ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    16. Rujan 2020. 08:53

Jutro 🥴 🥴 
    Najlonski 😂😂😂😂
    Uvjerljivo najgora noc ikad.. Zaspao u pola 8, u 9 seansa deranja. Zaspao uz bocicu, muz se borio s njim do 01 pa otisao u drugu sobu, ja do 05,pa se zamijenili... 
    Glava mi doslovno pulsira, cujem krv kako prolazi. 
    Ne znam jel od hrane jer prdi vise ili zubi ili regresija ili stavec 😐😐
    Nemrem.
    Nadam se sa su druge bebice bolje spavale danas jer nema nikoga na forumu 😅

Grizli
    16. Rujan 2020. 08:57

Prva noc u sobi prosla 😍... Samo da se tako nastavi. Lavice hvala na poticajnom postu neki dan. Samo cu napisat 11h uz cicanje od 6 min u 6h.
    Ja se sad izdajam jer ce mi cice puknut... 
    E da ako imate bipa karticu uclanite se online na bipo klub cak i ako ste vec uclanjene i dobi se kupon za poklon paket njihov. A u paketu ima svacega nije za novorođenče nego i za dom, roditelje i bebu vecu. 
    Mom uh radit... Sretno, al 10 dana ce brzo proc

Taani
    16. Rujan 2020. 09:16

Grizli, super za prvu noc u sobi 🤗😍 i thanks za tip za Bipu. 
    Valkris, tako je nama bilo 2 noci zaredom, ali ako je utjeha, moj malac je nocas spavao bez buđenja do 6.30 h, to se nije dogodilo ne pamtim otkad. Sinoc sam mu napipala prvi zubic 🤗🤗 iako se jos ne vidi bas bas, valjda ga vise ne pati pa je spavao ❤.

• mom12
    16. Rujan 2020. 09:39

Jel ko zna razliku izmedu tt nuk i avent magicne case...krenila je kupit al nisam znala da ih ima vise...jel ko zna koja je bolja

Damnarexx 🌺
    16. Rujan 2020. 09:44

Meni sjeo dio rodiljnog, pbz 🤞 
    Idem citat ostatak.

MaRe
    16. Rujan 2020. 10:12

Grizli bravo za prvu noć :) 
    Mom ne znam razliku..ja kupila Aventovu i sav se prolije s njome tak da su druge mozda bolje....
    .
    Dns sam mu prvu polovnu stvar kupila 😁 slucajno jutros vidjela FP didaktički stolic za 90kn i gratis guralica...stolic je u odličnom stanju a guralica ne svira nego je eto vise za guranje al dat cemo dedi mozda bude mogao popraviti da svira. 
    Muz nije bio oduševljen kad sam mu rekla al bas me briga 🤣 oribala sam u alkoholu i vodi i jos naspricala s dezinfekcijskim sredstvom...jedva cekam da se mali probudi da vidim hoce li ga zanimati.

• Zarica
    16. Rujan 2020. 10:32

Tenks na info za gljive. Mi ih doma cesto jedemo, nisam imala pojma da mogu teze past na zeludac. Bumo pripazili kad mu damo.
    Mali se probudio danas u 15 do 6 i u plac  Prvi put nakon valjda 4 mjeseca da mu je pelena propustila. U 8 smo ponovo skupa zaspali i spavali do 9.40 tako da je dan spasen. 

mrgud_zg
    16. Rujan 2020. 10:49

Mi opet imali cijelu nic punu plakanja, ja i dalje mislim da su to zubi jer ne znam kaj bi bilo, preko dana super volje. Spavao sa mnom pa sam ga samo stoput pristekala da se smiri. Znaci nase odvikavanje od cice ce bit horor vec vidim. 
    Iz kauflanda nemam robicu al imamo rucnik za plazu pa mogu rec da je kvaliteta dobra, oprao se na 60 vec valjda 10 puta.  
    Gritli svaka cast za prvu solo noc. 
    Btw, jutros sam cula na radiju da je Bozic za 100 dana 😱, sto znaci da mrgud ima rodendan za 106 😭 pa kud prije 😂🙈🥰

Valkris
    16. Rujan 2020. 11:07

Taani

Grizli, super za prvu noc u sobi 🤗😍 i thanks za tip za Bipu.
    Valkris, tako je nama bilo 2 noci zaredom, ali ako je utjeha, moj malac je nocas spavao bez buđenja do 6.30 h, to se nije dogodilo ne pamtim otkad. Sinoc sam mu napipala prvi zubic 🤗🤗 iako se jos ne vidi bas bas, valjda ga vise ne pati pa je spavao ❤.

znaci moram jos malo izdrzati? hahah, hvala, cekamo te zube pa nikako izbiti. 
    razmisljam staviti cepice po noci. ono kao s njim sam u sobi a cut cu ga ako bas krene plakati 
    --
    meni je kaufland u rangu s lidlom, isti bodi 62/68 mi je iz lidla i kauflanda, i jos uvijek stane u njih. rastu s njima. ali mi se cini kvalitetniji materijal nego lidlov.

• mom12
    16. Rujan 2020. 12:31

Tanii cestitam na zubicu😇😇
    Bila sam u bipi i isto dobila taj paket....super je...
    Kupila sam neki smoki vidit cemo reakciju😄😄 ..
    Danas mi dosao novalac narucila 7 paketa za 300kn...
    Losa ja dobije za 5 placenih 2 gratis...vidis da je ovaj farma isplativija🤪..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.