Vidim da ste sve vecinom tu, al ne vidim nigdje Thinkpink i Samojed, jesu jos aktivne ili?🤔
Grizli mala je zakon
Cima lijepo je zbog malog što ste uspjeli to civilizirano riješiti al ja bi ga kastrirala...joj što poludim na takve
Think nema odkad je saznala da ima dijabetes a Samojed nam je nestala za vrijeme lockdowna...zadnje što se sjećam da je pisala je bilo da ne mogu izlaziti iz kuće..valjda samo četvrtkom i petkom.
.
Pa ja ću izludit...ovaj mali je jučer i danas neeemoguć...očito ludilo zvano zubi došlo i do nas...samo je cendrav i samo mačka maltretira a preko dana ga moram siliti da spava i to kad zaspi odspava pola sata pa se probudi, cendra i onda ga opet moram uspavljivati. Znači toliko mu se spava da puže pa legne da odmori i onda nastavi al neeee neće spavati xD
Ma dobro da, ja ih zovem vinogradarske 😁
Nije dirala površinu jer nije bila ni blizu dok sam joj spremala 🤷
Još uvijek joj je crveno ali puno manje.
.
Ova ergobaby je zaaaakon, bili smo opet dva sata hodati i to od nas doma nizbrdo do mora, Lungomare pa nazad u brdo, bome dobar đir. Mala ko bubica, gricka ručku i smiješka se 🥰
Danas je opet doma bila epizoda vrištanja i tužno cviljenje u snu, a i nama kao što je (mislim) c1m4 napisala te zube najavljuju valjda 4 mjeseca a nikako da proviri koji 🤪🤪🤪
.
Ja se baš često sjetim samojed i think..
Zadnji postovi im nisu bili lijepi, nadam se da su ok😏
[/url
Nadam se da je sve okej s njima i bebicama im🙏🏻
Deedee vidim da su tvoja curka i moj decko par dana razlike, kak tvoja napreduje i to? sjedi li, puze, ustaje se?
Reserved nam se ne javlja ni na wap bas, pocela je radit kad je Toma napunio 6mj pa joj je svaki dan punom parom😬
Moja V ti je ljenivica totalna, ljulja se na sve 4 i to je to u biti 😁
Neki dan je krenula u neki nazovimo puz pa je na kraju sjela i tako ostala 🤪
U pravilu se vrti u krug i dođe do svega, ima je po cijelom dnevnom, najčešće zbriše pod fotelju, tamo joj je kućica 😅
Ali ne, ne puže i nije se posjela. Jedino jede kao velika, valjda je na mamu 🤣
[/url
Bebe nema...možda dobila pozitivan test ( na trudnoću, ne koronu) pa je u šoku
Cima jel Sarita na wapu? Ona je imala problema s ulogiravanjem i isto je nestala davno.
Losa mi se pratimo nespavanjem a klinci cendranjem
Mi danas testiramo Sinsay vreću...obukla sam mu samo bodi dugih rukava pa ću ga pipati tu i tamo da vidim dal mu je vruće.
Meni se čini da je još jako prevruće za sinsay, bar tu kod nas🤔
Evo mi sluzbeno umirovili side bed i ugurali krevetić u našu sobu. Smijesna je, vrtila se po svuda, izgledala mi sva ponosna 🤣zaspala sad naopako naravno, ali nek spava kako god, i dalje se nadam da samo nije imala životnog prostora i da se zato stalno budila🤞Sutra crtamo/farbamo zid u njenoj sobici i kad boje ishlape prebacujemo je tamo..
[/url
Cima vidim sad lenticu tvoj B je 1 dan stariji od koje M, a bome je dobrano narastao, moja je totalna čačkalica. Mislim sa je samo jos od Mikio curka tako laka kategorija. 😁 S koliko se rodio? Jel se giba vojnicki onako da se vuce i tako to?
DeeDee kako mozes rec da je V ljenjivac... Pa ljulja se zena na sve 4,moja to jos ne radi iako dodje na sve 4 al nakratko pa se nazivcira sta ne može se gibat pa se spusti i siba ko mala glista.
Dosta cura se ne javlja vise... A sumnjam i da citaju jer da citaju racunam da bi bar ponekad bacile koji post. Nadam se da su sve dobro i sretne sa bebicama. Sjecam se da je od Samojed maleni imao problema sa bubreznim kanalicima kao i moja pa mi zao da neznam sto je s njima.
Nadam se i da nam je PetraB dobro, sigurno je jako tuzna i zauzeta kad je danas nemam. 😞🐕
Sortiraj odgovore
Najstariji