Omerta kako lijepo da se curke slazu. Nek je sretno sa vrticem…
Cima aaauuuu rekla bi da ti nije lako, al se nadam da ste sretne i da malena ima ipak tatu uz sebe.
Znaci ja uvjerena da se meni djete ne posjeda samo, a ona obucma prevarantica. Doduse mm je reko da se ppsjela al ja mu nisam bas vjerovala jer on je to tako nekako objasnio i ispalo je kao da se povukla rukama a nije. Znaci ja ju nasla par put sjedeci al nikad nisam vidila kako je to izvela pa sam ju vracala, uvijek je nesto bilo blizu pa sam mislila da krivo to izvodi. Uglavnom stavila ju spavat i kamerica nam sad visoko na zidu pa vidim cijeli krevetic. I cujem ju da mrmlja i pogledam kameru a ona se frajerica uredno digla u sjedeci preko boka i sjedi i mazi Ewana. Kad me gula da dolazim se spustila na bok. Moje djete mene zafrkava 🤨… Tko zna koliko dana i noci je ta presjedila
Koja carica 🤣
Grizli hahah odlično 🤣🤣🤣
C1m4 žao mi je što nije uspjelo, ali zvuči kao da ste to ishendlali kao razumni ljudi 💪
.
Da li je moguće da mi V reagira na vinogradarsku breskvu? Ne mogu se sjetiti ako sam joj vec davala jer sam računala da je breskva kao breskva, ove obične iz našeg vrta jede cijelo ljeto. Uglavnom cijeli desni obraz joj je crven već par sati 🤔
[/url
Ima netko da daje 3 obroka? Moze ideja za treci? Jucer nam je ti bio cokolino baby s vodom...
Danas?🤷♀️
Jutri dam voce, a popodne povrce s mesom ili bez..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa a mislis da je moguće da na obične breskve i na nektarine ne reagira (to znam da ne jer jede takoreći svakodnevno), a na vinogradarsku breskvu da?
[/url
DeeDee jesu te vinogrdarske provjereno nešpricane? ja reagiram na pesticide u breskvama i jabukama, mogu ih prati do iduće godine, ništa ne pomaže
[iimg]
A ne znam anikka, to sam i ja pomislila..a dobila sam ih od svekrvine susjede kao nešpricane za bebu 🤷
Losa to mi i mama kaže ali nju jadnu stalno tamane, i danas ima plikove po nogicama ali ovo je baš fleka od jagodice prema uhu. Otkrivati cu u koracima očito
[/url
🤣🤣🤣Morala sam se nasmijat od srca na vinogradarsku bresku... To je grupni naziv za breskve starih sorti koje se mogu uzgajat iz sjemenke i imaju plod, al kvaliteta ima varira onda. Ovo sto mi kupimo pod breskve su klonovi zato su sve biljke iste sorte istih krakteristika. I to se proizvode sadnice ne uzgajaju se od sjemena. A naziv vinogradarska je jer su nekad se uzgajale na krajevima vinograda i dozrijevaju kad i grožđe. One ne bi kemijski trebale se znacajno razlikovat od ostalih breskvi i nektarina, ali one imaju puuno veci broj dlacica na kozi nego obice breskve. Cak i na opip su onako kao barsunaste, i to zna kod nekih ljudi izazivat alergiju. Moze se ona oguliti i oprat i sve to al neminovno te sicusne dlakice znaju doc na meso koje se jede pa iritira vise nego sto izaziva alergiju. Druga stvar je ako se nalazi blizu biljaka koje su tretirane onda na tim dlacicama se duze zadrzavaju sredstva zaštitna.
Ps vinogradi se tretiraju inace 9-12 puta, breskva i nektarina 10-14, jabuka, kruska, sljica cca 12 puta, jagoda 6 puta... Tako da sve voce se tretira samo je jako bitno kad, koliko, s cime i na koji nacin. Nazalost puno je onih kojima na sredstvu pise 100 gr, a oni stave 200 za svaki slucaj iako buba ne moze biti mrtva od mrtvijeg...
DeeDee jel mozda dirala povrsinu te breskve pa sebi lice, jer i vocna kiselina je dosta agresivna za njihovu kozu, naravno akk je jela sirovu?!
Malac se zove Borna😁 jeje, ishendlali smo to sve koliko god smo mogli evo i da ne mijesamo previse B u to😊 saznala sam da je bio "malo nestasan" i prije i za vrijeme trudnoce i nakon poroda tako da ono🤷🏼♀️ ali nista nam ne fali, B i ja smo sretni i ovako, uskoce moji ako treba sta i okej je😊
DeeDee jesu te vinogrdarske provjereno nešpricane? ja reagiram na pesticide u breskvama i jabukama, mogu ih prati do iduće godine, ništa ne pomaže
da to je istina. Ako su zbilja rasle u vinogradu… unamo koliko se oni prskaju
Taman jucer dobila punu kanticu tih breskvi, onda bje da ne dajem te🤷🏼♀️
Omerta kako lijepo da se curke slazu. Nek je sretno sa vrticem…
Cima aaauuuu rekla bi da ti nije lako, al se nadam da ste sretne i da malena ima ipak tatu uz sebe.
Znaci ja uvjerena da se meni djete ne posjeda samo, a ona obucma prevarantica. Doduse mm je reko da se ppsjela al ja mu nisam bas vjerovala jer on je to tako nekako objasnio i ispalo je kao da se povukla rukama a nije. Znaci ja ju nasla par put sjedeci al nikad nisam vidila kako je to izvela pa sam ju vracala, uvijek je nesto bilo blizu pa sam mislila da krivo to izvodi. Uglavnom stavila ju spavat i kamerica nam sad visoko na zidu pa vidim cijeli krevetic. I cujem ju da mrmlja i pogledam kameru a ona se frajerica uredno digla u sjedeci preko boka i sjedi i mazi Ewana. Kad me gula da dolazim se spustila na bok. Moje djete mene zafrkava 🤨… Tko zna koliko dana i noci je ta presjedila
mala kraljica😂😂🤭 kako se zove?🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji