ada sa zitaricama pa na zlicu. On to smaze zacas, osim ponekad kad pri kraju posustane. To bude u 8, a uĀ  9 spavanje i cica (tak bi bar trebalo bit, al u zadnje vrijeme malo kasnimo). U svakom slucaju cicu nikad ne odbije. Bar jednu pocica, a cesto i dvije.
    .
    Rinbarnica sd zove 'To svijeza riba' pogledala sad.
    .Ā 
    Losa, super. U nove pobjede:)
    .
    Beba, pa super. Nisam znala za razvoj situacije.
    ... svast sam jos htjela napisat, al malis e bas probudio i kenjka pa na kraju sve nes nabrzaka, hhhh

mala.le.90.
    22. Rujan 2020. 15:24

MareĀ i moj se sira za uho..neka faza vjerojatno..i u zadnje vidim da to radi kad mu se spava...tko ce ga znatšŸ™‰

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    22. Rujan 2020. 15:25

I ne sira se, nego se dira za uho🤣

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

22. Rujan 2020. 16:57

Curke imala sam 30 strana zaostatka...Ā 
    Sve sam zaboravila ali se sjecam prvih zubica pa bravo za to...Ā 
    I petra jako mi je zao prosla sam to sa 3 psa u zadnje 4 godine jedan za drugim.. Najgore nam bilo zadnji cuko koji je s nama bio 12 godina i bio bolestan zadnje 2 godine imao problem sa srcem.. Uspavali ga kad je malac bio 1,5 mj oplakala sam 3 dana bez prestanka sjecam se da mi je mama govorila da se smirim jer cu mljeko izgubiti koliko sam plakala. Tesko je to jako ali bolje im olaksati nego da se pate..
    Sve ostalo sam zaboravila.. Meni je takodjer mozak kasa otkako sam trudna bila..Ā 
    Ps nije nas bilo kuci za vikend jer nam dragi bio pa smo malo skitali i uzivali.. Ugl dragi kupio jaknicu malcu predivnuuuu u c&a zutu... I jos hrpu toga smo mu kupili... I naravno dobio je dva zumica plisane igracke i ne odvaja se od njih.. A moram ga pohvaliti kako je stalno na nogama nezeli vise puzat samo zeli hodati sad je skontao da moze ici brze i to mu je foraaa ide onako brzooo koraca i smijee se kao lud..Ā 

• Zarica
    22. Rujan 2020. 17:25

Mislim da kad imaju upalu uha, ako stisnes malo onu sredinu uha sa strane lica, gdje je ona resica, da ih to malo zaboli. Netko mi je to rekao, al ne znam jel babska. No moj si isto stalno usi navlaci. I grebe bas sve oko usiju i iza s donje strane glave. Stalno se pitam jel ga svrbi od znoja il tako samo od umora... ne znam.
    .
    Za hranu mi isto pospremamo i dajemo malcu tolko dugo dok nam djeluje da je ok. Isto kak i za nas gledamo tak i za njega. Njegove pahuljice u kuhinjskom ormaru drzimo, al otvaramo jedne pa dok se ne potrose. Isto Novalac jednom dnevno radimo, al zasad smo svaku piksu potrosili do kraja.Ā 

Grizli
    22. Rujan 2020. 18:11

Manich hehe mali juric znaci! To mi bude tako slatko kad se gegaju pa smiju sami sebi.
    .Ā 
    Moja si isto masakrira usi vec neko vrijeme...Ā 
    .Ā 
    Moja premila svekrva je upravo pitala M sta joj se kod maminog mlijeka ne sviđa? Jer je sisala 5 min. A tako sisa vec 3 mjeseca ako ne i vise. 🤣 Aaa jutros je banula na vrata u 9.30 iako joj je mm reko da ne dođe prije 10.30-11 jer da M ide spavat onda pa da dodje kad se probudi. Naravno samo je dosla i sjela na zvono taman kad sam presvlacila M da ide spavat. Samo sam dovoljno glasno rekla ajmo M vidit ko to zvoni na vrata ko nenormalan a svi bitni su obavjesteni da ides spavat u ovo vrijeme i da ne zvone. Zakolutala je ocima kad sam otvorila. Eto ona dosla da vidi kako M ide spavat. Pa sam joj rekla da moze sjediti u dnevnom u tisini. I onako suptilno je rekla joj kako mi se jede juha, valjda je ocekivala da cu ju uci kuhat, jer ona ne voli kuhat i ne zna bas. A ja sam joj samo rekla i meni se bas jede. 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.