ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    22. Rujan 2020. 21:43

Mikio i Annika , da, slican nam je raspored. Vi uvijek imate sisanje oko 12h, a mi ne. On spava prije obroka pa valjda ne stigne jest vise, a ima mozda vec 10 kg , blizu 10 je svakako. Nije na bocici.
    Raspored:
    -Sisanje 6h
    -Dorucak 10.30h
    -Rucak 14.30h
    -Sisanje 18h
    -Sisanje 20.30h
    + nocno sisanje, u normalnim nocima jednom, nekada 2put
    -
    Deedee, super jeeeee 🤗🤗🤗.Bit ce vrhunski👍.
    Redfox, moj koristi samo Nukove od rođenja, prihvatio ih je pa nisam imala potrebu mijenjati. Oko 6. mjeseca sam mu dala oni vecu, nakon neka 2 tjedna mu je bila dovoljno dobra 😁

MaRe
    22. Rujan 2020. 21:46

Taani 👏 za posjedanje
    Deedee 😍😍😍  predivno izgleda

DeeDee
    22. Rujan 2020. 21:58

Mi smo na mom dudama. Ja u početku nadobudno nisam htjela dati 🤦🤦🤦🤦 pa sam s nekih mjesec dana odlučila da ipak hoću i jedan dan se sjetila izvući iz bubamarinog paketa onu najmanju. To je dosta dugo koristila tako da je sad još na onima do 6 mjeseci. Ne znam u biti razlog mijenjanja veličine? Jel im može štetiti ako nije za njihov uzrast? 🤔
    Vidjela sam neke 6-18mj al te mi djeluju oooogromno.

[/url

mrgud_zg
    22. Rujan 2020. 22:01

Taani meni cice vise nikd ne budu prepune 🤦‍♀️ 
    Moj pak jede ovak- oko 7 cica, 
    Oko 10-dorucak
    Oko 13- 14 - rucak
    Oko 16-17 - cica
    19- vecera (ad+zitarice, ili cica)
    20:30 - ponovo cica za uspavljivanje
    Po noci nekad 2, a nekad 10 puta cica 🤦‍♀️
    Deedee fakat je super 👍🥳😁 hoces i meni doc? Ja sam totalni antitalent, a kad sam upisala faks i morala kupit bojice to mi je i danas ostavilo traumu 😂 losa ce potvrdit 🤦‍♀️ Nas domet uredenja djecje sobe je kaj je jedan zid siv😂

DeeSB
    22. Rujan 2020. 22:05

Hej cure...na brzinu sam preletila, nisam nista zapamtila osim sobe kod Deedee - odlicnoo! 🥰
    I evo da jedan brodski biser podijelim s vama

Ne znam dal bi se smijala il plakala 🤦‍♀️🤣🤣🤣

L 💛

DeeDee
    22. Rujan 2020. 22:06

Hahaha Mrgud ne pretjerujte s toliko boja da mu se ne zavrti 😂
    Ja stvarno istinski iz dubine duše mrzim crtati, znači društvene večeri uz Pictionary su mi noćna mora i redovito se naljutim i odem na balkon otvorit pivu 😂 ili doma ako je HC kritično 😂
    I također imam traume od crtanja onog što vidiš pod mikroskopom + htjela sam krajobraznu arhitekturu dok nisam skužila da je 90% toga crtanje 😅
    Ali volim bojati, imam one antistress bojanke iz Lidla 😁 i evo otkrila sam da očito volim i slikati tj. trackati po zidu 😁

[/url

mrgud_zg
    22. Rujan 2020. 22:06

E da, i bravo za posjedanje 🥳🥳
    Mi smo na mom dudama, ima 2 avent okrugle i par onih okruglih babylove. Nikako one spljostene nije htio
    Nisu deedee uopce ogromne, moj mali fkt nije neka mrcina od bebe a super su mu. Kak on cesce dudu zvace nego dudla 😂 one babylove doslovno cijele ugura u usta kad trlja desni 🙈🤦‍♀️ Par puta sam se usrala da ce se zagutit. Ove mom su vece pa su mi time i draze 😊

DeeDee
    22. Rujan 2020. 22:07

DeeSB oplakah danas na ovo, naletila na fejsu 🤣

[/url

DeeDee
    22. Rujan 2020. 22:23

Propustila sam tko se posjeo ali bravo :D
    I manich bravo za hodača :)
    Mrgud iskreno nisam ni proučavala, ali onaj "vanjski" dio pokrije pol lica imam osjećaj, bar nećakinji😁
    V isto više žvače dudu, u biti je duda samo pred spavanje. E da, zadnji hit su joj špagice s mojih hoodica pa sam našla jednu koja se izvukla iz jastuka i svezala joj na gym, danas je to valjda sat vremena natezala i grizla 🤷
    I ne sjećam se ako sam se pohvalila, jučer sam je ulovila kako mi liže šlapu + polizala je mački šapu, znači kaos i bez puzanja🤦🤦🤦🤦🤦

[/url

DeeSB
    22. Rujan 2020. 22:24

LoSa

Vec sam htijela stavit fotku no da ne bi nekog uvrijedila jer o ukusima se ne raspravlja… pogledajte na stranici tamo pod baršunaste dekice.. ja nikad takve dezene ne bi za bebu odabralaZa svekrvu ako ne bi bila dobra moždaDeeSB sigurno je od korone umrla

Spominjala se i korona u komentarima 😂😂😂😂

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.