Mrgud jedno 4-5mj nakon sto sam prestala kci dojiti sam dosla na uzv dojki...sise su mi bile takve sirote da mi ke rekla doktorica tamo (sama od sebe nicim izazvana)"znate, popravit ce se to,nebudu zUvijek ispuhane"🤣🤣🤣 Ajme bruke,znaci da su bile bas banana🙈🙈 Inace imam finu trojku reklo bi se. Al malo dojenja sim tam i srednja zalost ispadne.
Beba dobra ideja. Kaj to pomaze?
Moj ima 8700gr i 71cm... Suoer za dobar pregled mikio.
I da mrgud i mi smo krezubi a zuljamo vec 3mj po zubima🙈
Nema vam nikakvog pravila oko izlazenja zubi. Kcer je dugo imala 2 kom pa izbila jos dva i nista 3 mjeseca i u jednom vikendu 5 zubiju,to je bilo strasno za slusati😳
Cure, svakako pomaže. To su zapravo kreme koje "povećavaju" grudi, ali naravno da neće povećati ih, niti mi to treba.😂
Ima ih baš svakakvih trenutno na tržištu, od 50kn do par tisuća.. Pa sam se baš nadala da neka ima provjerenu info.
Ja sam koristila Eveline,pomogla mi je puno., pokušati ću opet s njom., ako ju nadjem.
Treba redovito mazati ujutro i navečer.
Nakon dojenja grudi budu onako ispuhane, sažvakane, obješene, prazne.... 😂😂
E, a te kremice imaju kolagen i svašta nešto., što kožu zateže i čini ju mekanom.
Grudi se podignu i popune. Više ne izgledaju ko zgužvana vrećica!
Tako da ću ja svakako opet pronaći neku.,ali sa prihvatljivom cijenom.
Već nakon 10 dana se vidi razlika, tak da svakako probajte☺️
Ako koja pronađe djelotvornu, nek javi😊
Mi nemamo sigurno 13 kg bas moramo ic na pregled al nikako se narucit...😅...ali ipak smo presli na 5...koristila sam pampers 4 viloletu i baby love i od spara neke bas je stiscu...bude joj oko nogica bas ona crta crvena sa obadvije strane...i 4+ sam probala...nezz sad kojr su bile od ovih gore navedenih....
Nije da ona ima puno kg al bas ima slaufice na nogicama....
Mi jos niti jedan zub 😓😓😓...a iz usta fontana sline idee...stalno se presvlacimo😭😭😭
Meni su se grudi tek sad pocele oporavljat🤪🤪🤪...
Nije jos to to al bolje nego kad sam dojila...ne mazem s nicim
ja u kreme i da vjerujem išta-a ne vjerujem, prelijena sam za mazuckanje. iskreno mislim da je do pokreta koji se rade dok se maže kremom više nego do same kremei da je bilo koja hidratantna dobra. ja imam 49 mjeseci dojilačkog staža iza sebe i stvarno siuacija bude bolja s vremenom
[iimg]
Beba, kak to da ste skoro gotove s dojenjem? Znam da malecka puno cica, a malo papa kasica?
.
Mikio, bas je bezveze da N fali riba u prehrani. U ducanu ima deklaracija i npr u lidlu pise 100 posto riba, i tu hranu provjeravaju prije dolaska na police. Riba je bebacima bas potrebna. Ima u Spanskom na placu jedna super ribarnica pa mozete mozda tamo po svijezu. Mi dosli do nje na preporuku i mogu rec da je odlicna. Npr lososi dodju avionom odmah nakon ulova. Kazu da im cesto brze dodju ribe s drugih kontinenata nego ove s Jadrana. Mi uzimali lososa, grdobinu, orade, lignje, svasta... to je uvijek bila najbolja riba. Nez kak se tocno zove, al def ima rijec 'riba' u nazivu i uvijek budu ljudi unutra, a ona ribarnica do bude prazna:)
.
Mrgud, e bas si svaki put kad spomenes te zubice mislim kolko se jadni patite...pa ne kuzim kak vise ne izbiju. Zvuci mi da ga stalno boli ko ono najgore kaj obicno traje dan dva prije izbijanja... Mislim da cete na kraju dobit cijelo 'zubalo' odjednom:D
.
Meni cicke isto nekak nikakve i budu mi bas izgrizene nakon dojenja, tak da mi je ova info o kremama zakon. Ima nade. Inace, mali mene tolko grebe dok cica, aaaa. Sve mi izgrebano, trbuh, cicke... ko da imam macku, a ne bebu.
Mom, javim, nešto ćemo naći sigurno 😊😊
Annika, svakako da je i do masaže, tako i piše da se kremica umasira /utrlja 15 min onako kružnim pokretima prema gore.,ali ja vjerujem da je važna krema bas za tu namjenu jer ima određene sastojke.
Vjerujem ti da je nakon određenog vremena bolje, ali dok čekam da bude bolje ću mazati i trackati da skratim to vrijeme.
Ja se bolje osjećam kad znam da nešto poduzimam🤭😊
Zarice, na početku dohrane je bila počela papati kašice, pa je imala problema sa zatvorom, tada sam joj dala Novalac IT i pomoglo joj je. pošto neće baš papati, a ja mislim da u mom mlijeku nema sve što joj sad treba, počela sam joj davati ad na bočicu i super je prihvatila.
Budila se noću po 6-7 puta pa sam zaključila da je gladna. Jer, ona je sisala 12-14 puta dnevno, ali skroz kratko, pa mislim da se zato nije napapala.
Meni je sad super, jer se mogu posvetiti i drugim djevojčicama, a i otići nešto obaviti.
Nisam bila 9mj nigdje🤭😄
Bočicu dobije svakih cca tri sata, baš ju traži, a između svaki put sisa. Imam još mlijeka, ali nije joj to dovoljno, vidim da se smanjilo baš puno.
Ne znam.. Možda griješim, ali onako je bila nezadovoljna. Sad se budi samo 3-4 puta po noći, tada sisa, a preko dana kombiniramo😊
Ona i ne voli sikiti kao prije,pa mislim nekako da ćemo polako prestati.
Iskreno, meni isto odgovara. Velika je bebica već. Uskoro će vjerojatno prohodati i propricati🥰
Mrgud_zg, baš se sjetim kako smo pisale da necemo dojiti do škole, eto ja neću 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji