Ja sam vjezbala od uskrsa do 1.9. i onda kao pauza tjedan dana - rodendan, pir, ovo ono, i nikako se vratit na prehranu i trening 🙄🙄🙄
A skinula sam 8 kila i učvrstila se dosta ali vec dva tjedna ležim i jedem ukratko, užas, užas. Evo me na kauču sa zdjelom Čokolina, a prije toga sam radila karamelu jer zašto ne 🤦
Ja sve čekam da Vita podivlja i natjera me da se aktiviram cijelodnevno
[/url
Ja sam neki dan slučajno naletila na Chirin tanjurić i totalno je žena na mjestu. I klinke preslatke 🥰
Ajmo reć da je zadnje spavanje oko 17 ali kod nas ni jedan dan nije isti. Neko vrijeme nije uopće spavala preko dana, sad je opet počela spavat a kad ne spava zijevat 🤷 tako da sam ja u fazi da se osjećam grozno i beskorisno jer teoretski imam vremena za 8373 stvari, a ne radim apsolutno ništa i nikako da se trgnem, baš sam ljuta sama na sebe
[/url
Zaboravila prije pohvaliti mom i Losu na lenticama 😊😊 sretna sam ko malo dijete.
Hani neznam po meni je to bas puno premalo ili je krivo vagano nesto. Jel vas barem narucio na neku kontrolu uskoro nesto... Ja bi mjenjala pedijatra svakako ovo je cirkus.
Hvala za info o cimetu... Taman mm isao u dm po britvice si i zovem ga da kupi taj cejlonski cimet znam da ima od dm bio. I zove on nazad i kazem mi e nisam nasao najlonski cimet hoces da trazim dalje u drugim butigama. Upisala se skoro, pa se vratio sa slikom sa weba i trazio pomoc 🤣.
Lavice moja najcesce zadnji put ode spavat dnevno spavanje oko 17h i to obicno vude nekih 30-tak minuta.
Neplanski danas zavrsila u svojoj sobi na nocenju, a mi na kaucu u dnevnoj. Dosao nam novi madrac i toliko smrdi po novom da se mora zraciti bar nocas. Vec me prpa kako ce nam biti noc.
Cejlonski cimet je iz Cejlona 😁😁😁😁
Ne znam ni ja ako je znanstveno dokazano sve što tvrde u marketingu ali meni je definitivno finiji i osjetim razliku u okusu. Taj koristim pa cu joj taj i dat
[/url
Ja bas volim cimet. U dorucak ga stavim, slastice, cak i zacine za rucak kad radim nes egzoticnije... mljac.
.
Ma to i kad je bilo do godine dana za prijelomnicu nije bilo doslovno, al neki okvir su morali dat.
.
Cure koja je fama s gljivama? Znam da u toj grupi Domace kasice ful briju na to da gljive sto kasnije treba dat. Nije mi jasno? Nisam jos guglala... i jos jedno pitanje, za tu svinjetinu...jel ona bas potrebna? ni ja ni mm ju ne jedemo, osim ako smo bas u gostima ili tako nesto. Jel ona bas ima nesto nezamjenjivo il nije bed ne servirat ju?
Inace, prezivila sam. prvi trening. U nekim trenucima mi se zavrtilo, al stojicki sam to odradila:) Vec sam zaboravila kako je dobar osjecaj sav polomljen i uspuhan izac iz dvorane💪 Gledala sam i te vjezbe mame i bebe, al cini mi se da nebi bile tolko produktivne. Ne znam sad ko se predbiljezio za to Red? , al nek javi dojmove:)
Losa, kad kazes dinstanje mislis da stavis malo ulja na tavu ili samo na vodi?
Zarica ja sam se predbiljezila, to mi je da se pokrenem i da nemam griznju savjesti jer ostavljam maloga 🤣 mislim da ce mi to biti dobar start s obzirom da dvije godine nisam vjezbala, nadam se da cu dobiti volju pa onda kad krenem raditi se prebacim na svoj stari trening.
A za svinjetinu mislim da nije bas potrebna iako ce se dijete sigurno susresti s njomi vrticu npr. Ja necu uvoditi kunica jer to je jedemo bas doma ili avokado i tak neke stvari koje ne koristim u kuhanju.
Mikio nis ne kasnis 😂 budes ju hranila do kad se bude udala tak da sve stignes 😂
Grizli lentica je bila samo za tebe🥰🥰
Najlonski 🤣🤣🤣🤣umrla sam😅😅😅
Ja ne volim bas gljive niti ih spremam doma...jedino ako zalutaju u restoranu u neko jelo a isto sa avokadom...jedem ga za dorucak u jednom restoranu sa kruhom i na njemu jaje na oko i avokado...i neda mi joj se to spremat...
A losa jel ti to dinastas na vodi ili ulju?i jel mu dajes opet blendano ili na komadice ili?
Ja sam kao dee imam vremena koliko god hoces al nikako se pokrenit nesto napravit...🤭🤭...a kad radim stizem sve cak i previse...prolijenila sam se ili sam u depri🤔🤔🤔
Mare i i ja sam citala bas mi izasli na fb to za nespavanje beba🤣🤣🤣🤣
Al ne pokusavam za sad nista....daj mala spavaj😅😅😅😅bas me zanima kad budem pokusavala sta ce bit😅😅😅....
Mozda je je sinoc stvarno zubic mucio...
Veceras sa tatom spava sama prvi put..bas me zanima kako ce to izgledat...da se i ja odmorim😄😄😄
u splitu nemaju izdajalicu u rodilistu😱😱😱
Ova zenska do mene pitala i tako su joj rekli...ja srecom ponijela😒
Cimet osobno ne volim bas al mm ga obozava...kupim prvi s reda al to cu isprobat kad se odlucim za muffine...
Jojjj moram pocet radit u pon i onda 10 dana u komadu odradit...😑😑😑...
Nema vise izvlacenja...
S jedne strane mislim da cu se oporavit psihicki od ove monotonije a sa druge zao mi je bebice😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji